Koti Uutisia Muslimit Saksassa: alkoholi on kiellettävä

Muslimit Saksassa: alkoholi on kiellettävä

1

Muslimit vaativat Saksaa kieltämään alkoholin käytön, mikäli maa haluaa ehkäistä seksuaalisia hyökkäyksiä jatkossa. Asiasta uutisoi Daily Mail.

UK_muslimit_Saksassa

Islamilainen painostusryhmä MuslimStern, jolla on Facebookissa 20 000 seuraajaa, on kommentoinut Kölnin uudenvuoden tapahtumia ja vaatii: “Saksan on kiellettävä alkoholi, jos se haluaa ehkäistä maahanmuuttajien tekemää seksuaalista väkivaltaa ja auttaa pohjoisafrikkalaisia integroitumaan yhteiskuntaan.” Ryhmän mukaan Saksan hallituksen tulee kieltää alkoholin käyttö maassaan, koska se johtaa liikenneonnettomuuksiin, väkivaltaan ja raiskauksiin ja koska se on äärimmäisen vaarallista terveydelle.

520 naista on ilmoittanut tulleensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi Kölnissä uudenvuodenyönä. MuslimSternin mukaan naisuhrit olivat keränneet haitallista huomiota pukeutumalla tavalla, jollaiseen Pohjois-Afrikasta tulleet miehet eivät ole tottuneet. Ryhmän mielestä naiset olivat lietsoneet nuoria miehiä hyökkäämään kimppuunsa.

MuslimStern vertaa Facebookissa Kölnin tapahtumia siihen, että leijonakin saalistaa antilooppeja: “Ei voi heittää alastonta antilooppia leijonan eteen ja olettaa, ettei se reagoisi. On käsittämätöntä, että kouluissa opetetaan lapsille niin paljon seksistä ja unohdetaan täysin tällainen biologinen perusasia.”

MuslimSternin mielestä naisten tulisi myös miettiä, onko järkevää poistua kotoaan kevyesti pukeutuneena. Nainen tekee tämän omalla vastuullaan. “Monet ei-muslimit toistuvasti korostavat, että elämme kristillisessä maassa. Kehotamme teitä, tämä maan naisten tulisi pukeutua kristillisesti. […] Maria, Jeesuksen äiti, pukeutui kristityn naisen lailla. Siksi olisi erittäin suositeltavaa pitää esikuvanaan Äiti Mariaa eikä Lady Gagaa“, ryhmä toteaa.

Kölniläinen muslimisaarnaaja, imaami Sami Abu-Yusuf, taas syytti naisia parfyymin käytöstä yhtenä syynä uudenvuodenyön hyökkäyksiin. Hänen mukaansa parfyymin käyttö “houkutteli” ja oikeutti hyökkäämään naisten kimppuun. Asiaa pahensi alkoholi, joka poisti pohjoisafrikkalaisten miesten estoja.

Lähde: Finnleaks

1 KOMMENTTI

  1. Vitun imaamit, vähintään voisi järjestäytyneen islamin kieltää jos niitä ei muka saada kokonaan pois.

Comments are closed.