Koti Uutisia Kotimaa Monikulttuurinen murha Hämeenlinnassa?

Monikulttuurinen murha Hämeenlinnassa?

34
Murhaaja Hasan Alqina.

PÄIVITYS:
Poliisi on vahvistanut tiedot oikeiksi. Voit lukea uutisen aiheesta tämän linkin kautta.

Hämeenlinnassa on poliisin epäilyn mukaan tapahtunut maanantaina yksityisasunnossa suoritettu murha. Tiedot tapahtumasta ovat toistaiseksi hataria, mutta useat lähteet kertovat murhan uhrin olevan maahantunkeutujan kanssa seurustellut liberaali suomalaisnainen.

Mikäli väitteet pitävät paikkansa, on uhri Hämeenlinnalainen Sanni Ovaska. Internetissä on pyörinyt useita kuvakaappauksia naisen Facebook-päivityksistä, joissa hän ilmaisee vastustavansa ”rasisteja”, tukevansa avoimien rajojen politiikkaa sekä niin sanottuja ”homojen oikeuksia.”

Hänen murhaajakseen on väitetty Israelin Jaffassa syntynyttä muslimia nimeltä Hasan Alqina. Ilmeisesti Alqina on myös itse kuollut mahdollisesti itsemurhan seurauksena teon jälkeen. Sosiaalisen mediansa perusteella Alqina on ainakin sen verran uskonnollinen muslimi, että muistaa ylistää Allahia varsin usein.

On epäselvää, miten Ovaska on henkilökohtaisella tasolla käsitellyt dilemman muslimin kanssa seurustelusta ja homojen oikeuksien tukemisesta samaan aikaan. Toistaiseksi ei myöskään ole tietoa, muistiko hän tuomita rasismin vielä maallisen elonsa viimeisillä hetkillä.

34 KOMMENTIT

 1. niin makaa kuin petaa

  olisi varmaan aika avata ne silmänsä tosiasioille ennen kun on liian myöhäistä. mutta mitäpä voi odottaa ihmiseltä joka ei osaa edes ajatella itse vaan toistaa mm sen mitä jutkumedia kertoo. tyypillinen suvakki-lgbt fanaatikko siis.

 2. Kun tarpeeksi syvälle katsoo niin nämä tapahtumat ovat Suomen valtiojohdon vastuulla, joka teki ja tekee yhä kaikkensa, että rotuja sekoitetaan, rotujen henkinen ja fyysinen erilaisuus kielletään ja sateenkaariutopian markkinointi jatkuu.

  Jotain kertoo länsimaisen yhteiskunnan tilasta sekin, että Britanniassa ulkomaalaisjengi käytti hyväksi 19 000 nuorta tyttöä useiden vuosien ajan ja poliisi salasi tiedon mm. rasismileiman pelossa.

 3. Ilo uutinen. Tälläset ihmis saastat kun niitataan niin ilo samaa kuin oman lapsen syntymä. Vittu tässä maassa on pahasti juutalaisten aivopesimiä ihmisiä. Kaikenlaiset rajat hulluuden kanssa on ylitetty moneen kertaan. Tämä saatana lauma selvästikin haluaa väkipakolla tuhota itsensä. Rupeen pikku hiljaa kääntymään juutalaisten puolelle monessakin asiassa. MITEN HELVETISSÄ VALKOISISTA EUROOPPALAISISTA ON TULLUT NÄIN VITUN TYHMIÄ?? RUUMIS KAATOPAIKALLE HYI YÄK MIKÄ IHMINEN!

  • Israel ei ole vielä oppinut, kuinka olla monikulttuurinen maa. Kait nyt juutalaisetkin kaipaa nuoria aasialaisnaisia ja irakilaismiehiä, niin saadaan rikkautta maahan.

   • Japani, Kiina, Intia, Pakistan, Venäjä, Koreat — tuossa jo yli puolet maapallon väestöstä, eikä noissa maissa kait olla mitään hirveää multikulti-rodunsekoituspolitiikkaa ajamassa.

    Suomalainen ja eurooppalainen muuttu päivä päivältä typerämmäksi. Kouluissa lopetettiin kaunokirjoituksen opetus. WhatsAppia ym. sontaa räpläämällä ei kehity ihmisen aivoissa mikään. On jo tutkimustuloksia siitä, miten nykylapset eivät oikeasti tajua yhtään mitään mistään. Hetkeen luultiin, että — hei — noi on jotaan neroja, kun ne, kato, neljävuotiaina jo osaa pelata tabletilla.

    Viemäristä tämäkin maa menee alas. Ehkä sitten puhtaalta pöydältä: ilman juutalaista EKP:ta ja sionistista EU:ta.

 4. Haha! Ihan oikein. 😬 Näin taas yksi monikulttuurisuusunelma sai päätöksen. Viimeksi taisi olla Porissa kun ählämi murhasi suomalaisen naisystävänsä, leikkas pään irti ja sytytti asunnon tuleen.

 5. Hyvä. Soramontuille ja pum-pum. Kaikki kuoppaan, hiio-hoi!

  LTIPEDOBBQAIDS²-porukka ja muut Flow-festivaalien kävijät kyllä heräävät vielä — anteeksi kielenkäyttöni — höyryävän paskan hajuun. Femakot, pillihousuiset hipsterit ja muut niittinaamaiset Kalliossa mitääntuottamatonta “työtä” tekevät ressukat ja vätykset saavat maistaa vielä sitä unelmakuplaansa. Ja jokainen tietää että saippua maistuu pahalta.

  Herätys, Suomi! Viina, tupakat ja muu paska pois — eli IS, HS jne. Suomi takaisin suomalaisille ja irti sionistisen EU-helvetin määräysvallan alta. EKP huithelvettiin ja oma raha; oma keskuspankkirahoitus takaisin. Eivät nämä edes ole kovin monimutkaisia asioita, mutta suurin osa ihmisistä (suomalaisistakin) on täysiä v*tun idiootteja. Itsetuhoisia, itseään ja muita myrkkyjään täynnä olevia ihmisperseitä; ei onttoja kuoria kaksisempia tai hyödyllisempiä otuksia.

  • @Oletko Terve?

   Asiaa! Tilanne on jo tänään melkoisen paha lähiöissä. Tummempi tuontitavara hätyttelee, uhkailee, trakasseeraa ja mukiloi kantis-naisia ja tyttöjä jo yksilötasollakin päivittäin. Voi sitä häpeän määrää suvakeissa jotka tähän kortteli-jihadiin hukkuvat. Mutta monelle häpeä on pahempi kuin kuolema, joten nämä suvakit vaikenevat saamastaan kohtelusta, ja näin heidän tilanteensa vain pahenee kunnes…

  • Se on jännää miten helsinkiläiset naruraajat, pillihousut ynnä niittinaamat loukkaantuvat muiden puolesta. Santeri Ahlgrenin puolestakin aikoinaan loukkaantuivat YLEt ja muut, kun mustalainen teki pilaa mustalaisista. On se nyt jo, perkele.

 6. Aiheen vierestä mutta ehkä ei täysin. Sanna-parka saattaisi olla sveitsiläinen tai amerikkalainen.
  Jotkut suomalaiset näyttävät höpisevän Sveitsin erinomaisuudesta koska minareetit on kielletty ja niinpoispäin.

  The Unz Review
  The Great Replacement in Switzerland
  Guillaume Durocher • January 18, 2020
  • 1,800 Words • 69 Comments
  https://www.unz.com/gdurocher/the-great-replacement-in-switzerland/#comment-3673942

  Lukijoiden posti on valaisevaa:
  50. Mr McKenna says:
  January 22, 2020 at 8:05 am GMT • 200 Words
  @Eric135
  […]
  Spend some time in the USA and what once seemed ‘preposterous’ becomes all-too-common. Nearly all of the SJW types I know would loudly and vociferously proclaim that they’d prefer the Congolese and Somalis, and whether they pay taxes or are on welfare is a matter of interest only to Nazis.

  Not long ago such a stance would be seen as the insanity it surely is, but decades of mass-media programming have ensured that this insanity is now considered the only decent path to take.

  In classic SJW fashion, they never worry about the long-term effects of the policies they promote – that’s for others to worry about. They’re in it for the ‘warm feeling’ they get inside, which they’ve been trained to perceive.

 7. Merkelin & Sipin kasvatteja – tullut Saksan kautta v 2015.

  Hienoa Sipi, yksi risti meriittilistaan.

 8. Kun ei voi post mortem kysyä, että miltä se tuntuu, kun omat KOIRAT puree

 9. Tuo nainen on muodostunut jo meemiksi. “Yhyy rasistit on tyhmiä ja suomalaiset miehet hakkaa naisia” ja lopulta tämä päätyy monikulttuurisen parisuhteensa kuolonuhriksi.

  Olisi ehkä kannattanut kuunnella niitä rasisteja.

 10. Ikävintä tässä on se että, koululaitos, muu yhteiskunta, poliisi, armeijakin, harhauttaa tai sanoisinko pakottaa omilla normeillaan nuorison tähän, tai onko syy kotikasvatuksessa? No elämä on täynnä valintoja, tämä nuori valitsi väärin. RIP.

  • Valitettavaa, mutta totta. Minulle harjoittelussa annettiin konkreettinen esimerkki nuorten ohjaamisesta eeetiseen pohdintaan : “Nuoria pitää valistaa MV-lehdestä ja Perussuomalaisten puheista, joihin ei pidä uskoa, koska kyseiseen lehteen voi kirjoittaa mitä tahansa ilman lähteitä”.

   Minä olen kuule sanonut nuorisolle, että kannattaa oppia kyseenalaistamaan eikä kaikki koulukirjoissa olevakaan teksti ole totta. Näin sitten itsekin sen todellisuuden, mitä mätäpaiseita nuorisotilat, koulut yms. on. Minä olen jonkun verran opettajaa haastanutkin joissain asioissa. Vaikka olen ehkä nuorisolle se outo ja introvertti, mutta minut saa kyllä tuomaan totuuden esiin ja kehoittamaan muita kyseenalaistamaan

 11. Nekin skandinaavi-tytöt – tanskalainen ja norjalainen olivat myös viherliberaaleja matkatessaan Marokon vuoristoseudulla – etsiessään matuja piiloteltaviksi omiin yhteisöihinsä.

  Tuloksena oli että heiltä irrotettiin pää. Varmasti olivat loppuun asti rohkeita ja tuumailivat vain, että tällaista me tarvitaan natsimaisiin kotimaihinsa.

  Sitä videota pitäisi saada levittää näiden ryhmiin oikeutetusti, että asian oikea puoli näyttäytyisi. Mutta tiedetään, että loput niistä suvakeista sanoisi vain että suklaasilmillä oli huono viikko takanaan.

  Kaveri laittoi omaan Instagrammiin sen videon varoittaakseen Suomen sinisilmäisiä suvakkeja ja noin puolen tunnin kuluttua se oli saanut bannia sinne ja hyvä video poistettu.

  Kommenteissa muut naiset olivat kiitelleet, kun kertoi terojen oikeista mielihaluista. Jotkut tietty epäilivät videota niinkuin suvakeilla on tapana, mutta muuten juttu oli ok. Sen tili taidettiin lopulta poistaa kyllä vissiin aika nopsaan, mutta oli sen yli 100 ihmistä ehtinyt katsoa.

  Kiitos Minna (SOO) 1488

  • Marokossa tapahtuu yllättävän vähän murhia tai muita ihmisiin kohdistuvia rikoksia.

 12. Tuore pääministerimme Sanna Marin on tosiaan jo useamman kerran vilautellut SOSIAALISEN OIKEUDEN (SJW) -mantraa puheissaan.

  Meillä on nyt psyko-hallitus joka vie poliittisen korrektiuden, identiteettipolitiikan ja muun tavan kansan halveksumisen äärimmäisyyksiin. Sillä identiteettipolitiikka perustuu juuri siihen että vain suvakki voi olla oikeassa, ja muuta mieltä olevilla on vakavia ongelmia korvien välissä (halveksuva asenne alamaisia kohtaan). Toisinajattelijoiden kanssa ei diskuteerata, vaan kohdellaan samoin kun tehtiin Neuvostoliitossa.

 13. Yksittäistapauksia.. nämä yleensä on.. yksi vain tapettiin, tällä kertaa.. ja huomenna taas yksi ja ensi viikolla taas yksi.. yksittäistapauksia… voitte hajaantua.. täällä ei ole mitään nähtävää..

 14. MTV:n tiedot: Hämeenlinnan murhasta epäilty surmasi ex-tyttöystävänsä ja sen jälkeen itsensä – miehellä kielteinen turvapaikkapäätös.

  Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen miehen uskotaan tappaneen entisen tyttöystävänsä Hämeenlinnassa, kertovat MTV Uutisten lähteet.

  MTV Uutisten tietojen mukaan Hämeenlinnassa aiemmin tällä viikolla tapahtuneesta murhasta epäilty mies on murhannut ex-tyttöystävänsä, minkä jälkeen hän on tehnyt itsemurhan.
  Murhana tutkittu rikos tapahtui yksityisasunnossa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Mies on turvapaikanhakija, joka on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

  Poliisi on ollut hyvin vaitonainen tapauksesta. Se tiedotti tiistaina, että rikoksesta ilmoitti sivullinen henkilö havaittuaan merkkejä asunnossa tapahtuneesta rikoksesta. Poliisi ei ole kertonut, millaisia havaintoja henkilöllä oli.

  Poliisi on kertonut tapauksen tutkinnan olevan alkuvaiheessa, eikä se ole kommentoinut rikoksen tekotapaa tai tekovälinettä.

  Tapauksen tutkinnanjohtaja Marko Mäkinen vastasi MTV Uutisille tänään, ettei poliisi kommentoi tapausta, vaan tiedottaa siitä ensi viikon alussa.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-tiedot-hameenlinnan-murhasta-epailty-surmasi-ex-tyttoystavansa-ja-sen-jalkeen-itsensa-miehella-kielteinen-turvapaikkapaatos/7700160#gs.uggzin

  • En usko täysin että turvis olisi tappanut itsensä. Tässä on liian suuri motiivi “tietyllä taholla” saada juuri sellainen tulos/propaganda ulos, että “kielteinen päätös johtaa usein tragediaan”.

   • Samaa mieltä.

    Tuo itsensä tappaminen joko saamatta jääneen turvapaikan takia tai kunniakkaasti suoritetun kunniamurhan jälkeen tuntuu hyvin ainutlaatuiselta.

    Joku osaava taho, kun saisi selviteltyä asiaa. Tappanut itsensä vai..?

    Palaneen käryä ilmoilla…

 15. Nii, kun tyhmät ei tajua sitä että näillä ählämeillä on uskonto jota he noudattavat. Ei sellaisesta niin vain lähdetä kun heillä eri meininki. Ollut aina.
  Vitun tyhmää et päästetään porukkaa tänne jotka tulee heidän omalla meiningillä, eikä olla niin kun täällä kuuluu.
  Jokatapaukses ne ei tänne kuuluisi. Saatanan jenkit saanu tän kans aikaan et ihmiset lähtee omista maista, vaikkei tarvis.
  Ite en ikinä lähtis Suomesta. Tulis mikä tahansa ni aina kotimaassa.
  Kiukuttaa mitä enempi alkaa asiaa ajatteleen..
  Rahat ja kaikki saadaan heti ja ketkä maksaa… 😑

  • Ei ole tyhmää tuoda muslimeja maa täyteen. On vain kyse siitä kenelle/mille taholle on lojaali, ja mitkä ovat päämäärät.

   “Pelilukutaitoinen”, eli asioita tältä kantilta tutkiva, voi päästä yllättävän pitkälle “tyhmien tekemisten” synnyille syville.

 16. Jo tuo eka twiittaus kuulostaa jo niin keksitylle kun olla ja voi. Menikö käräjille tai lisätietoja? Sitä saa mitä tilaa 🙂

  • Kyllähän se eräs “ruskea tyttö” (jutku) pelkää valkoisia suomalaisia Suomessa kaduilla. Meidän täytyykin juuri laittaa nämä mätäkasat pelkäämään. Helvetin hyvä, jos joku on antanut nyrkkiä naamaan tuollekin huoralle.

   Hyvä että kuoli pois happea ja kävelyteitä kuluttamasta.

 17. Tässä tapauksessa ei ole sitten kertakaikkiaan mitään surullista. Ilouutinenhan tämä päinvastoin on, oikein viimeisen päälle.
  Jos jotain enemmän olisi toivonut, niin sitten sitä että tämä matu olisi ehtinyt viedä vielä muutaman muunkin suvakkiämmän mukanaan ennen Allahin luokse lähtöään, mutta ihan hyvä näinkin. Aatetoverinsa sitten pitävät kyllä huolen siitä, että tällaisia kasualteja tulee vielä runsain mitoin lisää, tasan tarkkaan niin kauan kuin sama meno jatkuu ja näitä lähi-idän ihmeitä täällä Suomessa pyörii. Ja etenki niiden kimpussa näitä suomineitoja.

 18. Niin onhan sekin totta että Suomi hyötyi tästä ,yksi Terroristi vähemmän ja myös yksi niiden puolustaja vähemmän.

 19. Teidän mielestä oli Sannin oma vika kun tuli tapetuksi. Entäpä tapaus Milla, joka tuli vuosi aiemmin tapetuksi oman hormoneja käyttävän poikaystävänsä toimesta. Eli tällä logiikalla myös hän ansaitsi tulla tapetuksi.

 20. Eli samalla logiikalla myös Milla, jonka tappoi hänen suomalainen bodaripoikakaveri oli itse syypää siihen, että tuli tapetuksi. Laitoin tämän kommentin jo aiemmin mutta se poistettiin. Taitaa olla kova sensuuri täällä.

Comments are closed.