Koti Uutisia Musta mies puhuu “valkoisten syyllisyydestä”

Musta mies puhuu “valkoisten syyllisyydestä”

4

Afroamerikkalainen mies julkaisi äskettäin YouTubessa videon, jolla hän kritisoi omaa rotuaan vihaavia valkoisia ja niin sanottua valkoista syyllisyyttä.

Monet poliittisesti korrektit valkoiset puhuvat avoimesti omaa rotuaan vastaan, koska he ovat opiskelleet kulttuurimarxilaisia teorioita “valkoisten syyllisyydestä”. Yhdysvalloissa valkoisten vastainen vihanlietsonta on edennyt jo niin pitkälle, että jopa jotkut mustat ovat ryhtyneet puhumaan sitä vastaan.

Alla olevalla videolla “Some Black Guy” -niminen YouTuben käyttäjä puhuu aiheesta:

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

 1. Monesti vielä nämä valkoisen syyllisyyden puolestapuhujat ovat itse juutalaisia, jotka esiintyvät valkoisina. Kuten esimerkiksi videolla näkyvä presidenttiehdokas Bernie Sanders.

  Toisaalta eipä mikään yllätys, kun sama heimohan se kehittelee niitä kulttuurimarxilaisia teorioita, joita sitten jotkut valkoiset yliopistonuoret pänttäävät innoissaan.

 2. Harvoinpa sitä tulee törmättyä fiksuun mustaan, joka ei keskity vain valittamaan valkoisesta vallasta ja keräämään hyötyä valkoisten heille suomista eduista.

  Tässä toinen vastava tapaus: https://www.youtube.com/watch?v=-dbfXp8_qjo

  Musta kansallissosialisti puolustaa näkemyksiään ja perustelee aatteensa valtamedian toimittajalle pitäen pintansa koko ajan. Perustelee vieläpä paremmin kuin yksikään Hollywood-natsi.

 3. Great! Olenkin sanonut, että kun saadaan nämä “valkoiset neekerit” helvettiin rymyämästä ja sotkemasta asioita, joiden ainoana “elämän tehtävänä” (ei opiskelu, ei työ, ei kodin perustamien, ei elinpiirinsä parantaminen…) riehua, särkeä, hakata ihmisiä, paskoa ihmisten silmille… Kun nämä valkoiset ali-ihmiset ja rautakanki -päät sekä lahtivalas feministit on eristetty afroamerikkalaisista ja annetaan tilanteen hetken hautua ja jäähtyä. Sitten kääritään hihat kuten Donald Trumph ja käydään ongelmiin käsiksi luomalla työpaikkoja, kouluja, opiskelupaikkoja, päivähoitopaikkoja, harrastusmahdollisuuksia koulun jälkeen ja illalla esim. urheilua ym. kohennetaan asuntojen kuntoa ja kiinnitetään huomiota ympäristöön ja sen viihtyvyyteen luomalla sellainen ympäristö, jossa ihminen kuin ihminen tuntee itsensä arvostetuksi, joka lisää itsetuntoa ja että kuuluu yhteiskuntaan jäsenä, jota arvostetaan ja kaiken päälle sen tunteen, että hänestä ja hänen lapsistaan välitetään, eikä heitä kohdella kuin paskaa.

  Mitä ovat Demokraatit ja Barak Obama tehneet tämän mustan väestön osan hyväksi. Obaman hallinto ja Killary Clinton olisi jatkanut sitä samaa. Demokraatit jakoivat RUOKAKUPONKEJA

  Saksan tilanne WWI Versailesin rauhan “mattopommituksen” jälkeen niin kutsutussa “Weimarin Tasavallassa” oli katastrofaalinen. En kerro siitä enenmpää, mutta sen voi kuitata sanalla HELVETILLINEN.
  Silloin v. 1933 astui valtaan muuan herra Adolf Hitler, joka laittoi tuulemaan ja nosti Saksan kansan tuosta alennuksen tilasta.
  Eikä tarvitse olla Kansallissosialisti, joka tuon sanoo, sillä useat amerikkalaiset tarkkailijat ja tutkijat ovat sen myöntäneet, että Hitlerin saavutukset tuolla alalla olivat sellaiset, jolle on pakko antaa tunnustus hänen onnistuessaan tuossa vaikeassa tehtävässä. Voi hyvälllä syyllä todeta, että Franklin D. Rooseveltin “New Deal” häviää mennen tullen.

 4. Onhan näitä muitakin kuten Tommy Sotomayor joka on haastatellut ja pitänyt useiden tuntien keskusteluja David Duken kanssa ja sanonut, että tykkää asua mieluummin valkoisten parissa kuin omiensa ja kuinka hyvin hän on tullut kohdelluksi valkoisten toimesta ja ja herjaa “niggoja” vai kutsutaanko heitä piireissä nykyään “dinduiksi”:

  https://www.youtube.com/watch?v=VAPKqjFeXxA

  Ja tämä John Robinson joka tosin ei ole varsinaisesti musta vaan filipinon ja intialaisen sekoitus. On huolissaan valkoisten tulevaisuudesta ja antaa joissain videoissa omia näkemyksiään Amerikan valkoisten pelastamiseksi:

  https://www.youtube.com/watch?v=UhMtD2cPSNg

  Sitten vielä tämä musta pastori Ray Hagins joka ylistää Hitleriä: https://www.youtube.com/watch?v=5wcwXWflUTk&t=68s

Comments are closed.