Koti Uutisia Ulkomaat Muslimijengi ryösti ja pahoinpiteli valkoisia homoja

Muslimijengi ryösti ja pahoinpiteli valkoisia homoja

9

Englannin Birminghamissa toiminut arabimuslimeista koostuva jengi, houkutteli homoille tarkoitetussa Grind-treffipalvelussa valkoisia homoja tapaamisiin puistoihin, missä nämä sitten ryöstettiin ja pahoinpideltiin koska he olivat “valkoisina syyllisiä Uuden Seelannin moskeijaiskuun.”

Uhreja lisäksi nöyryytettiin eri tavoilla kuten riisumalla heidät alasti ja pakottamalla heidät kävelemään koirien ulosteiden päällä. Myös heidän päälleen virtsattiin ja heitä pilkattiin homoudestaan.

Tekijät Mohammed Khan, Mohammed Umar ja Qaasim Ahmad tuomittiin yhteensä 37 vuoden vankeuteen. Lähde ei kerro, miten paljon kukin sai vankeutta.

Lähde: breitbart.com

9 KOMMENTIT

 1. Ehkä vielä joskus saadaan hintit meidän puolelle ja islamia vastaan? Tiedä häntä.

  Aika loukkaavasti tuossa heidän pyyhkeessään “pakolaiset” huomattavasti suuremmalla tekstikoolla kuin “maahanmuuttajat”. Maahanmuuttajien joukossa on tietysti iso määrä valkoihoisia, joten se ei ole “yhtä tasa-arvoinen” termi kuin “pakolaiset”.

  • Miksi luulet, että “me” tarvitaan jotain AIDS:in riuduttamia hinttejä puolellemme? 😂 Toivotaan, että muslimit innostuu heitteleen niitä talon katoilta.

   • Eiköhän tuossa meinattu että olisi hyvä herättää nämä vähemmistötkin taisteluun musuja ja jutkuja vastaan. Tunnen yhden homon ja lesbon (vanhempaa polvea) ja ovat kyllä oikeastaan aika isänmaallisia ja konservatiivisia muutoin kuin seksuaaliselta suuntautumiseltaan. Jokaisen tulisi herätä tähän tilanteeseen ja olla huolestunut maamme tulevaisuudesta. Ja kyllä sieltä hinttienkin rivistä löytyy sellaisia jätkiä, jotka paiskoisivat sinuakin turpaan kuin kahden markan huoraa, sen voin vannoa.

    Toki ongelma ratkeaa niinkin että kaikki “sateenkaari”-porukka nakataan minareettitorneista alas. Ihan sama — ei koske minua. Mutta me valkoiset suomalaiset tulemme olemaan hyvinkin pian vähemmistö omassa maassamme, se on fakta. Suomalaisten tulisi vetää yhtä köyttä. Nyt ei edes isänmaalliset pidä yhtä. Ja ei — en tarkoita tynkkysiä ja muita perseritareita ynnä persuja…

   • Timo, en usko että kukaan uskoo Tynkkysen tai PS:n tekevän yhtään mitään hyvää KOSKAAN tälle maalle.

 2. Tommy Robinsonhan (arvostan häntä kyllä) argumentoi paljon muslimien homovastaisuudella, mutta mä kyllä symppaan, jopa hiukan komppaan Anonyymia. Monet muslimit ja Lähi-Idän kristityt on perhearvoiltaan tervehenkisempiä kuin homot, transv. yms. Deep Staten tukema ISIL/S murhaa länsimaisia/ kristittyjä/ toista uskonhaaraa edustavia vauvoja, naisia, lapsia, miehiä, mutta normaalit muslimit (vrt. esim. Suomen tataarit, jotka vastustivat somali-islamin tuloa Suomeen 1990-luvun tv-keskustelussa) edustaisivat käsittääkseni paremmin kansallisvaltion asukkaita ja terveitä arvoja kuin “toista isänmaallista kuin huoraa mätkivät homot”, tai mitkään homot. Mullakin on kaveri, joka on junttihomo. Se värittää hänen näkemyksiään tosi paljon.

Comments are closed.