Koti Uutisia Moskeijan tuhopoltto paljastui huijaukseksi

Moskeijan tuhopoltto paljastui huijaukseksi

4

Viime joulukuussa Ruotsin Eskilstunassa syttynyt moskeijapalo sai alkunsa ylikuumentuneesta rasvakeittimestä.

UK_moskeijan_tuhopoltto_huijaus

Moskeijapalo sai laajaa huomiota jopa kansainvälisesti, sillä media ja paikalla olleet muslimit syyttivät teosta “tuhopolttajaa”. Jo tuolloin useilla keskustelupalstoilla ja vaihtoehtomedioissa pidettiin todennäköisenä, että muslimit olivat itse aiheuttaneet palon.

Moskeijassa tapahtuma-aikaan olleet muslimit väittivät joulukuussa nähneensä tuntemattoman miehen, joka oli heittänyt palavaa nestettä moskeijan sisään. Kukaan ei kuitenkaan koskaan nimennyt tätä silminnäkijää, sillä häntä ei ollut olemassakaan. Media ja rasisminvastustajat luonnollisesti innostuivat ryhtyen rummuttamaan tarinaa rasistisesta tuhopoltosta. Asiaa käsiteltiin useiden lehtien pääkirjoituksissa ja rasisminvastustajat järjestivät jopa mielenilmauksia tapauksen vuoksi.

Myös eräs Suomessa toimiva äärivasemmistoryhmä mobilisoi kannattajiaan ilmiantamaan ruotsalaisen maahanmuuttokriittisen “NEJ TACK ! Till moské i Sverige” -Facebook-sivun. “Ryhmä on tänään osoittanut myönteisyyttä salamurhaamista ja murhapolttoa kohtaan. Etsi sivu ja ilmianna se perustellun väkivallan uhan vuoksi. Hyvää joululomaa teille, rakkaat antirasistit!”, kirjoitti seksuaalianarkisti Atlas Saarikosken johtama äärivasemmistoryhmä tuolloin.

Nyt poliisin teknisessä tutkinnassa on kuitenkin ilmennyt, ettei mitään tuhopolttoa ole tapahtunut. Palo oli saanut alkunsa muslimien huolimattomasta sähkölaitteiden käytöstä, sillä Eskilstuna-Kuriren-lehden poliisilähteestä saaman tiedon mukaan palo syttyi tiloissa olleesta ylikuumentuneesta rasvakeittimestä. Jopa Helsingin Sanomat uutisoi tapauksen uudesta käänteestä.

4 KOMMENTIT

  1. Uutiseen olisi sopinut täydellisesti kuva “Hey imam watcha doin?” 😀

  2. Tämä OLISI VOINUT OLLA valkoisten rasistien tekosia, joten suuta soukemmalle, goyim!

  3. Samallainen tapahtuma kuin tämä Tampereen tuhopoltto, jossa kuoli kolme suomalaistaustaista nuorta ihmistä.
    Vanha sanonta tutki ensin ja hutki sitten on yhä pätevä.

Comments are closed.