Koti Uutisia Mosulin arkkipiispa: “Myös teistä lännessä tulee muslimien uhreja”

Mosulin arkkipiispa: “Myös teistä lännessä tulee muslimien uhreja”

2

UK_isis_valtaa_kirkon

Irakissa sijaitsevan Mosulin arkkipiispa Amel Nona varoitti Eurooppaa islamilaisesta maahanmuutosta. Alla on suomennettuna arkkipiispan viime vuoden elokuussa eurooppalaisille kristityille suuntaama varoitus.

“Meidän kärsimyksemme edeltää teitä, Euroopan ja lännen kristityt, jotka tulette myös kärsimään lähitulevaisuudessa. Menetin hiippakuntani. Kirkkoni ovat miehittäneet islamistit, jotka haluavat meidän kääntyvän tai kuolevan. Yhteisöni on kuitenkin vielä elossa.

Olkaa hyvä ja koettakaa ymmärtää. Teidän vapaamieliset ja demokraattiset periaatteenne eivät ole minkään arvoisia täällä. Teidän täytyy ottaa huomioon Lähi-idän todellisuus, koska te toivotatte tervetulleiksi yhä lisääntyvän määrän muslimeja. Myös te olette vaarassa. Teidän täytyy tehdä vahvoja ja rohkeita päätöksiä, silläkin uhalla, että ne ovat periaatteitanne vastaan. Teistä kaikki ovat tasa-arvoisia, mutta se ei ole totta: Islamin mukaan ihmiset eivät ole tasa-arvoisia. Teidän arvonne eivät ole heidän arvojaan. Jos ette ymmärrä tätä tarpeeksi pian, teistä tulee vihollisen uhreja, vihollisen, jonka toivotitte tervetulleeksi kotiinne.”

– Arkkipiispa Amel Nona, Mosulin kaldealaiskatolinen kirkko, karkotettuna Erbilissä.

 

Lähde: Catholic News Live

2 KOMMENTIT

 1. Sionistien juonet ovat sukupolvien pituisia.

  Nykyinen tilanne muistuttaa Valkoisen Kansan kannalta monia historiallisia vaiheita. Esim. Venäjän kristityn kansan teurastusta aloitettiin suunnittelemaan sionistipiireissä jo kymmeniä vuosia ennen ns. bolshevikkivallankumousta (lue: sionistien vallankumous venäläisiä kristittyjä vastaan). Silloin luotiin pohja “ideologialle”, jolla saatiin syntymään vastakkainasettelu kaikissa maissa, etenkin sionistien agitoimissa Valkoisten Kansojen maissa.

  Vastakkainasettelua ruokittiin ja kasvatettiin kymmeniä vuosia samalla rakentaen väkivaltaisia organisaatioita ja kasvattaen kaikissa maissa erilaisia “terroristiorganisaatioita”.

  Niin nytkin.

  “ISIS”, joka on sionistieliitn ja sen käsikassaran, valkoisen, oman kansansa myyneen eliitin, yhteinen luomus. Sen tarkoitus on yksinkertaisesti kaksi asiaa:
  – vahvistaa ja jatkaa Israelin/USA:n aloittamaa Lähi-Idän vahvojen maiden tuhoa ja kaaosta
  – synnyttää “terrorismin” (lue: ohjatun valtio/sionistiterrorismin) kasvu, joka näin voidaan syystäkin ohjata muslimien viaksi ja näin saadaan aikaan iankaikkinen Valkoisten Kansojen ja muslimien viha.

  Näin sionistit ovat koko historiansa toimineet. He katsovat sukupolvien päähän ja käyttävät hyväkseen ihmisten heikkoutta ja helppoa manipulointia.

  Nytkin kaikki ns. “hyvät” ihmiset todellisuudessa ruokkivat hirviömäistä eliittiä, joka todellakin aikoo, ei enempää, ei vähempää, alistaa kaikki Valkoiset Kansat ja muuttaa ne eräänlaiseksi “Brasiliaksi”, jossa kaikki ovat (sionisteja lukuunottamatta, tietenkin) juurettomia, ilman identiteettiä eläviä ihmisiä, joilla ei ole kansallista identiteettiä.

  Tästä massasta sionistit sitten nostavat omien tarpeidensa mukaan ihmisiä, jos nostavat. Ja kaikki vastarinta tuhotaan, ja sen tekevät hyväntahtoiset tollot, jotka itse astuvat ansaan ja teuraaksi.

  Näin kävi Venäjälläkin. Kukaan ei voinut uskoa, että kun mylly saatiin käyntiin, niin kymmeniä miljoonia kunnollisia kristittyjä tapettiin noin vain.

 2. Mitenkähän suu pannaan, kun ainoa vastarinta musliminousun jälkeen, ovat nationalistien ja rasistien yhteiset rintamat?

Comments are closed.