Koti Uutisia Monikulttuurinen murhasarja Tukholmassa – yhdelle elinkautinen

Monikulttuurinen murhasarja Tukholmassa – yhdelle elinkautinen

5

Solnan käräjäoikeus tuomitsi tiistaina useita henkilöitä, jotka kytkeytyvät Tukholmassa vuosi sitten tapahtuneeseen kolme henkeä vaatineeseen murhasarjaan. Päätekijä tuomittiin elinkautiseen. Kuusi muuta selvisivät vuosituomioilla.

Viime tammikuun 22. päivä Hallonbergin lähiössä 25-vuotiasta miestä ammuttiin autotallissa useita kertoja. Hän onnistui pakenemaan kaverinsa avustamana autoon, jolla he lähtivät ajamaan karkuun.

Ampuja lähti ajamaan perään ja sai kiilattua pakoauton tieltä. Jo valmiiksi reikiä täynnä ollut uhri teloitettiin kiilattuun autoon.

Tapahtumapaikkana toimineen autotallin lähellä asunut ulkopuolinen 40-vuotias mies oli tunnistanut autotallista pois juosseet miehet ja nimennyt nämä poliisille. 7. maaliskuuta mies ja hänen vaimonsa murhattiin.

Useampi henkilö murtautui pariskunnan asuntoon ja viilsi kotona olleelta naiselta kurkun auki. Naisella ei ollut mitään tekemistä aikaisemman rikosasian kanssa, sillä hän ei ollut missään vaiheessa toiminut esimerkiksi todistajan roolissa.

Todistajana toimineen miehen tullessa kotiin hän löysi vaimonsa ruumiin. Hän soitti heti poliisille ja nimesi tekijät, joiden hän luuli poistuneen. Nämä olivat kuitenkin lähistöllä odottamassa ja palasivat takaisin asuntoon. Mies pakeni parvekkeen kautta, mutta hänet saatiin kiinni ja puukotettiin kadulle.

Päätekijä, Fouad Ibrahim Saleh, 22, tuomittiin elinkautiseen kolmesta murhasta. Lisäksi 21-vuotias Jabbari Taklar Amir sai 14 vuotta, 21-vuotias Chamoun Mikael 12 vuotta ja 20-vuotias Nooraldin Munir Afo 10 vuotta. Alaikäiset osalliset saivat nuorisorangaistuksia.

Poliisin ottama valokuva päätekijästä, joka on hetkeä aikaisemmin murhannut kaksi sivullista ihmistä.
Tuomion lukemisen aikana Salehin kerrotaan naureskelleen ylimielisesti koko ajan.

Lähde: PT-media

5 KOMMENTIT

  1. Ruotsi on ihana monikulttuurinen yhteiskunta, jossa kaikki toimii kuin rasvattu. Lisäksi tällaisen tapahtuman uutisoiminen lisää rasismia, joten tällaisesta uutisoinnista tulisi luopua.

  2. Ruotsi on hyvinvointivaltio, toimiva ja monikulttuurinen. Mikä tällainen valeuutinen on olevinaan? Rasistit.

  3. Meininki on kuin Etelä-Afrikan farmimurhista: kurkku auki vaan viattomalta naiselta. Monikulttuurisuutta käytännössä. Mikähän feministien näkemys tästä unelman toteuttajasta on?

  4. Kehitysmaalaiset paskapopulaatiot tulee potkia Euroopasta välittömästi Välimeren eteläpuolelle.

Comments are closed.