Koti Uutisia Monikulttuuritapahtumassa Muhammed-kuvat ovat turvallisuusriski

Monikulttuuritapahtumassa Muhammed-kuvat ovat turvallisuusriski

1

Ensi viikonloppuna Helsingissä järjestettävä monikulttuurisuustapahtuma Maailma kylässä on peruuttanut muslimien pelossa sananvapautta käsitelleen näyttelyn.

UK_vihainen_muslimi

Maailma kylässä on vuosittain järjestettävä monikulttuurisuustapahtuma. Tänä vuonna sinne oli suunniteltu Sananvapauskylä-messuosasto, jossa oli tarkoitus olla esillä muun muassa pilapiirroksia. Näiden joukossa olisi ollut piirroksia myös profeetta Muhammedista.

Nyt järjestäjät ovat kuitenkin peruuttaneet suunnitellun sananvapauskylän, sillä heidän mukaansa Muhammed-kuvat olisivat “liian suuri turvallisuusriski”. Ilmeisesti monikulttuurisuus ei olekaan yhtä suurta harmoniaa toisin kuin mieluusti annetaan ymmärtää.

“Ihmisten turvallisuus on meille tapahtuman järjestäjätahona kaikkein tärkeintä. Teemme kaikkemme, jotta festivaalin turvallisuusriskit ovat mahdollisimman pienet. Sananvapauskylän osalta konsultoimme Suojelupoliisia useaan otteeseen. Heidän uhka-arvionsa pohjalta teimme päätöksen olla ottamatta Muhammed-kuvia keskelle suurta yleisötapahtumaa”, kertoo festivaalia järjestävän Kepa ry:n ohjelmajohtaja Outi Hannula tiedotteessa.

Sensurointipäätöstä on kritisoitu runsaasti sosiaalisessa mediassa. Monien mielestä tapaus osoittaa, etteivät monikulttuurisuus ja sananvapaus voi toimia samassa yhteiskunnassa.

Lähde: Verkkouutiset

1 KOMMENTTI

  1. Kun yleinen turvallisuus on kyseessä, on viisainta tai oikeastaan välttämätöntä pistää mustille ja arabimaahanmuuttajille porttikielto. Sama koskee Suomen aluerajoja ja kaikkia länsimaita. Muslimeille porttikielto ja länsimaissa jo valmiiksi notkuvien musujen välitön palautus lähtömaihinsa. Islam ja muslimit ei kuulu länsimaihin. Jos tätä nykyistä hulluutta jatketaan, tuloksena on länsimaiden muuttuminen kehitysmaiksi, joissa vallitsee sekasorto, kaaos, nälänhätä ylikansoittumisen johdosta, sota, miesten ja naisten välinen epätasa-arvo, eläinten raa’at teurastukset, kunniamurhat yms. jotka ovat muslimimaissa jokapäiväistä arkea ja jotka ovat heidän itsensä aiheuttamia sairaan uskontonsa ja kulttuurinsa ansiosta.

Comments are closed.