Koti Uutisia Moskeijaan heitettiin pommi USA:ssa

Moskeijaan heitettiin pommi USA:ssa

9

Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa heitettiin lauantaina aamulla pommi moskeijan sisälle. Moskeijassa oltiin juuri valmistautumassa varhaiseen aamurukoukseen, kun joku heitti itse tehdyn pommin imaamin toimiston ikkunasta sisään.

Kukaan ei loukkaantunut, mutta räjähdys sytytti tulipalon ja vaurioitti rakennusta. Islamilainen järjestö on luvannut 10 000 dollarin palkkion kiinniottamiseen johtavien tietojen antajalle, mutta kukaan ei ole ainakaan toistaiseksi jäänyt kiinni teosta.

Kyseinen moskeija on erityisesti somaleiden suosima, ja heitä asuu Minnesotassa runsaasti. Osavaltio sai heinäkuussa kyseenalaista julkisuutta, kun somalitaustainen poliisi tappoi hätänumeroon soittaneen valkoisen naisen.

 

Lähde: MV-lehti

9 KOMMENTIT

 1. Eipä itketä sitten yhtään. Vahinko vain, ettei ollut oikein kunnon pammaus, mutta suunta on oikea.
  Muslimit voivat syyttää ainoastaan vain itseään. Tuokin isku oli kuin sulalla silittelyä muslimien itsensä tekmiin tekoihin.

  • “Muslimit voivat syyttää ainoastaan vain itseään. Tuokin isku oli kuin sulalla silittelyä muslimien itsensä tekmiin tekoihin.”

   Jenkit kun teurastaa siviilejä lähi-idässä Hellfire ohjuksilla niin sekö sitä silittelyä vasta onkin?

    • Osaa se kristitty/ateisti myös painaa liipaisinta 😉 että eipäs jeesustella

     • …koska sodat ovat aina rivimiesten lobbaamia. Et ole vissiin tutustunut siihen, kenen intressejä kaikki “USA:n” eli sionistien sodat ajaa?

     • Älä tee typeriä johtopäätöksiä. Ja onhan siellä lähi-idässä pommittamassa USA:n lisäksi ainakin Iso-Britannia, Ranska ja Venäjä. Että näiden läntisten kehittyneiden maiden edustus on kovilla. Ja juu juu totta kai kaikki sodat on sionistien lobbaamia, helppo näkemys niin ei tarvitse sen kummemmin perehtyä politiikaan tai historiaan 😛 Koska missään nimessä valtiot eivät kilpaile keskenään öljyrikkaiden alueiden vaikutusvallasta. Myöskään yksikään suurvalta tai vahvempi sotilasvaltio ei halua testata omien asevoimiensa uutta kalustoa ja organisaatioita. Myöskään yksityiset yritykset joiden johdossa on toki sionisteja mutta myös ei-sionisteja, eivät tee näistä sodista voittoa.

      https://www.youtube.com/watch?v=q9cTPeOdKIk

     • Mitä se “juutalainen” taas valittaa? Ai, niin. Pitäisi olla kipa päässä ampumassa palestiinalaisia lapsia sniperina ja iloita siitä feissarissa, että montaks sain ammuttua.

 2. Juutalaiset taas vauhdissa. Sionistit vihaavat muslimeja yli kaiken.

 3. Ja muutaman päivän kestävä media-, somemyrsky alkaa, ja sitten häviää yhtä nopeasti ja yllättäen, kuin oli alkanutkin.

Comments are closed.