Koti Artikkelit Monikulttuurisuus tappaa taas

Monikulttuurisuus tappaa taas

15

Ja taas tapahtuu. Tällä kertaa monikulttuurisuus murhasi valkoisia eurooppalaisia Barcelonassa. Sama vanha tarina toistaa itseään sen verran kaavamaisesti, ettei seuraavien päivien jeesusteluja tai muutakaan käyttäytymistä tarvinne tässä toistaa.

Viime aikoina on kuitenkin erityisen paljon pistänyt silmään kansanmurha-aatetta kannattavien liberaalien ja “suvaitsevaisten” ratkaisut terroriongelmaan, jota he ovat itse olleet luomassa tänne. Ennen kuin käsittelemme näitä reaktioita, haluan antaa muutaman esimerkin heidän ajattelutavastaan.

Pääministeri Sipilä jälleen kerran pahoittelemassa.

Jos lyön itseäni vasaralla käteen, auttaako kipuun, jos lyön siihen uudestaan? Jos tuhlaan kaikki tilillä olevat rahani, tulevatko ne takaisin, jos teen tämän seuraavassa kuussa uudestaan? Jos ajan autoni betoniporsaaseen, suoristuuko konepelti, jos teen sen uudestaan? Jos hyppään parvekkeelta ja murran jalkani, parantuvatko ne uudella hypyllä? Jos otan yliannostuksen huumeista, putoaako vaikutus, jos otan toisen samanlaisen annoksen?

Listaa kansanmurha-aatteen kannattajien logiikasta voisi jatkaa loputtomiin, mutta pointti lienee jo tullut selväksi. Heidän logiikkansa mukaan terrorismi loppuu, jos vain olemme suvaitsevaisempia, avaamme rajojamme lisää ja kutsumme tänne kaikki miehittämään maatamme. Terrorismi siis loppuu niillä keinoilla, joilla se on tänne tullutkin – selvähän se.

Kun Lontoossa puukotettiin useita ihmisiä hengiltä monikulttuurisuuden nimissä kesäkuun alussa, pyydettiin Ylen aamu-tv:hen haastatteluun pari päivää tämän jälkeen Ulkopoliittisen instituutin vieraileva vanhempi tutkija Olli Ruohomäki. Ruohomäki kertoi haastattelussaan Euroopan elävän islamistisen terrorismin aikakautta. Hän ei ottanut kantaa siihen, mistä tämä aikakausi on Eurooppaan rantautunut muutoin kuin että Isis on ahtaalla ja että järjestön jo pari vuotta sitten kuollut puhemies suositteli kannattajiaan pysymään Euroopassa ja murhaamaan vääräuskoisia.

Ruohomäki kertoi lisäksi, että tiedustelupalvelujen mukaan Euroopassa on tällä hetkellä 400–500 “kovan luokan jihadistia”, jotka tulevat aiheuttamaan massiivisia ongelmia Euroopassa. Hän lisäsi, että uhka tulee olemaan maanosassamme seuraavat 20 vuotta. Turvallisuustoimistakin hän kertoi, etteivät ne riitä kuin tiettyyn pisteeseen saakka.

Yksinkertaisia ennaltaehkäisykeinoja ei Ruohomäen mukaan ongelmaan ole. Hänelle tuli kuitenkin mieleen yksi ajatus, jolla voisimme estää terrorismin syntyä pitkällä aikavälillä. “Pitkällä tähtäimellä on löydettävä vastanarratiivi islamistien propagandalle. Se tapahtuu korostamalla jatkuvasti liberaalin demokratian arvoja.” Siis anteeksi mitä? Eikö liberaalin demokratian arvoja ole korostettu nyt jo useamman vuosikymmenen ajan koko mantereella? Miten siis on mahdollista, että mantereella tapahtuva terrorismi vain kiihtyy kiihtymistään? Millä logiikalla tutkijaksi itseään tituuleeraava Ruohomäki perustelee sen, että jatkamalla aikaisempaa toimintaamme voimme lopettaa sen tapahtumisen, mikä on päässyt syntymään aikaisemman toimintamme seurauksena, sen ansiosta tai vähintään sen avustuksella?

Tämä kuulostaa aivan vasemmistolaisten “surunvalitteluilta” jokaisen terrori-iskun jälkeen (tosin monet heistä eivät taida enää edes kehdata antaa näitä surunvalitteluja, vaan he mieluummin vaikenevat vaikeasta aiheesta). Vasemmistolla on näiden tapahtumien jälkeen päällimmäisenä mielessä “rasisminvastaisuus”, sillä onhan monikulttuurisessa pommikampanjassa riskinä se, että rikoksista kaikkein suurin – “rasismi” – saa sen seurauksena jalansijaa valkoisen väestön keskuudessa.

Vasemmiston ratkaisuna onkin tarjota enemmän haleja ja avoimia rajoja miehittäjille – logiikka on täysin päätön. Minulle ei tulisi mieleenikään mennä halaamaan kuorma-autoa kohti ihmisjoukkoa ajavaa terroristia takaisin paremmalle tuulelle, mutta vasemmistolaisessa hattaramaailmassa on täysin looginen johtopäätös, että monikulttuurinen murhailu loppuu, kunhan vain päästämme kaikki sisälle ja autamme heitä loputtomiin, sillä eihän kenelläkään voisi olla minkäänlaisia taka-ajatuksia Eurooppaan tulemisen suhteen.

Miksi ongelmanratkaisukeinoa on niin hankalaa sanoa ääneen? Miksi yritetään väkisin keksiä mitä kummallisempia selityksiä terrorille? Minä vaadin, että Euroopan rajat suljetaan tänne kuulumattomalta väestöltä. Vaadin myös, että täällä oleva ja tänne kuulumaton väestö palautetaan kotikulmilleen. Lisäksi vaadin, että jokaista eurooppalaisten kansanmurhaa lobannutta henkilöä rangaistaan hänen rikoksistaan kansanmurhan puolesta. Siinä teille ongelmanratkaisukykyä.

 

Jesse Torniainen

15 KOMMENTIT

 1. Tässä tulee mieleen se kuuluisa mielenvikaisuuden määritelmä: Toistaa yhtä toimintamallia ja odottaa erlaista tulosta.
  On se kumma, ettei terrorismia euroopassa ollut melkein ollenkaan, kun rajoja vielä viitsittiin valvoa.

 2. Toivottavasti Espanjan valtiojohto pakotetaan nyt irtisanoutumaan monikulttuurisuuden ääri-ideologiasta.

  Ai eikö? Vaikka kuolonuhreja yli 10 kertaa enemmän kuin Charlottesvillessä?

 3. Missä Eurooppa ensin, siinä Suomi perässä. Näkeehän tuon jo poliisin uudesta tavasta sulkea väkeä keräävät tapahtumat rekoilla.

 4. [Viesti poistettu]

  – Kansallisen Vastarinnan toimitus tahtoo muistuttaa, että väkivaltaan yllyttävät ja muut laittomat kommentit eivät ole sallittuja.

 5. Sipilä voisi keksiä jotain uutta sanottavaa.

  Käykääpä piruuttanne katsomassa yleisön palaute tuohon Sipilän twiittiin.

 6. Kulttuurimarxistit todellakin haluavat valkoisten kuolevan. Osa aatteen vuoksi, osa taas siunaa asian rahaa vastaan. Tämän raadollisen asian ymmärtäminen on tie kohti ainoaa mahdollista ratkaisua: Globalisaatio-aatteen täydellistä tuhoamista sen ylätasolta aloittaen.

 7. Mitä?? Sipilä ei ollutkaan shokissa kuten aikaisemmin. Onko Juha alkanut jo tottumaan näihin terrori-tekoihin?

  No, yhtä kaikki. Katselin eilen Uudenkaupungissa Porin prikaatin valatilaisuudessa miten armeija oli antanut pelolle vallan. Kuorma-autoin ja linja-autoin oli suljettu katuja joilta olisi voinut ajaa yleisön sekaan. Sotilaspoliiseilla oli amerikkalaiseen tyyliin korvaradiot ja niillä kommunikoitiin ahkerasti. Osa sotilaspoliiseista oli varustautunut rynnäkkökiväärein joissa oli kiikarit. Sormi oli “liipasimella” koko ajan ja perivaljakko katseli yleisöä skannaten koko ajan eri suuntiin, etsien mahdollisia poikkeamia ihmisten käyttäytymisestä. Samaa tekivät myös pallokentän reunoilla olleet sotilaspoliisit.

  Voi sanoa että tämä kuuluu armeijan toimenkuvaan: Turvata valatilaisuus. Mutta en muista aikaisemmin kiinnittäneeni huomiota näin massiiviseen aseistukseen, kovat lippaissa. Se että sotilaspoliisilla oli rynnäkkökivääri ja kovat lippaassa ei poistanut pistoollia vyöltä.

  Jos menette valatilaisuuksiin niin katselkaa ympärillenne. Tulette yllätymään arsenaalin määrästä.

 8. Vasemmisto lyö päätään seinään, mutta myös jossain määrin oikeistolaiset ovat tehneet samaa. Meidän pitäisi mennä aina vain eteenpäin ja tehdä rohkeampia avauksia – mutta mitä?

  Liian monella on toive kansan syvien rivien heräämisestä, sillä vain huijataan itseämme. Meidän pitäisi pyrkiä kokonaan tuhoamaan tuo toive itsestämme, jotta voisimme myöntää realiteetit (jotka ovat niin paljon huonommat kuin 1900-luvun alussa) ja se mahdollisuus että heräämisen sijaan kansa tulee vain tottumaan uuteen kommunismin muotoon, sekarotuisuuteen, globalismiin, ja… kansallissosialismi tulee marginalisoitumaan entisestään, siitä tulee ideologisesti täysin käsittämätöntä valtavirralle (kuten se jo nyt pitkälti on).

  En tarkoita että pitäisi luopua toivosta, vaan yrittää pyrkiä erilaiseen voittoon, sellaiseen jossa ei enää haikailla utopistisesti kansan syvien rivien perään. Materialistinen korruptio on kaksiteräinen miekka, jolla voidaan ehkä kukistaa kaikki traditionalistiset aatteet, myös islam ja juutalaisuus, ja kansallissosialistien pitäisi tosissaan punnita sitä mahdollisuutta että käytämme tätä Paholaista hyväksemme, ja tuhoamme nihilismin avulla sekä islamin että liberalismin, kuitenkin säilyen liikkeenä puhtaana ja henkisesti korruption ulottumattomissa. Tämä on se taktiikka millä juutalaiset nousivat valtaan. Codreanu neuvoi juuri päinvastoin, parempi pelata reilusti ja taistella kuolemaan saakka kuin mennä mukaan juutalaisten vilunkipeliin – mutta onko asia aina niin?

  PS. Huono ja provosoiva viesti, mutta jätän sen silti.

 9. JUUTALAINEN Davidovich Bronstein eli “Leon Trotsky” keksi termin “rasismi”. En jaksa nyt muuta kommentoida. Pysykää vahvoina, kauniit siskot & rohkeat veljeni.

 10. Yksi asia tuli vielä mieleen. Katsokaapa millaista porukkaa oli vastamielenosoituksessa 6.12.2016 Helsingissä. “Ei natseja Helsinkiin” esilaulaa tyttö lavalla epävireisellä, heikolla äänellä, joka kuulostaa olevan murtumispisteessä – kuten äänen omistajakin. En nyt löytänyt videota tähän hätään. Siellä pellenenät, sateenkaariviitat ja vessaharjat heiluvat. Ei ole limeksiä mielisairaudella, ei. Turha ihmetellä miksi tämä maa on jo syvällä helvetissä ja matkalla jopa jonnekin pahempaan. Korotin yksi päivä ääntäni afgaanille, niin oli hetkessä KAKSI poliisipartiota paikalla. Täytyy tehdä selväksi poliisille, afgaaneille+muille tunkeutujille sekä hyytelöpäisille vasureille, että emme hyväksy heitä, emmekä heidän edustamaansa mielenmyrkytystä ynnä mädätystä.

 11. Hehheh, olet todella kuolmemassa. Olet kuolema. Ja me tiedämme sen.
  Sinä olet murhannut viattomia miljoonia ja nyt me teemme sen tunnetuksi siten että tulet
  paetuksi sitsiokiiski Israeliin.
  Voi hyvin. Ymmärrän että israel on huippumaa.

 12. Anteeksi kun jätän tähän kommentin, joka on yleismaailmallinen, keskustelua tuskin edistävä, mutta mielestäni kaiken ongelman alku ja juuri.
  Ihmisiä on maailmassa liikaa. Uutisissakin juuri joku aika sitte puhuttiin uhkaavasta nälänhädästä, joka kolkuttelee Suomen porteilla 10-30 vuoden päästä. Ompa hyvä että keretään ottaa sankka joukko “etelän serkkuja” tänne meille asumaan niin saadaan vähän nopeutettua sitä uhkaavaa ahdinkoa.
  Ja näinhän se menee, kun kansalta loppuu tila tai ruoka, se vaihtaa asuinaluetta. Mitäs sitte jos uudella paikalla asuuki jo joku. Jomman kumman on väistyttävä. Entäs jos ei ole tilaa mihin väistyä, jomman kumman on kadottava. Näin se mennee niin ihmisillä ku eläimilläki. Ei maa voi elättää kuin ainoastaan omat kasvattinsa kerrallaan. Se on sitä kestävää kehitystä.
  Jokainen maahanmuuttaja on siis paikasta a paikkaan b siirtynyt ongelma. Siinä ei suvaitsevaisuus ja hyväntahtoisuus paljoa auta kun ei ole enää mistä antaa.
  Uusia alueita vallataan, kiltit päästävät koteihinsa, mutta loppujen lopuksi kaikki eivät mahdu saman ruokapöydän ääreen.

Comments are closed.