Koti Uutisia Musiikkikanava MTV julkaisee valheellista monikulttuuripropagandaa

Musiikkikanava MTV julkaisee valheellista monikulttuuripropagandaa

3

UK_MTV_propaganda

Juhlistaakseen amerikkalaista Black History Monthia musiikkitelevisiokanava MTV on julkaissut eriskummallisen videon, jolla väitetään, että mustat keksivät muun muassa tietokoneet, sydänleikkaukset, konsolit, sähkölamput ja kännykät. Tämä ei ole tietenkään totta. Kaikki edellä mainitut keksivät ja kehittivät eurooppalaiset. Jopa videossa esiin tuodut sipsit keksi englantilainen William Kitchiner.

Juutalaisen Sumner Redstonen (Rothstein) omistaman Viacomin alaisuudessa oleva MTV on viime aikoina vähentänyt fokusta musiikista kulttuurimarxismin levittämiseen. Video kuuluu MTV:n uuteen Decoded-sarjaan, jossa käsitellään “valkoisten alistavia valtarakenteita” ja homo-oikeuksia. Lisäksi sarjassa ylistetään mustaa kulttuuria ja sen “saavutuksia” jopa valheiden keinoin oikeiden saavutusten puuttuessa. Sarjan aiempi jakso kulki otsikolla 8 Comebacks for Transphobic Relatives.

 

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Hyviä kommentteja kerännyt tuo video! Esim: “The anti-white agenda is getting so obvious now that you’re actually helping us. Keep going!”

    Lisäksi suurin osa on peukuttanut videota alaspäin.

  2. M-m-mutta Hommalla sanottiin että j-j-j-juutalaiset ovat kaikista suurimpia maahanmuuttokriitikoita :0 Ehkä tuo Rothstein on joku foliohattujen keksimä satuolento?

  3. Suomen ikioma MTV (eli Maikkari) julkaisee myös valheellista monikulttuuripropagandaa.

Comments are closed.