Koti Uutisia MTV Uutiset aloittaa tiiviin yhteistyön sionistisen CNN:n kanssa

MTV Uutiset aloittaa tiiviin yhteistyön sionistisen CNN:n kanssa

4

Juutalaisen Bonnier-suvun omistama MTV aloittaa omien sanojensa mukaan “kattavan yhteistyön” Yhdysvaltojen tunnetuimpiin kulttuurimarxistimedioihin lukeutuvan CNN:n kanssa.

CNN ja sen taustayhtiö Time Warner ovat maailman vaikutusvaltaisimpia sionistimedioita. MTV:n omassa uutisessa kerrottiin, että yhteistyö tulee näkymään räikeästi Suomessa sijaitsevan median sisällöissä:

“MTV:lle uutis- ja ajankohtaissisältöjä tuottava Mediahub on solminut sisältöyhteistyösopimuksen amerikkalaisen CNN-uutiskanavan kanssa.

Kumppanuuden ansiosta CNN:n sisällöt tulevat näkymään kattavasti Maikkarin verkkosivuilla, MTV3-kanavalla ja Katsomossa.”

“Tämä lisää eritoten suoraa raportointia sieltä missä tapahtuu. Voimme välittää entistä paremmin livenä isoja uutistapahtumia.”

“Verkkosisältö monipuolistuu ja tarjonta on aidosti laadukasta. Sopimuksen merkitys on verkkotarjonnan kannalta merkittävä.”

CNN on Time Warnerin tytäryhtiö. Israelilaislehti Haaretzin mukaan Time Warnerin perustaminen 1990 oli merkittävä osa “juutalaista historiaa”, sillä juutalaisen Steve Rossin johtamasta yhtiöstä tuli maailman suurin mediakorporaatio. Nykyään Time Warnerin suurimpiin omistajiin kuuluu juutalainen finanssiyhtiö BlackRock, joka lobbaa aggressiivisesti monikulttuurisuuden puolesta.

Valkoinen kansalaisaktivisti David Duke tuotti muutama vuosi sitten lyhytdokumentin, jossa osoitettiin, kuinka sionistiset omistussuhteet ovat vaikuttaneet CNN:n toimintaan. Dokumentti on tekstitetty myös suomeksi:

Lähde: Mtv.fi

4 KOMMENTIT

  1. Bonnier-MTV sai juuri 3 miljoonaa euroa Sipilän hallitukselta “uutistoiminnan kehittämiseen” ja toisille juutalaisillehan ne rahat heti kylvettiin ja ostettiin parempaa propagandaa.

    • Joo näin siinä kävi. Kolme miljoonaa veronmaksajien rahoja meni juutalaisille. Kas kun muuten eivät niiden media enää käy kaupaksi. Tarjolla olisi ilmaisia Reutersin uutisia ja ne ovat samaa tasoa kuin cnn:n. Mutta veronmaksajille paljon halvempia.

      Saas nähdä kuinka paljon tämä vaikuttaa yle-veroon? Onko kohta “korotuspaineita”?

  2. Taitaa tuo 3 miljoonaa olla vain tilinavausmaksu ja käytännössä “piikki auki”, koska kyseessä veronmaksajien rahat. Röyhkeä teko hallitukselta heti leipäjonojen kuristamisen jälkeen. Ei epäilystäkään etteikö osa rahoista kulkeutuisi hallitusrottien omille tileille.

Comments are closed.