Koti Uutisia Muslimien “rauhanmarssilla” enemmän toimittajia kuin osanottajia

Muslimien “rauhanmarssilla” enemmän toimittajia kuin osanottajia

2

“Suuren luokan” muslimien “rauhanmarssi” loppui fiaskoon viime sunnuntaina Kölnissä, kun tapahtuma ei saanut edes tuhatta osanottajaa.

Tapahtumaan suunniteltiin alun perin tulevan tuhansia, mutta vain 300 saapui paikalle, kun terroristinen kansalaisjärjestö Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion (DİTİB) boikotoi tapahtumaa sanomalla, että mikäli muslimit tuomitsevat terrorismin, se “leimaa muslimeja”. Tästä seurasi farssi, jossa paikalla oli paljon enemmän sympatisoivia vasemmistolaisia kuin muslimeja.

Vasemmistolaiset kantoivat kylttejä ja bannereita, kuten “Sanomme EI oikeistolaiselle ekstremismille, rasismille, antisemitismille, salafismille ja islamofobialle”, “Tahdomme rauhaa” ja “Muslimit eivät ole syyllisiä”.

Journalistien ja mielenosoittajien epäsuhdanne kasvoi niin naurettavaksi, että jopa Saksan sosiaalidemokraattien poliitikot kommentoivat tapahtumaa: “On valitettavaa, että enemmän journalisteja ja poliiseja saapui paikalle kuin mielenosoittajia.”

Saksan sosiaalidemokraattista puoluetta johtaa kävelevä karikatyyri Martin Schulz, joka on aiemmin rehvastellut sillä, että maahanmuuttajat saavat enemmän lapsia kuin saksalaiset, jota tämä kutsui “natseiksi”. Marssin onkin täytynyt olla kova pettymys.

Tapahtuma toi mieleen muutamaa viikkoa sitten sattuneen tapauksen, jossa brittiläinen uutiskanava BBC juoksutti tusinan muslimeita kameran eteen ja kuvasi tämän spontaanina muslimien terrorisminvastaisena mielenilmauksena:

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Siis miksikähän Leijonat loistivat possaolollaan seeprojen lahtaamista vastustavasta mielenosoituksesta?
    Vääräuskoiset organisoivat muslimeille “rauhanmielenosoituksen”. Mitä perkelettä muslimit sellaisesta tietävät ja välittävät. Siis 4 milj. Saksan muslimia haluaa suoraan Helvettiin ja Fatwan niskaansa sekä täydellisen häpeän. Muslimin paratiisi on silattu vääräuskoisten verellä ja suolenpätkillä.

Comments are closed.