Koti Uutisia Muhammed suosituin pojan nimi Oslossa

Muhammed suosituin pojan nimi Oslossa

4

Muhammed on nyt suosituin pojan nimi Oslossa, kertoo Norjan tilastokeskus SSB. Norjalaisista uskotaan tulevan vähemmistö Oslon väestöstä seuraavan 15 vuoden aikana ja koko maassa seuraavan 30 vuoden aikana.

Oslossa Muhammediksi nimettiin arviolta 20 000 vastasyntynyttä poikaa. Muhammed on myös useissa muissa Euroopan suurimmissa kaupungeissa suosituin pojan nimi. Espanjassa Muhammed on kuudenneksi suosituin nimi.

 

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen:

Norja karkottaa yhä enemmän maahanmuuttajia
Englannin vauvoista joka kymmenes on muslimi

4 KOMMENTIT

  1. Gaddafihan sanoi etteivät tarvitse ainuttakaan laukausta Euroopan valloitukseen. Kyllä mies tiesi mistä puhui.

  2. …ja samaan suuntaan mennään täälläkin. Suomessa vuoden 2012 väkiluvun kasvusta vieraskielisten osuus oli 87 prosenttia, tämä siis väestörekisterikeskuksen mukaan. Enpä ymmärrä kuka voi oikeasti olla tällaisesta “kehityksestä” hyvillään.

    • Koko tämä “multikulturismi” palvelee vain kansainvälisesti operoivaa juutalaista rotua. Gojimille “multikulturismista” koituu vain harmia ja lopulta kansallinen tuhoutuminen.

      Kuvittele tilanne, jossa nk. “demokraattisessa” maassa on yksi gojim-kansa (99,5…99,8%) ja juutalainen vähemmistö (0,2…0,5%). Gojimit huomaavat pian juutalaisten järkyttävän ylivallan kaikensorttisissa rahaa ohjaavissa laitoksissa (liikepankit, “itsenäinen keskuspankki”), gojimien oikeuksia ja käytöstä säätelevissä elimissä (lainsäädäntö, asianajajat, juristit, sosiaalisen käyttäytymisen tutkimuslaitokset, psykologia tms.) ja gojimien mielipiteitä muokkaavissa instituutioissa (TV-kanavat, sanomalehdet, elokuvateollisuus kuten “Hollywood”, teatteri, nykytaide, pornografia, koululatos, sensuuri ja “ainoan oikean opin” muokkaaminen kuten Holoco$st-uskonto). Gojim-enemmistön reaktio ei olisi hyvä juutalaisten kannalta tässä tilanteessa.

      Mutta tilanteessa, jossa paikalliset valkoiset ja maahantuodut gojimit ovat suhteessa 70% valkoisia ja 30% värillisiä (sellaisista ryhmistä, jotka käyttäytyvät mahdollisimman törkeästi: muslimit, “mustaihoiset” tms). Tässä rodullisessa kokoonpanossa juutalaiset, jotka käyttäytyvät mahdollisimman huomaamattomasti, ovat täydellisessä turvassa ja voivat tehdä mitä tahansa geschefteja gojimien kustannuksella. He voivat hallita koko “yhteiskuntaa”, koska valkoisen enemmistön koko huomio on suunnattu vain röyhkeästi ja törkeästi käyttäytyviin muslimeihin ja värillisiin, kuten “mustaihoisiin”, jotka täten toimivat erinomaisena ukkosenjohdattimena. Kun lisäksi juutalaiset perustavat ja johtavat muka valkoisten “Puolustuksen Liigoja”, kuten FDL Suomessa, gojimien melkein koko vastarinta ohjataan halutulla tavalla jopa niin, että monet tyhmät gojimit alkavat luulla, että juutalaiset ovat heidän “liittolaisia” vastarinnassa multikulti-ainesta vastaan.

Comments are closed.