Koti Uutisia Kotimaa MTV3 taipui muslimien vaatimuksen edessä – muutti uutisen otsikkoa

MTV3 taipui muslimien vaatimuksen edessä – muutti uutisen otsikkoa

3

Juutalaisen Bonnier-suvun mediaimperiumiin kuuluva MTV3 muutti nettijulkaisussaan uutisen otsikkoa muslimiyhteisön vaatimuksesta. Uutinen käsitteli muslimi-isän uskonnollisista syistä suorittamaa perheväkivaltaa tytärtään kohtaan.

Uutinen koski tapausta, jossa muslimi-isä pahoinpiteli tytärtään ja yritti ajaa tämän yli autollaan siksi, että tämä seurusteli suomalaisen pojan kanssa. MTV3:n alkuperäisessä uutisessa isän uskonto mainittiin jo heti otsikossa.

Juttua kuitenkin muutettiin sen jälkeen, kun suomessa toimiva “Terroristiksi leimattu”-muslimiyhteisö vaati otsikon muuttamista. Kyseessä on radikaali-islamistinen ja salafistisen islamin tulkinnan allekirjoittava yhteisö.

Vaikka alkuperäinen otsikko vaihtuikin, löytyy uskontoon liittyvä maininta edelleen uutisen nettiosoitteesta.

Lähteet: MTV3, Suomen Uutiset

3 KOMMENTIT

  1. Vaikka tässä jutussa onkin pointtina uutinen ja sen otsikko, niin olen silti kallellani isän metodien puolelle. Rotujen ja kulttuurien mixaaminen tulisi olla kiellettyä.

    Ennen kuin joku päättää “kivittää” minut täällä ajatuksistani, niin totean, että..isän, tyttären ja koko suvun tulisi häipyä toteuttamaan primitiiviuskontoaan kotikonnuilleen.

  2. Tämä on järkyttävä uutinen. Miten paljon nämä jihadistit mahtavat jo nyt vaikuttaa suoraan uutisoinnissa? Varmasti paljon, kaikki ei vaan tule julkisuuteen. Suomesta ei saa tulla samanlaista kuin Ruotsi jo on ollut pitkään. Monet, monet kaupunginosat ovat täysin jihadistien vallassa. Eikö liene kokonaisia kaupunkejakin. Muslimien päämäärä on vallata kaikki ns.”vääräuskoisilta”. Maan lain tilalle heidän oma sharialakinsa. Loppujen lopuksi päät poikki niiltä jotka eivät alistu. Ottomaanien valtakunta hajosi mutta heillä on todellinen suunnitelma uudesta koko maailman valloittamisesta ja he toteuttavat sitä kaiken aikaa idioottien päättäjien myötävaikutuksella.

    • Kuudes eli toiseksi viimeinen pasuuna (Ilm. 9:13–21) soi Eufrat-joen luona, joka kulkee Syyrian, Irakin, Turkin ja Iranin läpi. Neljä enkeliä tulee kasaamaan Ilmestyskirjan mukaan 200 000 000 vahvuisen armeijan. Tämän päivän väestömäärillä tuollainen islamistinen l. Saatanan koalitio on täysin mahdollinen!

Comments are closed.