Koti Uutisia Muista allekirjoittaa aloite homolain kumoamisesta

Muista allekirjoittaa aloite homolain kumoamisesta

7

UK_allekirjoita

Kansalaisaloite.fi-sivustolla oleva kansalaisaloite “sukupuolineutraalin” avioliittolain kumoamisesta kerää allekirjoituksia vielä syyskuun ajan, vaikka vaadittava määrä nimiä on tullutkin jo täyteen.

Uutisoimme aloitteesta edellisen kerran heinäkuussa, kun se oli saanut vaadittavat 50 000 nimeä kasaan. Suosittelimme tuolloin, että lukijamme kävisivät allekirjoittamassa aloitteen mielenosoituksena kulttuurimarxismia vastaan.

Mikäli et ole vielä allekirjoittanut aloitetta, sinulla on syyskuun 29. päivään asti aikaa tehdä se. Tähän mennessä jo yli 80 000 suomalaista on laittanut nimensä listaan.

Aloitteen voi allekirjoittaa osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

7 KOMMENTIT

  • Perustelisin tämän sitä kautta, että tämän lain kumoamalla pystymme vielä jokseenkin vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin, vaikkakin en usko että tämä läpi menee. Eli tämä on kuin tulikoe nykyiselle yhteiskunnalle.

 1. En ymmärrä miksi homoutta pitäisi vastustaa ja tasa-arvoista avioliittolakia? Joskushan homous oli luokiteltu sairaudeksi, mutta nykyään, kun tutkii mitä tahansa rotua/ihmisryhmää niin ei voi välttyä havainnolta, että heitä on joka puolella tietty määrä, oltiin sitten Amazonin sademetsässä tai esim. Porissa (se on siis normaalia).Uskon että itse Hitler hyväksyisi tässä ajassa homouden koska hän älykkäänä miehenä olisi kuunnellut antropologejaan, ja ei olisi voinut välttyä totuudelta tässä asiassa.
  Jos hyväksyisitte homot ihmisinä muiden joukossa liittyisin toimintaanne mukaan, koska nykymenossa on paljon vialla. Siionistien yritys järjestää maailmaa heidän makunsa mukaan on mielestäni asia, jota pitää tuoda julki, mutta asiaa pitäisi pohtia tarkasti ja huolellisesti, jotta viesti saataisiin painumaan erityisesti keskiluokan tajuntaan. Mielestäni patriootit ovat omaksuneet liikaa malleja menneisyydestä ollakseen täysin uskottavia, 2015 uskotaan ja omaksutaan asioita hieman erilaisella ulosannilla kuin 1936.
  Teette tärkeää työtä patriootit, mutta tarvitsette johtoonne älyä, joka osaa ottaa tämän ajan haasteet oikealla tavalla vastaan ja saatte oikeita todellisia vaikuttajia riveihinne.
  Perustelkaa jos olen väärässä, toivon että asianne saa jatkossa edes jossain mediassa tilaa jotta totuus asioista pikkuhiljaa paljastuu. HYVÄÄ JATKOA !!

  • Ei homoseksuaalisuus itsessään ole muuttunut mihinkään vaan yleinen mielipide on muuttunut. Tässä on näytellyt suurta roolia (sionistinen) media ja yleinen kulttuurisota eurooppalaisuutta vastaan. Tuo “tasa-arvoinen” avioliittolaki ajaa homoille adoptio-oikeutta. En ymmärrä miksi sitä pitäisi kannattaa. Miksi sinä kannatat homojen adoptio-oikeutta?

   Ei se, että jotain poikkeavuutta esiintyy tietty määrä jossain ryhmässä tarkoita sitä, että sen tulisi olla valtavirtaa. Kyllä myös esimerkiksi skitsofreniaa, alkoholismia tai mutaatioita esiintyy myös joka ryhmässä, mutta ei ne ole silti normaalia sanan varsinaisessa merkityksessä. Homous ei ole normaalia vaan siitä on mielipidevaikuttamisella ja nollatutkimuksilla tehty “normaalia”.

   Samalla argumentoinnilla voisit inttää siitä, että afrikkalaisten maahanmuutto on normaalia ja sen vastustaminen on vanhanaikaista. Nykyäänhän jotkut myös väittävät, ettei ihmisrotujakaan olisi olemassa ja siitä on jopa tehty tutkimuksiakin. 😀

   Jos muuten kiinnostaa, niin Magneettimedia kirjoitti tuosta aloitteesta ja ylipäänsä poliittisesta homoliikkeestä hyvän artikkelin: http://magneettimedia.com/allekirjoita-kansalaisaloite-kulttuurimarxilaista-avioliittolakia-vastaan/

   • Minut on siis osittain jo aivopesty, kun en täysin ymmärrä kantaanne tähän asiaan, täytyypä pohtia asiaa hieman syvemmin (vituttaa jo valmiiksi jos NE on päässeet mun pään sisälle).
    Sehän on totta että tuota homotouhua tulee joka tuutista liikaa, ei taida olla yhtään tv-sarjaa jossa homoja ei olisi. Kantani asiaan saattaa tosiaan hieman muuttua, kun kokonaisuutta pohtii. Tapa jolla asiaan pystyisi oikeasti vaikuttamaan, ei välttämättä silti ole välitön tuomio, se ei johda kuin totuuden vastustamiseen ja “aivolukkoon”. Voisitte muuten teettää pieniä tarroja joissa olisi nettiosoite (teidän ja ehkä Magneettimedian) ja ehkä jotain muuta pienesti, myisitte niitä sitten netin välityksellä ja kannattajat voisivat kulkiessaan liimailla niitä sinne tänne (otsikko voisi olla TOTUUS).

 2. On äänestetty. Joku tolkku se pitää olla avioliitoissakin ja lapsen etu on tärkein eikä seksuaaliset poikkeavuudet. Maatamme ei saa pakkohomostaa ja pieni vähemmistö joka on todella pahasti aivopessyt homopropagandalla varsinkin nuorisoa on todella rasistista porukkaa. Ei voi olla huomaamatta jatkuvia pilkkasanoja netissä ja nämä olevat sitten suvaitsevaisia, aika kummaa suvaitsevaisuutta. Yksi näistä yleistyksistä on siinä että väitetään koko kansan haluavan homoliittoja, kansa haluaa lesboutta lisää, kansa haluaa polyamoriaa, kansa haluaa pedofiliaa ja homoilua tv:ssä, kaikki tämä on rakkautta sanoo suuri Seta! Poliitikot pelkää Setaa eikä löydy miehiä maasta montakaan jotka uskaltaaa sanoa asiat ilman että uikuttavat ” enhän minä ole rasisti mutta..” ja sitten nöyristelevät Setan edessä. Säälittävin tapaus oli Heurekan johdon mateleva asenne Setan edessä ja suuri Seta hyväksyi heidän pahoittelunsa kun he vuokrasivat tilojaan aito avioliitto porukalle! Jos tänä päivänä pitää hävetä sitä että puolustaa lapsen oikeuksia ja luonnollisia avioliittoja on maamme todella rappiolla ja pahempaan suuntaan mennään. Olisi jo aika lopettaa tämä seksuaalivähemmistöjen kaikkien oikkujen hyväksyminen. VAI kuinka moni meistä haluaa lapselleen opetettavan jo päiväkodissa puolen prosentin marginaaliryhmän outoja seksitapoja muka luonnollisina, en minä ainakaan.

Comments are closed.