Koti Uutisia Monikulttuurisuutta Eurooppaan ajava juutalainen puolustaa Israelin rotupolitiikkaa

Monikulttuurisuutta Eurooppaan ajava juutalainen puolustaa Israelin rotupolitiikkaa

8

UK_Spectre

Eurooppaan suuntautuvan ei-valkoisen invaasion Ruotsissa asuva puolestapuhuja, juutalainen Barbara Spectre, puolustaa mikroblogipalvelu Twitterissä Israelin rotupolitiikkaa. “Israel on pieni valtio vain kahdeksan miljoonan populaatiolla. Emme voi ottaa liikaa maahanmuuttajia, sillä riipumme liikaa muiden tuesta”, hän julistaa.

Mielenkiintoisen naisen twiitistä tekee se, että hän asuu Ruotsissa, jossa on jotakuinkin samankokoinen väestö. Hän ei kuitenkaan vastusta Ruotsiin suuntautuvaa pakkomonikulttuurisuutta. Spectre tuli tunnetuksi muutama vuosi sitten ylpeillessään TV-kameroille, kuinka juutalaiset ovat Euroopan monikulttuuristamisen etulinjassa:

“Mielestäni antisemitismi nostaa nyt päätään, sillä Eurooppa ei ole vielä oppinut olemaan monikulttuurinen. […] Eurooppa ei enää voi olla suuri yksikulttuurinen alue, kuten se oli vielä viime vuosisadalla. Juutalaiset ovat muutoksen keskiössä. Tämä on tietysti suuri muutos Euroopalle.”

“He ovat menossa kohti monikulttuurisuutta. Meitä juutalaisia tullaan inhoamaan, sillä me johdamme tätä muutosta. Mutta ilman monikulttuurisuutta Eurooppa ei voi selvitä.”

 

 

Toinen huomionarvoinen seikka sekä Spectren twiitissä sekä hänen TV-kameroille kertomissaan kommenteissa on, että Ruotsissa asuvana juutalaisena hän ei kuitenkaan pidä itseään eurooppalaisena tai ruotsalaisena. Twiitissä hän puhuu Israelista “meinä” (“since we depend”) ja TV-pätkässä hän puhuu eurooppalaisista “heinä”.

8 KOMMENTIT

 1. Tuo eukko on kyllä kaiken pahan alku ja juuri… Ja ihmiset vielä jopa kuuntelevat tätä autuaasti.

 2. Viittaan taas edelliseen kommenttiini (aihe:juutalaispoliitikko vaatii Englantia…). Sama kirjoitus päätee täsmälleen tähän ja lähes kaikkiin outoihin möläytyksiin, mitä varsinkin vanhemman polven juutalaisen uskonnon ‘vaikuttajat’ suoltavat.
  Tähän vielä lisäyksenä: Eivät tietenkään pidä itseään eurooppalaisena tai varsinkaan vieraan maan, kuten tässä, Ruotsin kansalaisena. Juutalainen pitää itseään hädin tuskin israelilaisena, jos siellä sattuu asumaan. Juutalainen pitää itseään vain ja ainoastaan juutalaisena riippumatta siitä, missä hän asuu. Poikkeuksena ehkä Israelissa syntyneet 4 polven nuoret, jotka ovat vähän nostaneet kansallismielisyyttään arabimaailman levottomuuksien myötä. juutalaisten käymät sodat ovat olleet ensisijaisesti sotia JUUTALAISEN KANSAN säilymisen ja aseman puolesta. Tila ei riitä pidempään perusteluun, joten mainitsen vain, että Israeliin oli kerääntynyt väki ympäri maailman ja he olivat jo jonkun maan kansalaisia(kunnes saivat tuon keinotekoisesti WWII:n voittajien perustaman valtion passin) tullessaan Israeliin ja yhteenkuuluvuus johtui ensisijaisesti juutalaisuudesta. Ei esim. Amerikan- ja Puolan juutalaisella paljon muuta yhteistä ollutkaan. Vasta 3 polven(johon kuvan lady ei ilm kuulu ;)) Israelilaisilla iso-vanhemmat olivat Israelissa syntyneitä, mutta jatkuvan maahanmuuton seurauksena he ovat/olivat vielä vähemmistönä. Juutalaisuus on uskonto, ei rotu tai kansa…VÄÄRIN! Juutalainen on aina ensisijaisesti juutalainen, ei eurooppalainen, amerikkalainen tai belgialainen. Aito juutalainen polveutuu Abrahamin sukulinjasta. Juutalaisuuteen ei käytännössä pysty kääntymään ja vain oikean sukulinjan omaava henkilö voi olla Abrahamin kansaa. Kristin- ja islamin uskon perusteisiin kuuluu uskon levittäminen eli käännytys työ. Ei juutalaisuuden, koska siihen synnytään! Eikö kyseessä ole silloin kansa? Tai jopa rotu, jos kaikilla pitää olla sama sukulinja!?

  • Plussat siis Tepille ja Panzermeyerille, ei tuolle juutalaiselle.

   • No mutta kiitos 🙂 Tepillä hienoa ja selventävää tekstiä!

 3. Rasistisin kansa maailmassa. Uskonnot ovat kaiken pahan alku ja syy sotiin. Tämä tollo ihmiskuta ansaitsisi saada helvetillisen meteorisateen niskaansa. Häviäisi 90% väestöstä. Loput saattaisivat elää rauhassa.

 4. vanhatestamentti soluttautukaa valtioiden sisään ja tuhotkaa ne sisältäpäin

 5. Suomessa on vielä reippaasti pienempi väestö kuin Israelissa, siis Suomen pitää ottaa vielä vähemmän pakolaisia vastaan kuin Israelin ja suhtautua maahanmuuttajiin vielä kriittisemmin kuin Israel suhtautuu. Se tarkoittaisi siis noin 0 tuvapaikanhakijaa vuodessa ja maahanmuuttajien täydellinen eristäminen kantaväestöstä. Mutta eihän niin voi tehdä, koska me olemme rasistisia suomalaisia! Meidän kulttuuriamme pitää rikastaa! Israelissa sen sijaan elää vain hyviä ihmisiä ja juutalainen kulttuuri on jo valmiiksi riittävän rikas koska 6million-never-forget

Comments are closed.