Koti Uutisia Ulkomaat Muslimit lyövät itsensä sinisiksi uskonnollisessa rituaalissa ruotsalaisvastaanottokeskuksessa – kuningas ja ministerit pitävät...

Muslimit lyövät itsensä sinisiksi uskonnollisessa rituaalissa ruotsalaisvastaanottokeskuksessa – kuningas ja ministerit pitävät esikuvallisena

5

Aiemmin tänä vuonna Kansallisen Vastarinnan ruotsinkielinen sisarsivusto Nordfront vastaanotti kaksi videota sisältävän uutisvinkin. Videoilla muslimit lauloivat ja messusivat yhdessä liikuntasalissa lyöden samaan aikaan itseään piiskoilla. Rituaalilla juhlistetaan Aashura-pyhää, jolloin perinteeseen kuuluu ruoskia itseään rintaan. Shiiamuslimien tapana on ruoskia itsensä usein verille asti, ja tämän tekevät videolla jotkut rituaalin osallistujat.

Rituaaliin osallistui vain miehiä, ja ylivoimaisesti suurin osa heistä näytti Lähi-idästä tulleilta. Jotkut osallistujat olivat rituaalissa yläruumis paljaana ja he löivät itseään piiskalla pelkkien käsien sijasta. Vinkkaaja kertoi rituaalin tapahtuneen ruotsalaisessa vastaanottokeskuksessa, ja Nordfrontin tutkittua asiaa kävi ilmi, että tiedot pitävät paikkansa. Videoilla muslimit ovat kokoontuneet liikuntasaliin Restard Gårdissa, joka on Ruotsin suurin vastaanottokeskus. Video on kuvattu tiettävästi syyskuussa 2017.

Restard Gård kuuluu norjalaisomisteiselle holdingyhtiölle nimeltä Niklasberg AB. Yhtiön toimitusjohtaja on Henrik Bjerkeman. Bjerkemania ja hänen yhtiötään kritisoitiin mediassa vuonna 2014 yhtiön julkaistua työpaikkailmoituksen, jossa haettiin siivoojaa, joka “ei ole herkkä virtsalle ja ulosteelle, jota tulee työssä vastaan hyvin usein”. Bjerkeman vastasi lähettämällä medialle kuvia ulosteesta, jota ei ollut suinkaan vessassa vaan aivan muualla. Työpaikkailmoituksen tekstiä muutettiin kuitenkin lopulta.

Vänersborgin kunta kirjoittaa seuraavaa kotisivuillaan Restard Gårdista:

“Ruotsin suurin vastaanottokeskus sijaitsee Restard Gårdissa Vänersborgissa. Kiitos monien vapaaehtoisten henkilöiden ja järjestöjen työpanoksen, vastaanottokeskuksesta on tullut esikuvallinen. Keskus on saanut tunnustusta sekä kuninkaalta että ministereiltä. Aina tarvitaan kuitenkin lisää auttavia käsiä.”

Ruotsalaisten tulisi siis kunnan mukaan tehdä vapaaehtoisina työtä monikansalliselle yritykselle, joka tekee rahaa tuomalla maahan itseään verille piiskaavia uskonnollisia fanaatikkoja. Kysymys kuuluu myös, luulevatko yritykseen työntekijöiksi päätyvät hyväuskoiset ruotsalaiset pystyvänsä integroimaan nämä maahanmuuttajat vai käykö sittenkin niin, että kollektivistiset maahanmuuttajat pakottavat ruotsalaiset sopeutumaan heidän tapoihinsa?

Toinen videoista:
Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Hmm… jos nuo kastroisi niin rauhoituisivatko ne? Eläimet poikkeuksetta rauhoittuvat kun ne kastroidaan.

    • En vertaisi noita Lähi-Idän ja Afrikan kädellisiä eläimiin. Eläimet ovat paljon hienompia olentoja kuin noi perkeleen sontiaiset. Pakkokastraatio voisi kyllä olla hyvä idea noille.

    • Ei kun heille pitää antaa steroideja ja paasata islamistista paatosta sen verta hartaasti että pieksävät itsensä hengiltä.

Comments are closed.