Koti Uutisia Ulkomaat Morrissey taas rasismikohun keskellä – Suomen-keikka peruttu

Morrissey taas rasismikohun keskellä – Suomen-keikka peruttu

2

Brittilaulaja Morrissey on siirtänyt Britannian-keikkansa ja Euroopan-kiertueensa ajankohtaa. Siirtämisen syyksi on annettu “logistiset ongelmat”.

Morrissey on joutunut toistuvasti rasismikohujen keskelle. Tällä kertaa Morrissey oli sympatisoinut mediassa äärioikeistolaiseksi leimattua ja valkoisten puolustajaa näyttelevää Tommy Robinsonia. Entisiksi faneiksi julistautuva joukko oli uhannut järjestää rasisminvastaisen mielenosoituksen Morrisseyn seuraavan Manchesterin-keikan lähellä.

Morrisseyn Suomen-keikka olisi ollut Helsingin jäähallissa 21. heinäkuuta. Sitä ennen Morrissey oli esiintynyt Suomessa Flow-festivaalilla 2016. Huhujen mukaan keikka olisi siirtymässä ensi vuoden maaliskuulle.

– Järjestäjästä riippumattomista syistä keikka on siirretty. Uusia päiviä ei ole vielä annettu, mutta keikka on meille luvattu. Liput palautetaan täysin, ja aikanaan pannaan uusi päivä myyntiin, sanoo Loud’n Live Promotions -yrityksen promoottori Kalle Keskinen. Keskinen ei ota kantaa Morrisseyn sanomisiin.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen:
Ezra Levant rekisteröi savetommy.com-verkkotunnuksen yli vuoden ennen pidätystä
Vangittu sionisti Tommy Robinson ei saa tukea juutalaisjärjestöltä

2 KOMMENTIT

  1. Morrissey on kautta aikojen ollu kova lausunnoissaan mutta lienee pehmentynyt paljonkin parin viime vuoden aikana. Varsinkin kun nyt nöyrtyi roskasakin edessä vain siitä asiasta että kertoi julkisesti oman näkökantansa joka ei paljoakaan totuudesta eroa.

    Räyhäävä ja ääntä pitävä pieni mielipuolien joukko pystyy siis vaikuttamaan englannin talouteenkin. En olisi uskonut.

Comments are closed.