Koti Uutisia Ulkomaat Muhammad Amerikan suosituimpien nimien listalle

Muhammad Amerikan suosituimpien nimien listalle

2

Päivitetty lista suosituimmista nimistä lapsille kertoo, että nimi Muhammad on nyt ensimmäistä kertaa Amerikan kymmenenneksi suosituin nimi poikalapselle. Nimi on kiivennyt suosiossa ylöspäin tasaisesti johtuen maan paisuvasta muslimipopulaatiosta.

Vielä vuonna 2018 Muhammad oli sijalla 14 poikalasten nimistä ja 2016 sijalla 34, kun taas vuonna 2000 nimi ei ollut ollenkaan 200 suosituimpien poikalasten nimien listalla.

Lähde: Breitbart.com

2 KOMMENTIT

  1. Esim. Saksassa on jo aivan juuri 50 % 0–6-vuotiaista rotumuukalaisia. Taistelu tullaan häviämään siellä aivan taatusti. Mielestäni se on jo hävitty. Sama tulee tapahtumaan Hollannissa, Belgiassa, Ruotsissa jne. Tosin Saksan valtavan väestön riveistä esiintyvä vastustuskin on näyttävää, mutta ei se riitä. Eli 88-mielistä porukkaa pitäisi olla enemmän.

    Aika jännää tämä Amerikan “kehitys” ollut näinä vuosikymmeninä, kun sitä on saanut katsella. CCCP-liput liehuvat ja Mohammedit hyppivät kaduilla — eipä olisi, perkele, koskaan uskonut. Siellä meni kaikki kirjaimellisesti nenilleen ynnä perseelleen, kun kaikki kohkasivat unelmaansa…

  2. Pieni korjaus: “Lähes joka viides Ruotsissa asuva on siis SYNTYNYT ULKOMAILLA.”

Comments are closed.