Koti Uutisia Muslimit ja juutalaiset yhdessä kansallismielisyyttä vastaan

Muslimit ja juutalaiset yhdessä kansallismielisyyttä vastaan

3
Kovin uhkaava Benny Koval oikealla.

Jewish Daily Forward -lehti kertoo uudesta ryhmästä nimeltä MuJew Antifa, joka on muslimien ja juutalaisten yhteinen liike, joka tahtoo taistella valkoisen kantaväestön kansallismielisyyttä vastaan äärivasemmistolaisin keinoin.

Lehden haastatteleman organisaattorin väittämän mukaan ryhmässä on yli 2 000 henkilöä, ja useampi sata muslimia ja juutalaista osallistui äskettäin Trumpin vastaiseen katuprotestiin. He marssivat Manhattanin katua pitkin kantaen Trumpin vastaisia kylttejä ja huusivat jiddišiksi. Kuten aikaisemmissakin Trumpin vastaisissa protesteissa juutalaiset korostivat matkustuskiellon ja “holokaustin” samankaltaisuutta.

Bethany “Benny” Koval New Jerseystä kertoi Jewish Daily Forwardille: “Jotkut ovat niin naiiveja, että uskovat ihmisten vain nauravan valkoiselle ylivallalle.”

Raphael Dreyfuss, toinen juutalainen Los Angelesista, taas sanoi: “Natsit eivät välitä siitä, että heitä tuomitaan. Voit tuomita ja tuomita, kunnes sinut kaasutetaan, ei heitä kiinnosta. Vain voima voi pysäyttää heidät.” Dreyfuss jatkoi, että ryhmän juutalaisia inspiroivat Itä-Euroopan juutalaissosialismi ja bolshevikkivallankumoustakin avustanut juutalainen bundismiliike.

Lehden artikkeli jatkoi kertomalla, että juutalaiset tuntevat äärivasemmistolaisen kansallismielisyyden vastaisuuden olevan osa identiteettiään. Ryhmä löytyy myös Facebookista.

Lue myös: Juutalaiset protestoivat New Yorkissa muslimien puolesta

3 KOMMENTIT

  1. Jutkut ovat niitä liejukanoja mitä he ovat aina ovat olleet. Heidän maalinsa on valkoisen rodun hävittäminen siitä yksinkertaisesta syystä, että he vihaavat meitä patologisesti ns. holokaustin perusteella ja toisekseen juutalaiset kokevat meidät valkoiset kilpailijoikseen tämän maailman hallinnassa. Juutalaine sionismin pääpyrkimys on maailmanvaltaan, jossa he itse hallitsevat isäntinä herrarotuna ja muut rodut ovat heidän orjiaan, niin kauan kun he ovat sen kuntoisia. Suurin ilo on surmata pakana, joka ei ole edes ihminen, vaan ihmisen muotoon luotu eläin. Tämä hybridi on tehty vain siksi, että tuota “otusta” voi käyttää työjuhtana rajattomasti vailla minkäänlaista ihmisarvoa ja perustetta sille, että se (pakana) ansaitsisi jonkinlaista ihmismoista kohtelua.
    Donald Trumphin voitto Yhdysvaltain presidentin vaaleissa on saanut entiset veriviholliset juutalaiset ja muslimit yhtymään yhteiseen rintamaan sodassa valkoista rotua vastaan sen hävittämiseksi vain siksi, että tuo loistava ja älykäs rotu aiheuttaa kateutta ja vihaa alemmissa roduissa ja yhdessä “jumalallisessa”, sillä tuo yhteen Jumalaan uskovalle joukkiolle on annettu kaikki ylivaltalupaukset lähialueellaan, joka nyt modernina aikoina on siirtynyt käsittämään koko maailmaa. Yhdysvaltain juutalaiset nokkamiehet ovat käyneet jo arabimaiden jihadisti johtajien kanssa tanssimassa rinkitanssia ja nuoleskelemassa toisiaan, ihan vaan Trumhin takia, koskapa kävellessään ruumisvanan jälkeensä jättävälle Killarylle ei tullutkaan voittoa George Soroksen miljardien ja valtamedian yksipuolisesta propakandasta huolimatta. Tämä ylläri sai hätäpaskat ihokkaisiin eurooppalaisen alkujuuren omaavien ihmisten murhaamista kannattavilla pyöveleillä mukaan lukien valkoiset liberaalit, jotka ovat saaneet yliopistoissa juutalaisten Saksassa kehittämän kulttuurimarxistisen aivopesun ja täten vihaavat itseään ja kanssarotuaan sairaalloisella kiihkolla, joka ammentaa voimansa saatanallisista voimista.

  2. arvoisa juha, sinulla on patologinen, saatanallinen, jarjeton viha niin Israelia kuin juutalaisiakin kohtaan. Se viha on sokaissut sinut niin ettet nae mita tapahtuu maailmassa ja erittainkin lahi-idassa ja EU:ssa, Vatikaanissa, YK:ssa. Erinomaisen lahella on NWO, Chrislam, 666, chip, etc. Ennen naita tulee Yeshua HaMassiah ja Han evakuoi kaikki omansa pois Tuomioiden ja Antikristuksen ja Vaaran profeetan alta. Antikristuksen hallinto on 7 vuotta ja se paattyy Yeshua HaMassian ja miljardien pyhien tulossa Maapallolle ja Han on sotiva ja on voittava murskaavasti kaikki Antikristuksen armeijat ja kaikki ne ihmiset jotka olivat ottaneet sirun oikeaan kateensa tai otsaansa. Vahan jaa ihmisia jaljelle, kun Herra Jeesus Kristus perustaa Tuhatvuotisen Rauhan valtakunnan talle planeetalle. Tanaan on Armoistuin avoinna, pida siis kiiretta ja hanki Jumalan Armahdus itsellesi, sen saa ilmaiseksi, ei aneita, ei katteettomia sekkeja, ei katteettomia lupauksia, ei ..

    Jumalan siunaus olkoon kanssasi missa sitten vaellatkin.

    • Juha ehkä ilmaisee asiat liian kärjistetysti mutta en voi väittää että hän olisi väärässä. Uskonnollinen paatos ja fanatismi ovat surmanneet enemmän ihmisiä kuin mikään muu tällä planeetalla. New Age kera Buddhalaisuuden ja Kansallissosialismin on se mitä täällä tarvitaan.

Comments are closed.