Koti Uutisia Monikulttuuria: Pirkanmaalla vangittiin sotarikoksesta epäilty mies

Monikulttuuria: Pirkanmaalla vangittiin sotarikoksesta epäilty mies

8

UK_Poliisi

Poliisi otti viime perjantaina kiinni ulkomaalaisen miehen, jota epäillään sotarikoksesta. Juttua tutkii tällä hetkellä keskusrikospoliisi.

Epäilty teko on poliisin käsityksen mukaan tapahtunut Irakissa kesällä 2014. Tampereen käräjäoikeus vangitsi maanantaina poliisin vaatimuksesta vuonna 1986 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä sotarikoksesta. Epäillyllä oli istunnossa mukana arabian kielen tulkki.

Sotarikoksesta voidaan tuomita vähintään vuosi vankeutta ja enintään elinkautinen. Poliisi ei ole kertonut, onko rikoksesta epäilty Suomessa niin sanottuna turvapaikanhakijana.

Lähteet: Poliisi, Helsingin Sanomat

8 KOMMENTIT

 1. Niin, herrasrotuhan ei koskaan tee sotarikoksia, etenkään eurooppalaiset.

  • Han-argumentti ei petä!

   Varmaan jokaisessa sodassa tapahtuu sotarikoksia ja varmasti jokaisessa yhteiskunnassa esiintyy rikollisuutta. Hämmästyttää joka kerta, että joku laukoo noita itsestään selvyyksiä jonain älykkäinä vasta-argumentteina maahanmuuttajarikollisuuteen tai vastaavaan.

   Ehkä tässä pointtina se, että monikulttuurisuus tuo sotarikosoikeudenkäynnit Suomeen 2000-luvulla. Edellinen sotarikosoikeudenkäynti Suomessa taisi olla muutama vuosi sitten käyty ruandalaispastorin tapaus. Tuolloin muuten KRP-pomo Thomas Elfgren lähti tutkimaan tapausta Ruandaan ja adoptoi sieltä samalla kuusi aikuista miestä. 😀 Saas nähä, onko lähdössä tätäkin selvittelemään ja tuo tullessaan lisää irakilaismiehiä.

   Mielenkiintoinen juttu muuten, jos sotarikollinen paljastuu “turvapaikanhakijaksi”. Nähdäänköhän se täällä hölmölässä turvapaikkaan oikeuttavana perusteena, koska henkilö voi sanoa pelkäävänsä kostoa..

   Miks muuten Lex Ultima pyörit täällä, kun sulla ei ole mitään fiksua sanottavaa? Ootko elämäntapavalittaja vai käytkö kovaakin informaatiosotaa “rasismia ja fasismia” vastaan?

   • Toki tuossa nyt on se mahdollisuus että kyseinen sotarikollinen tuomitaan, kun kotimaahansa jäädessään olisi luultavasti välttänyt tuomion, ehkä jopa päässyt palaamaan rikoksiansa tekemään. Valitettavasti Suomessa vaan sitten oikeuslaitos on naurettavan tehoton ja hidas.

    Turvapaikkaanhan se oikeuttaa jos on olemassa riski että kotimaassaan saa kuolemantuomion tai joutuu kidutetuksi/muiden ihmisoikeusrikkomusten uhriksi. Toki tässä tapauksessa ilmeisesti poliisi tekee yhteistyötä kansainvälisten tahojen kanssa, joten on mahdollisuus että ei jää Suomen rieaksi, vaan joku muu taho saa sitten hoitaa oikeudenkäynnit ja loppuelämän ajaksi ylläpidon.

    En ole Lex Ultima, mutta näyttää pikaisesti että kyseinen henkilö yrittää olla jonkin sortin humanistinen fasisti, ehkä takkulainen joka yrittää esistää kansallissosialismia, tjsp. Eipähän hänestä harmiakaan varmaan ole, sananvapauden piikkiin ja sitä rataa.

   • Täysin vääristelty, yliampuva ja itsensä kumoava argumentti ei petä!

    Onneksi olkoon kuitenkin hyvästä jäsentelystä.

    Hämmästyttää joka kerta kun joku väittää että monikulttuurisuus on kaiken pahan takana. Eikun hetkinen etkös sanonutkin että jokaisessa sodassa tapahtuu sotarikoksia ja että jokaisessa yhteiskunnassa esiintyy rikollisuutta. Eli me jaamme siis jotain yhteistä kaikkien kulttuurien kanssa. Näin ollen sotarikokset ja rikollisuus eivät olekaan monikulttuurisuuden lieveilmiötä, ja eiväthän ne olekaan. Ihmiset vain ovat kusipäitä, kulttuuriin katsomatta. Ehkä me emme olekaan niin erilaisia vai mitä?

    Minun pointtina tässä oli se että monikulttuurisuus ei ole automaattisesti yhtä kuin rikollisuus, sotarikollisuus, pahuus jne. Ja se että “monikulttuurisuus tuo sotarikosoikeudenkäynnit suomeen 2000-luvulla” ei pidä paikkansa… vai vihjaatko että kaksi erillistä tapausta, joista toinen on vielä epäily, riittää osoittamaan että meillä on tuomioistuimissa kohta tuhansia sotarikollisia? Ja jos haluat väitellä tästä niin katsotaan vain, nimimerkistä voi ehkä päätellä että minulta kyllä löytyy kokemusta tuomioistuin asioista. (Anna kun arvaan, alat huutamaan “YKSITTÄISTAPAUS ARGUMENTTI EI PETÄ!”)

    Ja miksi ei nähtäisi turvapaikanhakijana. Ennen kuin varmuudella tiedetään mitä siellä on oikeasti tapahtunut ei voi ketään tuomita. Sitä paitsi kannattaa muistaa että henkilö ei ole välttämättä pahuuttaan tehnyt rikosta, sodassa vastuu on myös upseereilla jotka käskyjä antavat. Toki tältä palstalta pitäisi löytyä sympatiaa näita “tottelin vain käskyjä” miehiä kohtaan.

    Lex ultima pyörii tässä koska opintojensa loppuvaiheessa gradun kirjoittamiseen kyllästyneenä joskus on mukava vain nähdä kuinka täällä ihmiset perustelevat väitteensä. Joskus hyvin, joskus…noh ei niin hyvin.

    Ai niin, ei minulla ole mitään fasisteja vastaan, satun vain käymään sotaa idiotismia vastaan, jota myös täältäkin löytyy.

    • “Minun pointtina tässä oli se että monikulttuurisuus ei ole automaattisesti yhtä kuin rikollisuus, sotarikollisuus, pahuus jne.” Onko joku väittänyt? Laitetaan vastaväittäjälle sanat suuhun ja sitten kumotaan ne omat väitteet. Selvyyden vuoksi totean yhden kerran: missään ei ole väitetty, että monikulttuurisuus on kaiken rikollisuuden takana tai että kukaan suomalainen ei syyllisty rikoksiin.

     Aina kun keskusteluun tulee monikulttuurisuuden lieveilmiöt tai mamurikollisuus löytyy aina joku, joka pyrkii ohjaamaan keskustelua muualle toteamalla selvyyksiä kuten “onHAN suomalaisissakin rikollisia.”

     Se, että Suomessa käydään kalliita oikeudenkäyntejä toisella puolella maapalloa tapahtuneista kehitysmaalaisten sotarikoksista 2000-luvulla liittyy monikulttuurisuuteen ja maahanmuuttoon. Tässä juttu siitä minun tiedossa (voi olla että noita on muitakin tapauksia?) olevasta edellisestä vastaavasta oikeudenkäynnistä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012033115397999_uu.shtml

     Minusta ainakin osoittaa turvapaikkasysteemin toimimattomuuden, jos henkilö osoittautuu sotarikolliseksi ja samaan aikaan turvapaikanhakijaksi. Tähän päälle vielä kaikki pikkurikolliset ja elintasosurffarit, jotka tekeytyvät pakolaisiksi.

     Ongelma ei minusta kuitenkaan ole siinä, että löytyy noita kusettajia vaan siinä, että täällä ollaan naiiveja ja suorastaan tyhmiä. Tehokkaan aivopesun ansiosta monikulttuurisuudesta on tullut joku itseisarvo, mistä luopuminen ei ole edes keskustelun aiheena yleisellä tasolla.

 2. Hyvä! Nyt on enää 299 jäljellä, jos tahti on näin hidas niin myös Suomessa kohta päitä putoo! Suomalainen virkakunta odottaa varmaan ohjeita joltain isolta maalta ennenkun voidaan toimia, täytyykö tähänkin saada Barakin lupa. Nyt SAATANA laki ja tämä meidän rakas maamme omaan haltuun ja hoidetaan tää homma niin, että meillä on Suomi vielä parin vuoden kuluttuakin!!
  Mieluummin rajat kiinni vaikka elintason kustannuksella kuin, että lastemme täytyy pelätä koko elämänsä!!

 3. Tesoman puukotukset, pedofiiliähly ja nyt vielä joku kurkunleikkaaja, kyllä on Tampereella ollut rikas meno viime aikoina.

Comments are closed.