Koti Uutisia Monikulttuurinen joululahja: törkeä raiskaus Ylivieskassa

Monikulttuurinen joululahja: törkeä raiskaus Ylivieskassa

24

noose16x9

Poliisi tiedotti tänään Ylivieskassa tapaninpäivän aamuna tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta. Poliisin mukaan tapauksesta epäillään kahta ulkomaalaista miestä, joihin sopii kuvaus “hyvin tummaihoisia”. Poliisi kuitenkin kieltäytyy kertomasta tapahtumasta tarkemmin. Edes tarkempia tuntomerkkejä ei ole tuotu julki, vaikka tekijöitä ei ole tavoitettu.

Raiskauksen uhri on vuonna 1991 syntynyt nainen. Tapaus sattui kaupungintalon lähellä.

Ei ole tietoa, ovatko tekijät vastaanottokeskuksen asukkaita, mutta Ylivieskan Raudaskylässä sijaitsee vastaanottokeskus.

24 KOMMENTIT

 1. Saatanan eläimet! Ylivieskan kylältä löytyy varmasti aika paljon vihaisia suomalaisia nyt…

  • Juu löytyy, mutta suomalaiset eivät tee mitään taaskaan lupaan sen. Koko homma on pelkkää netissä jupisemista 95%. Ainoastaan SVL:n aktivistit ja harvat muut tahot tekevät jotain.

   • Näin asia valitettavasti on, ainakin toistaiseksi. Mutta suuresti ihmettelen, jos tässä tapauksessa ei perästä kuulu.
    Siellä seudulla kun ei tapana ole ollut jättää tällaisia asioita sikseen.

 2. Kovasti on kiitollista porukkaa turvapaikastaan.. Hirvisaaren sanoin kenttäoikeus
  ois paikallaan jos rysän päältä kiinni saadaan! Ja näitä apinoita pitäisi ymmärtää ja suvaita, ennen helvetti jäätyy!

 3. Mä en jumalauta tmmrrän miksei kansa ite tee mitään..mä on sama mieltä toisen kirjoittajan kans..tää tuu vaan pyörii netissä ja siihen se jää

 4. Nyt typerät suvakit on keksiny, että me “rasistit” ei olla kiinnostuneita suomalaisten tekemistä raiskauksista. Käyttävät tuota argumenttina, koska heidän mielestään matujen seksuaalirikokset ovat “mediaseksikkäämpiä” KV:n ja MV-lehden kaltaisilla sivustoilla. Pistäkää mulle yläpeukkua, jos ootte sitä mieltä että suomalaiset raiskarit joutaa hirttää samasta puusta kuin ulkomaalaiset raiskaajat!

 5. On olemassa selvät syyt siihen miksi porukka ei tee mitään. Liikaa menetettävää ja vähän voitettavaa. Tämä tapahtu kilsan päässä mun kotia ja vituttaa kyllä niin raskaasti että tekis mieli polttaa maan tasalle koko vitun vokki. Mutta! Mulla on talolainat maksettavana ja perhe elätettävänä että ei ole vara maksella satojen tonnien korvauksia että saavat uuden vokin rakennettua linnareissusta puhumattakaan. Näillä neekereillä ei ole mitään menetettävää ja tuomioita ei suojaväritetyn tarvi tässä maassa pelätä. Eikä nuo varmaan ees älyä pelätä ku tunnetusti ovat tyhmiä niinku ruukkaa neekerit olla. Kysymys kuuluu : Millon meistä löytyy joku jolla ei ole mitään menetettävää ja munaa tehdä jotain rajua. Toivoisin että tämän tytön läheisistä löytyisi joku kovan luokan rikollinen joka haluaa vain kostaa seurauksista välittämättä.

  • “Kysymys kuuluu : Millon meistä löytyy joku jolla ei ole mitään menetettävää ja munaa tehdä jotain rajua.”

   Parempi kysymys on, että milloin valkoiset lakkaavat haalimasta itselleen näitä asioita, joiden menettäminen pelottaa. Tai vaihtoehtoisesti luopuvat menettämisen pelosta ja priorisoivat asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen. Tosi monet jopa jättäytyvät laillisesta aktivismista pois, koska “työt”, “perhe”, “sukulaiset”, “asuntolaina”, “opiskelupaikka” jne…

   Ketä edes kiinnostaa joku raha (työura), kun koko rotu on kuolemassa? Ja mitä järkeä olla tekemättä mitään turvatakseen oman perhe-elämän, kun pysäyttämättömänä tämä nykyinen kehitys johtaa koko kansan kuolemaan muutamassa sadassa vuodessa? Jos perheen tarkoitus on suvun jatkaminen, niin mitä hyötyä siitä suvun jatkamisesta on, mikäli itse katsoo koko rodun kuolemaa sivusta seuraajana?

   Nuo kaikki asiat ovat täysin yhdistettävissä keskenään, mutta kaikkien, niin laillisten kuin laittomien toimijoiden, tulisi priorisoida kansa etusijalle! Kansa antaa tarkoituksen perheelle ja perhe antaa tarkoituksen työlle.

   Noh, mutta tarpeeksi kun odotellaan ja pidetään rajat auki, niin eiköhän se infrastruktuurin ja hyvinvoinnin vääjämätön romahtaminen kehitysmaa-tasolle johda sisällissotaan, mikä viimeistään pakottaa eurooppalaiset miettimään tärkeysjärjestyksen uudelleen.

 6. Mikähän meidän päättäjiä vaivaa. Kun sallivat matu raiskaajien pysyä suomessa. Ei ymmärrä . Petteri orpo on täys vätys.

  • Ovat kauheimpia mahdollisia rikollisia. Vihollisemme palveluksessa. Vihollisen, joka haluaa tuhota meidät ja vihaa kaikkia ja etenkin valkoisia ja kristittyjä.

 7. Mun mielestä maastakarkoitus olisi ihan paikallaan. Tietenkin rikoksentekovälineet jäävät poliisin haltuun todisteaineistoiksi tai saavaat viedä lasipurkissa mukanaan jos uivat itämeren yli. Näkyvälle paikalle tatuoidaan henkilötiedot ja syy maastakaroitukseen jotteivat yritä muualle väärillä tiedoilla. Ei saatana että musta on tullut tälläinen vihaaja. Ennen en ollut. Enää en voi sietää koko saatanan sakkia. Sitä saa mitä tilaa. Ei voi ääneen sanoa / kirjoittaa enää mitä näille pitäisi tehdä. Tuo kirjoitettu on aika vähäistä mitä oikeasti nykyään ajattelee…

 8. Kurjaa on Suomessakin nykyään olla naisen, kun saa pelätä, että mamut ryöstää ja raiskaa ilman todellista seuraamusta. Minkähänlainen tuomio olisi suomalaiselle miehelle jos mamun raiskais. Varmaan elinkautinen.

 9. Rotusota. Ihmisillä vaan on tapana hankkia itselleen asioita jotka tekevät elämästä mukavampaa. Teen töitä siksi että saan asua omakotitalossa mukavan leveästi enkä sossun maksamassa rivarissa. Yksi mies ei voi ihmeitä tehdä. Jos teen itsestäni marttyyrin ja poltan vokin niin on sata varmaa että joudun maksamaan uuden rakennuksen. Siitä lähtien perheeni elämä olisi aika ankeaa eikä nettikirjoittelijoilta saamani sympatia paljoa lämmittäisi ja matuinvaasio jatkuisi entiseen malliin. Ehkä korvausten maksamiseen löytyisi lahjoittajia mutta ei taatusti koko summaa koska ihmisiä nimenomaan kiinnostaa ne omat rahat enemmän kuin tuntemattoman pyromaanin elintaso. Jos löytyisi sen sata miestä joilla ois munaa niin voin seistä porukassa. Mutta sitä sakkia ei löydy koska kukaan ei halua sotkea käsiään kun pelkäävät jäävänsä yksin. Ja niin siinä ruukkaa käydäkin. Kun jotain pelkoa mahdollisista seurauksista tulee niin kaikilla tulee pirun kova kiire pelastaa oma nahkansa. Tämä on monta kertaa nähty pienemmässä mittakaavassa. Kahvipöydässä kyllä jaksetaan purnata mutta sitten kun pomo on paikalla ja esitän asian kaikkien puolesta niin huomaan olevani yksin asiani kanssa kun kukaan muu ei uskalla suutaan avata. Myöhemmin kyllä kehutaan että hyvä hyvä oisit kovistellu vielä enemmän nii ois onnistunu… Joopa joo. Kirjoitat kyllä viisauden sanoja että ihmisten tulisi ymmärtää laittaa yhteinen kansakunnan etu omansa edelle mutta siihen tarvitaan joukkovoimaa ja niin perkeleesti. Oletko sinä puheitesi veroinen? Oletko tehnyt jotain yhteisen edun nimissä ja vahingoittanut itseäsi prosessissa? Vai tyydytkö vain kirjoittamaan viisauden sanoja…

 10. Vihaa pitää syleillä, se pitää toivottaa tervetulleeksi. Sitä pitää vaalia ja kasvattaa, jotta se kukoistaa ja voi hyvin.

  Ilman vihaa ihminen ei ole mitään.

  Tulkoon Viha!

 11. Kun koko raiskaus on osoittautunut keksityksi, niin nyt kannattaisi jokaisen hiukan miettiä, mitä tuli kirjoitettua ja uhottua. Toivottavasti kukaan ei vielä ehtinyt “kostaa” mitään täysin syyttömille.

Comments are closed.