Koti Uutisia Musta feministiräppäri syrji valkoisia miehiä Helsingissä

Musta feministiräppäri syrji valkoisia miehiä Helsingissä

3

Helsingin Sanomien Nyt-liite kirjoitti maanantaina ylistävään sävyyn viime keskiviikkona Helsingissä keikalla olleesta amerikkalaisräppäri Princess Nokiasta, joka on tullut tunnetuksi feminismin levittäjänä. Lehden mukaan heti ensimmäisen kappaleensa jälkeen artisti piti puheen, jossa hän käski miehet pois eturivistä, jotta naiset ja “rodullistetut” voivat tulla heidän paikalleen.

Nyt-liite kirjoittaa:

“Keikka alkoi hittibiisillä Tomboy, jonka jälkeen Frasqueri piti unohtumattoman välispiikin.

Yksinkertaisuudessaan artisti pyysi kaikkia paikalla olevia naisia sekä ‘people of color’ (Yhdysvalloissa käytetty termi, joka viittaa ihmisiin, jotka eivät ole valkoisia) siirtymään eturiviin.

Miehiä taiteilija pyysi kunnioittamaan näitä ihmisiä sekä antamaan heille tilaa. Samaan hengenvetoon artisti ilmoitti, että rasismiin, vihapuheeseen tai seksismiin syyllistyvät ihmiset poistetaan keikalta välittömästi.

Hän myös julisti salin turvalliseksi tilaksi, jossa syrjintä oli kiellettyä.

Metodi tuntui yksinkertaisuudessaan nerokkaalta.”

Hän siis syrji keikallaan olleita valkoisia miehiä “rasisminvastaisuuden nimissä. Jollain kummallisella logiikalla artisti on saanut käännettyä konsertin eturivissä seisomisen (joka riippuu siitä, milloin itse päätät kävellä lähelle lavaa) esimerkiksi siitä, miten “syrjivä ja patriarkaalinen” yhteiskunta toimii. Syrjinnästä juhlavasti kirjoittava toimittaja Ronja Salmi jatkaa:

“Eturivi keikalla alkaa helposti muistuttaa eturiviä muussa elämässä.

Eteen tässä kuviossa pääsee esimerkiksi se, jota auttoi kaksi kaveria. Kavereihin hän tutustui koulussa, jonne pääsemiseen tarvittiin yli yhdeksän keskiarvo. Sen saaminen oli mahdollista, koska vanhempi auttoi aikoinaan matikanläksyjen kanssa. Vanhemmalla oli taas aikaa neuvoa tehtävissä, koska hän oli illat kotona. Perheystävällinen työpaikka puolestaan järjestyi, koska pomo suosi palkkauksessa sukunimeä Virtanen.”

Salmi on itse kertonut julkisuudessa kasvaneensa perheessä, jossa vanhemmat erosivat tämän ollessa lapsi. Perheen äiti ryhtyi myöhemmin seurustelemaan toisen naisen kanssa.

 

Lähde: Nyt-liite

Lue myös: “Antirasistinen” No Whites Allowed -tapahtuma ensi lauantaina Helsingissä

3 KOMMENTIT

 1. Kummia nuo feministit. Näyttelevät aina tissejään. Tavallisilta naisilta saa aina korvilleen, jos sen ottaa puheeksi.
  Mutta toisaalta feministien tissejä ei edes kukaan halua nähdäkään.
  Puhutaan naisen “esineellistämisestä” ja “objektina” olosta sekä siitä, että mainoksissa 30-vuotta sitten piti olla vähäpukeinen nainen, sillä sehän liittyi oleellisena osana ruuvimeisselin myymisessä kuluttajalle.
  Sitten nämä 75 sentin feministit kekkuloivat milloin missäkin rotestoimassa milloin yläosattomissa ja milloin kokonaan alasti. Täytyy sanoa, että tuohon “poliittiseen manifestiin” on kulutettu aikaa ja tupakkia ennen kuin se on saatu puristettua “paperille.
  Länsimaissa naiset ovat saavuttaneet kaiken oleellisen tasa-arvon alalla ja menneet jo yli-asemaankin ainakin Suomessa, siten, että härmäläisen miehen on parasta jo kulkea seinänvieruksia ettei vain ole dynaamisten naisten tiellä.
  Kun ei ole mitään järkevää jäljellä. Pitää keksiä kuin juosten kustua kaikkea mahdollista naista “alentavaa” kuprua maailmasta, kun samalla muslimimaissa naiset ovat kameliakin, puhumattakaan vuohesta huonommassa asemassa. Jos todella haluaa nähdä vielä hullunpaa menoa ja meininkiä kuin konsanaan nykyaikaisessa hulluinhuoneessa, silloin on parasta seurata feministilikkeen “edesottamuksia” niin maailmalla kuin paikallisin “sen”-virkkaajia.

 2. Tämä se on kyllä loistavaa logiikkaa jälleen kerran. “Rodullistetut” ja naiset voi tulla ensi kerralla aikaisemmin paikalle jos haluavat eturiviin. Toki naiset nyt on muutenkin tapana päästää sinne minne he haluavat. Femakko ei vissiin ole kuullut herrasmiehistä koskaan? Toki musta + feministi + hip hop, niin ei taida herrasmiehiä liikkua nurkissa riesaksi asti.

  Voisinkin ensi kerralla mennä bussissa kuuluttamaan kaikki mustat takapenkille, koska julkisen liikenteen tulisi olla monikulttuurisuudelta turvallinen tila. Kirjoittaisikohan sama toimittaja minusta yhtä ylistävään sävyyn kuin tästä valkoisia miehiä vihaavasta feminististä? Tuo Nokia voi muutenkin kiittää hyvästä elintasostaan ainoastaan niitä, jotka on amerikankin rakentaneet, eli valkoisia miehiä.

 3. Luin jo pari päivää sitten uutisen tästä femakosta valemediasta ja naurattaa vieläkin. 😀 Antiracist = antiwhite

Comments are closed.