Koti Uutisia Monikulttuurinen raiskaus Vaasassa

Monikulttuurinen raiskaus Vaasassa

4

Pohjanmaan poliisi otti viime viikolla vastaan rikosilmoituksen liittyen raiskaustapaukseen, josta kiersi huhuja Facebookissa. Poliisi on nyt käynnistänyt esitutkinnan epäillystä raiskaustapauksesta. Tapauksen epäillään sattuneen edellisellä viikolla lauantai–sunnuntai-välisenä yönä Vaasan keskustassa.

Asian luonteesta johtuen ja koska esitutkinta on juuri alkanut, poliisi ei tällä hetkellä tiedota asiasta enempää. VK-palvelusta löytyi tapaukseen liittyen päivitys, joka antaa ymmärtää, että maahantunkeutujat olisivat rikoksen takana. Ehkä tässä on myös syy siihen, että poliisi ei tällä hetkellä tiedota asiasta enempää.

 

Lähde: Poliisi.fi

4 KOMMENTIT

  1. No tämä nyt on tätä Hölmölän arkea, matu vaan päätti vähän rikastaa Vaasalaistyttöä. 🙂 Monikulttuurisuus on rikkaus!

  2. Hyvä että on suorasanainen mies tuolla. Toivottavasti peilautuu myös toimintaan, ettei jää vain huutelun ja kirjoittelun tasolla. Turha tässä on enää leikkiä Suomea, sotaa tämä on. Hyvin on miehet kyllä kastroitu ja hienosti naiset aivopesty, onnittelut judeille ja sille liberaalille kollektiiviselle valheelle joka tämän katastrofin on aiheuttanut.

  3. Perkele! Tätä ei pidä katsella Suomessa. Suvakit ja tekijät samaan nippuun, koska ovat kuin paita ja perse.

  4. Kyllä pitää olla typerä tyttö kun edes osoittaa huomiota saastaisia elukoita kohtaan. Jos on viinaa nauttinut että harkintakyky menee niin terveellinen elämä voisi olla nyt paikallaan. Nämä eivät valitettavasti vaan lopu.

Comments are closed.