Koti Uutisia Muslimijengi hakkasi antifasistisen kirjailijan

Muslimijengi hakkasi antifasistisen kirjailijan

4

uk_ghislain_gilbertiAntifasisti Ghislain Gilberti ja hänen 12-vuotias poikansa joutuivat lauantaina pahoinpidellyiksi Ranskan Belfortissa, kun heidän kimppuunsa hyökkäsi valkoisten vastaisia iskulauseita huutanut tunkeutujajoukko.

Gilberti kertoo, että hän sai iskuja selkäänsä, minkä jälkeen neljä 20–30-vuotiasta miestä haukkui häntä “likaiseksi valkoiseksi”. Hän menetti tajuntansa tunkeutujien hakkaamisen seurauksena ja aikoo hyökkäyksen takia anoa poliisilta täyttä suojelua.

Muslimit myös potkivat Gilbertin 12-vuotiasta poikaa vatsaan ja päähän huutaen “Saat maksaa saman verran”. Osansa sai myös kirjailijan 11-vuotias tytär, jolle hyökkääjät huusivat “Emme anna anteeksi, emmekä unohda”.

Poliisi tutkii nyt hyökkäystä, jonka tekijöiksi epäillään salafimuslimeja. Se kertoo kuulustelleensa silminnäkijöitä ja selvittävänsä tapahtumien olosuhteita.

Perhe oli jo aiemmin joutunut häirinnän ja murtoyritysten kohteeksi huolimatta siitä, että Gilberti on aktiivinen antifasisti. Ranskalaismedian mukaan tunkeutujat alkoivat uhkailla kirjailijaa ja tämän perhettä sekä häiritä näiden kotirauhaa sen jälkeen kun Gilberti julkaisi kirjansa The Feast of the Snake.

Kirjassa esiintyy kuvitteellinen jihadistiryhmä, joka rahoittaa toimintaansa kansainvälisellä huumekaupalla. Kirjailija joutui hetkellisesti poliisin suojeluun maaliskuussa tapahtuneiden välikohtausten vuoksi.

Gilberti sanoo epäilevänsä, että muslimit ovat luulleet hänen kirjansa “loukkaavan heidän asiaansa”:

“Näiden uhkausten takana olevat henkilöt eivät ole lukeneet kirjaa tai sitten he ovat vain vilkaisseet sitä. En loukannut islamia kirjassani. Olen pikemminkin kaikkien uskontojen puolustaja ja taistelen rasistisia tekoja vastaan antifasistisen liikkeen mukana.”

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. Tyypillinen antti-fantti. Ensin räävitään suu vaahdossa mutta kun tulee korville tai saa selkäänsä niin sitten huudetaan yhteiskuntaa avuksi. Juuri sitä samaa jota on hetkeä aikaisemmin haukuttu natseiksi. Itse ei pystytä vastaamaan omiin huutoihinsa.

  2. Tästä nyt voisi sanoa, että “ensin hutkitaan, sitten vasta tutkitaan. Todella vakava väkivaltarikos, erityisesti kun se myös kohdistui alaikäisiin lapsiin. Jo tästä voi hyvin päätellä, että tekijät ovat muslimeja, sillä sehän kuuluu heidän “kulttuuriinsa” hakata kaikkia koosta riippumatta, aivan pikkuvauvoista lähtien.
    “Valkoisten vastaisia iskulauseita”! Niinpä niin, tämä on Euroopan nykytila, jossa ei vaivauduta suojelemaan ja turvaamaan valkoisenrodun oikeutta olla olemassa, vieläpä kotonaan ja kotimaassaan. Tämä kaikki on perkeleestä. Ainoa keino pelastaa Eurooppa on sota. Siinä kuolee, mutta onko nykyisen kaltainen elämä elämisen arvoista näillä “ehdoilla”. Parempi kuolla ase kädessä kuin pelätä itsensä ja perheensä puolesta kaiken aikaa¨. Se ei ole elämää. Se on painajaista, josta ei voi herätä. “Hyökkäys on paras puollustus.” Näin tehdessään Eurooppa ottaa kohtalonsa omiin käsiinsä. Siitä tulee “kuljettaja”, eikä ole enää “matkustaja”, joka yhä odottaa ratkaisuja mädättyneiltä, korruptiotuneilta ja munattomilta päättäjiltään. He ovat aina turvassa henkivartiostonsa, korkeiden muuriensa takana ja suihkulentokoneiden pakomahdollisuuden, joka vie “veroparatiisisaarelle” Hula-Hula-tyttöjen leveiden lanteiden ja palmujen katveeseen. Meille tavallisille ihmisille sanotaan “Ei saa antaa pelolle valtaa”. “Pysykää lujina”.

  3. Tulee mieleen takavuosina ruotsissa tapahtunut sattumus kun äärivasemmistolaiset järjesti Rosengårdissa tukimiekkarin tunkeutujille ja tunkeutujat tuli ja veteli niitä korville. Kapitalismia vastustavat monikulttuurisuuskiihkoilijat päätyi juoksemaan mäkkäriin karkuun.

    Arabeja ei kiinnosta oletko heidän puolella vai heitä vastaan – heitä kiinnostaa oletko valkoinen vai et.

Comments are closed.