Koti Uutisia Sionismi Murhasiko Mossad palestiinalaisen tieteilijän?

Murhasiko Mossad palestiinalaisen tieteilijän?

0

Israelin tiedustelupalvelu Mossadia syytetään lauantaina tapahtuneesta palestiinalaisen tieteilijä Fadi Mohammad al-Batshin murhasta. Murha tapahtui Malesian pääkaupungissa Kuala Lumpurissa, missä kaksi tuntematonta miestä ampui al-Batshia kymmenen kertaa. Miehet pakenivat paikalta moottoripyörällä.

Malesian poliisi tutkii tapahtumaa monesta eri näkökulmasta ja tapahtuneelle on monta teoriaa. Maan varapääministerin Ahmad Zahid Hamidin mukaan näyttää siltä, että murhan takana on luultavasti Israelin valtio.

– Malesiassa asuneesta opettajasta oli muodostunut pysyvä ongelma maalle, joka on Palestiinaa kohtaan vihamielinen, Hamid sanoi.

Hamidin kommentti tapahtuneesta on saanut uhrin omaiset vakuuttuneiksi siitä, että murhan takana oli Mossad. Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman kiistää väitteet sanomalla, että “al-Batsh ei ollut mikään pyhimys”.

Israelilaisen median mukaan murhattu tieteilijä olisi ollut sekaantunut muun muassa Hamasin käyttämien rakettien valmistukseen. Väitteelle ei kuitenkaan ole olemassa mitään todisteita.

Lähde: Nordfront.se