Koti Uutisia Monikulttuurisia ryöstöjä tällä kertaa Helsingissä

Monikulttuurisia ryöstöjä tällä kertaa Helsingissä

6

Perjantai-iltana Helsingissä tapahtui useita ryöstöjä, joista poliisi on ottanut kiinni alle 18-vuotiaita ulkomaalaisia henkilöitä epäiltyinä.

Kello kymmenen jälkeen illalla Alppipuistossa ulkomaalaiset ryöstivät väkivaltaa käyttäen kaksi henkilöä. Kun poliisi saapui paikalle, juoksivat tekijät metsään, josta poliisi sai juosten kiinni kolme henkilöä. Tämän lisäksi poliisin paikallaolo esti toisen käynnissä olleen ryöstön. Lisäksi Alppipuistossa oli tapahtunut usea muu ryöstö ja sen yritys.

Alppipuistossa parin kilometrin päässä sijaitsevassa Musiikkitalon puistossa poliisi otti kiinni neljä alle 18-vuotiasta ulkomaalaismiestä, joiden epäillään ryöstäneen useampia henkilöitä.

Lähde: Poliisi

Lue myös: Kymmeniä monikulttuurisia ryöstöjä Tikkurilassa

6 KOMMENTIT

 1. Niinkuin tuossa Tikkurilan tapaukessa jo mainittiin, niin näille yleisimille monikulttuurisuuden leikkikentille pitäisi rakentaa partiointia kansan toimesta, varsinkin kun poliisi ei tähän selvästi ole kykeneväinen.

  • Miksei näitä partioita ole jo pantu pystyyn?
   Suomalaisina meidän pitäisi olla ensimmäisinä kutsumassa
   huolestuneita ihmisiä mukaan.

 2. Kyllä itseltäni voisi irrota vklp illoiksi aikaa partiontiryhmälle ongelma alueilla!

  Pakkohan tässä on alkaa jakamaan kenttätuomioita perseilijöille, ennenkuin touhu eskaloituu Ruotsin kaltaiseksi!

 3. Tämä on surullista Alppilanpuiston osalta. Puisto on turistien erittäin suosima kohde Helsinki-retkillä. Ei anna kovin hyvää Suomi-kuvaa jos sielä maleksitaan ja ryöstellään sekä Suomalaisia että turisteja. Turisteille jää helposti mielikuva slummiutuvasta/slummiutuneesta Suomesta. Ja kun sana lähtee kiirimään niin kuinka moni jättää tulematta Suomeen. Siihen ei tässä taloudellisessa tilanteessa olisi oikein varaa.

 4. Suomalaiset on katkeroituneita tuohon menoon, kun poliisi vain levittelee käsiään ja poliitikot vaikenevat. Nyt kannattaisi Kansallisen Vastarinnan käydä rekrytoimassa noilla alueilla uusia jäseniä.

Comments are closed.