Koti Uutisia MTV Uutiset estää lukijoiden kommentit pakolaisaiheeseen

MTV Uutiset estää lukijoiden kommentit pakolaisaiheeseen

8

UK_kommentointi

MTV Uutiset päätti tiistaina, ettei se halua kuulla kommenttipalstallaan kansan mielipidettä pakolaisaiheesta ja estää näin ollen kommentoinnin kokonaan verkkosivuillaan. Päätoimittaja Merja Ylä-Anttilan mukaan päätös on voimassa “toistaiseksi”.

Ylä-Anttila kertoi, että näin tehdään “epäasiallisten viestien takia” ja koska “vastuullisella uutistoimituksella ei ole tällä hetkellä muuta mahdollisuutta”. “Vihapuheen siistiminen on jo isompi työ kuin varsinaisten uutisten toimittaminen. […] Nimimerkkien suojasta esitetyt rasistiset väitteet eivät palvele julkisuudessa käytävää keskustelua”, Ylä-Anttila jatkoi.

Myös Helsingin Sanomien Nyt-liitteestä ilmoitettiin samana päivänä kommentoinnin olevan poissa käytöstä kahden viikon ajaksi. Nyt-liitteellä on siis kaksi viikkoa aikaa miettiä, kuinka kontrolloida parhaiten kansalaisten mielipiteitä. Ylä-Anttilan mukaan on sattumaa, että MTV:n ja Nyt-liitteen päätökset osuivat samalle päivälle. Sanoma-konserni aloitti vastikään YT-neuvottelut, joiden tavoitteena on vähentää 280 henkilöä.

Ylä-Anttilan tiistaina julkaistussa kolumnissa hän muun muassa kirjoittaa olevansa huolissaan maailmalle välittyvästä “oudon kylmäkiskoisesta ja nuivasta” Suomi-kuvasta “kehitysavun leikkaajana, pakolaiskiintiöiden vastuun vänkääjänä ja turvapaikkakeskuksia kunnistaan käännyttävänä maana”. Hän kirjoittaa myös ovien sulkemisen olevan “häpeällistä” ja että suomalaisten, jos keiden, tulisi tämä asia sisäistää. Tälle hän nostaa perusteeksi Karjalan evakot ja “kotimaastaan leivän perässä lähteneet”.

Ylä-Anttila kuitenkin jättää mainitsematta, että karjalaiset muuttivat Suomen sisällä ja ovat etnisesti suomalaisia. Lisäksi hän “unohtaa” kirjoittaa siitä, että “leivän perässä lähteneet” muuttivat maahan, jonka väestö ja kulttuuri ovat hyvin samankaltaista kuin he itse. Näin ollen näitä kahta ryhmää ei voi verrata kolmannesta maailmasta tuleviin pakolaisiin, jotka ovat luonteenpiirteiltään, älykkyystasoltaan ja kulttuureiltaan täysin erilaisia.

 

Lähteet: MTV, MV-lehti

8 KOMMENTIT

 1. Jos jotain positiivista pitää aiheesta löytää niin tämä luultavasti tarkoittaa sitä että ihmiset hakeutuvat vaihtoehtoisten medioiden puolelle. MV-Lehti ja SVL esimerkkeinä.

  • Toivottavasti näin tulee tapahtumaan ja suurempi joukko suomalaisia tulisi heräämään tähän järjettömään todellisuuteen nimeltään multikulturismi, jota ajetaan parasta aikaa koko Eurooppaan.

 2. Mielestäni Suomi-kuva on maailmalla liiankin positiivinen liittyen näihin pakolaisasioihin, eli jos saamme levitettyä maailmalle kuvaa “oudon kylmäkiskoisesta ja nuivasta Suomesta, joka leikkaa kehitysapua, vänkää vastuutaan pakolaiskiintiöissä ja käännyttää turvapaikkakeskuksia kunnistaan,” on se pelkästään hyvä ja hieno asia.

 3. Mtv3:n sivulla oli vielä eilen kysely kannatatko pakolaiskeskusta paikkakunnallesi.Viimeksi kun katsoin,niin n.75% vastusti ja ääniä oli n.20000.Saas nähdä oliko vastustaminenkin epäasiallista käytöstä niiltä 75%:lta kansalaisista vai häviääkö kyselyn tulos bittiavaruuteen.

 4. Yllättävää? Ei! Luulisi ihmisten jo ymmärtävän että tahot (media,valtapuolueet) jotka tukevat poliittisesti korrektia maailmankuvaa ovat Suomalaisia vastaan!

 5. Kolmansien maiden pakolaisten vertaaminen Karjalan evakoihin on jotain mikä erityisesti sylettää, ja kertoo paljon tämän absurdin vertauskuvan käyttäjien älyllisestä tasosta tai pahanlaatuisesta laiskuudesta. Mutta ei siinä sinänsä mitään, tuollaisilla jatkuvilla idioottimaisilla ja evakkoja häpäisevillä heitoilla eivät ainakaan kerää kannatusta itselleen.

 6. Hommaa, Mv lehteä, Patrioottia ja tv7 kun seuraa niin se riittää pitkälle. Kyllä kupletin juoni selviää.

  On tää pahaa aikaa.

  • Juuh sionistisen tv7:n, kun jättää pois listasta niin pärjää pitkälle!

Comments are closed.