Koti Uutisia Ulkomaat Muslimi-isä syytti lapsensa tappamisesta ramadan-paastoa

Muslimi-isä syytti lapsensa tappamisesta ramadan-paastoa

2

Ranskassa asuva muslimi-isä kertoi oikeudessa, että ramadanin vietto sai hänet ravistelemaan viisikuisen tyttövauvansa hengiltä. Ravistelun jälkeen mies heitti vauvan sängylle, mutta tämä putosi pää edellä lattialle. Vauvalla todettiin olevan kuolemaan johtaneet vammat, jotka ovat tyypillisiä ravistelun seurauksena. Mies puolusti tekoaan oikeudessa ramadanin vietolla. Ramadan-paasto kävi muslimimiehen mukaan hänen hermoilleen.

Väkivalta ja levottomuudet ramadanin aikaan ovat yleinen ilmiö ympäri maailmaa. Ramadanin aikaan kirjattiin viime vuonna 1 627 murhaa ja 1 824 onnettomuutta. Ranskassa ramadan pääsi otsikoihin vuonna 2016, kun muslimipariskunta hyökkäsi Nizzassa tarjoilijan kimppuun, joka tarjoili alkoholia. Tarjoilija sai kasvoihinsa pahoja mustelmia pahoinpitelyn seurauksena.

Mellakat ja autojen polttamiset ovat tyypillisiä Ranskan siirtolaislähiöissä ramadanin aikaan ja myös sen ulkopuolella. Tuhoisat mellakat alkavat usein siirtolaisten kertomista kohtaamisista poliisin kanssa. Mellakan on aiheuttanut esimerkiksi se, ettei musliminainen olisi saanut käyttää kasvot peittävää huivia. Viime vuonna Pariisin lähiössä alkoi raju mellakka, kun poliisin väitettiin työntäneen pampun muslimimiehen peräaukkoon.

Ramadanin vietto alkoi 17. toukokuuta ympäri maailmaa ja se kestää kuukauden verran. Ramadanin aikana syöminen, juominen, tupakoiminen, alkoholin käyttö, seksi ja kiroilu ovat valoisaan aikaan kiellettyjä.

Lähde: Breitbart (1, 2)

2 KOMMENTIT

  1. Ramadanin aikaan saamme kokea pientä etnistä värinää. 🙂 Monikulttuurisuuden “rikkauksia” joita “onneksi” saamme kokea myös Hölmölässä.

  2. “Hulluja nuo muslimit.” by Obelix.

    Mutta valittaen todettava: Vielä hullumpia ovat eurooppalaiset, jotka antavat tämän kaiken tapahtua.

    Missähän ne kansallismielisiä vainoavat sossutantat nyt ovat?
    V: Paskalla!

Comments are closed.