Koti Uutisia Monikulttuurista pedofiliaa Oulussa

Monikulttuurista pedofiliaa Oulussa

1

UK_seksuaalirikollinen

Viime viikolla maahanmuuttajamies raiskasi 15-vuotiaan oululaistytön. Lapseen sekaantunut maahanmuuttaja oli itse 21-vuotias. Ulkomaalaisella raiskaajalla on Oulun poliisin mukaan jo aiempaa taustaa seksuaalirikoksissa.

Sanomalehti Kalevan mukaan tapahtumat olivat alkaneet, kun tyttö oli mennyt ystävättärensä kanssa kahden miehen luo juomaan alkoholia. Ennen raiskausta toinen miehistä ja tytöistä oli poistunut paikalta. Raiskaaja käytti hyväkseen uhrinsa humalatilaa.

Paikallislehden haastattelemat oululaisnuoret totesivat, että osasyy tapahtumaan on varmasti entistä enemmän riskinottoa korostava nuorisokulttuuri sekä lisääntynyt alkoholin käyttö. Vielä suurempi syy tapahtumille on kouluissa ja tiedotusvälineissä vallitseva monikulttuurisuusaate, joka suunnataan etenkin valkoisiin nuoriin naisiin. Värillisten miesten seuraa markkinoidaan “nykyaikaisena”, “suvaitsevaisena” ja “edistyksellisenä”. Harva opettaja tai mediakasvo puhuu maahanmuuttajien synnyttämästä raiskausaallosta suoraan.

Vuosina 2006–2007 Oulussa tapahtui kolme puistoraiskausta, joista kaikista epäiltiin värillisiä maahanmuuttajia. Tapauksista kaksi on edelleen selvittämättä. Sen sijaan, että Kaleva olisi analysoinut raiskausten ja Oulun maahanmuuttopolitiikan sidettä, suuntasi sanomalehti kritiikkinsä oululaismiesten “lynkkausmentaliteettiin”. “Rasistisista” yleisönosastokirjoituksista tehtiin jopa rikosilmoituksia poliisille samalla, kun selvittämättömät tapaukset unohtuivat.

Suomen rikoshistorian vastenmielisimpiin tapauksiin kuuluu Oulun saksiraiskaus muutamia vuosia sitten. Mustat raiskaajat kiduttivat uhriansa saksilla. Naisten sukuelinten leikkely kuuluu oleellisesti monien afrikkalaisten heimojen sukupuolikulttuuriin. Tapauksesta tuomittiin afrikkalaismiehet Michael Andrew Lofo, Gak Willyang Mogdam ja Muawia Abuzaid Tutu Atiya. Tuomioiden aikana julkisuudessa puhuttiin raiskaajien karkottamisesta, mutta ainakin osa raiskaajista on tunnistettu pääkaupunkiseudun katukuvasta vuosia tuomioiden jälkeenkin.

Vain harva raiskaus tehdään julkisilla paikoilla. Yleensä uhri tuntee raiskaajan myös monikulttuurisissa raiskauksissa. Siksi paras tapa välttää seksuaaliväkivaltaa on olla solmimatta sosiaalisia suhteita afrikkalaisten ja arabimiesten kanssa.

Oululaiset voivat rakentaa turvallisempaa paikalliskulttuuria kirjoittamalla osoitteeseen oulu[at]vastarinta.com ja liittymällä mukaan aktiiviseen kansallismieliseen toimintaan! Tehkäämme Oulusta jälleen suomalainen!

 

Aiheesta muualla:

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/15-vuotias-tytto-raiskattiin-oulussa-epaillylla-samantyyppista-rikostaustaa/621906/

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oululaistyton-raiskaus-jarkyttaa-nuoria/622004/

Aiheesta lisää:

Mustat raiskaustilastot

Maahanmuuttaja raiskasi 83-vuotiaan naisen

Maahanmuuttajat aloittivat raiskaamisen lapsina

Oulun ampuja rasisti?

 

1 KOMMENTTI

Comments are closed.