Koti Uutisia Monikulttuuria kannattava toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Monikulttuuria kannattava toimittaja tuomittiin raiskauksesta

9

Vannoutunut kulttuurimarxisti ja valtamedian toimittaja Ari Lahdenmäki sai kesäkuussa tuomion raiskauksesta. Espoon käräjäoikeus tuomitsi toimittaja Lahdenmäen yhdeksi vuodeksi ja 11 kuukaudeksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

Oikeudessa Lahdenmäen uhri kertoi toimittajan raiskanneen hänet useasti illanviettoa seuranneen yön ja aamun aikana väkivaltaa käyttäen. Naisen mukaan hän oli tavannut miehen ravintolassa, jossa nainen oli ollut voimakkaassa humalassa. Uhrin mukaan mies seurasi häntä taksitolpalle ja ehdotti samalla taksilla matkustamista. Nainen kertoi yrittäneensä saada toimittajaa menemään omalle asunnolleen, mutta hän oli kuitenkin ängennyt uhrin asunnolle, jossa raiskaukset tapahtuivat.

Teko tapahtui syksyllä 2015 Espoossa. Lahdenmäki itse kiisti syytteen raiskauksesta. Miehen mukaan hän ja uhri olivat harrastaneet seksiä yhteisymmärryksessä. Käräjäoikeus piti kuitenkin uhrin kertomusta uskottavana ja velvoitti Lahdenmäen maksamaan uhrille 4 000 euroa korvauksia.

Valtamedia uutisoi myös tapauksesta, mutta toimittajat jättivät mainitsematta kollegansa nimen kutsuen häntä anonyymisti “palkituksi toimittajaksi”. Sen sijaan vaihtoehtomediat julkaisivat Lahdenmäen nimen.

Kuten merkittävä osa valtamedian toimittajista, myös Lahdenmäki on äänekäs monikulttuurisuuden puolestapuhuja ja kansallismielisyyden vastustaja. Raiskaaja on Twitterissä muun muassa mollannut Magneettimediaa ja harmitellut poliisin voimankäyttöä äärivasemmistolaisiin mellakoitsijoihin. Long Play -julkaisulle Lahdenmäki on puolestaan kirjoittanut artikkelin, jossa hän paheksuu HIV:n levittämisestä annettuja tuomioita. Jutussa HIV:n levittäjien annetaan ymmärtää olevan “vaarattomia rikollisia”, ja esimerkiksi afrikkalaistaustaisen “HIV-Rachelin” lempinimeä pidetään leimaavana.

Lahdenmäki on myös innokas Afrikka-fani. HIV-levittäjien puolustelu sekä yleinen afrikkalaisten ihannointi asettavatkin “palkitun ja arvostetun toimittajan” saaman raiskaustuomion mielenkiintoiseen kontekstiin.

9 KOMMENTIT

 1. Kaverille olisi pitänyt antaa kuukausi lisää niin silloin se olisi ollut kiinteetä. Ja silloin kaveri olisi saanut linnassa tuntea mitä on olla raiskaaja.

 2. Kertoo varmaan jotain keskivertotoimittajan moraalista kun puolustavat raiskaajaa. Kulttuurimarxisti-toimittajille tärkeintä on kansanmurha-aate, ei esimerkiksi se onko kaveri syyllistynyt raiskaukseen.

  Toisaalta aina voidaan huomioida se kuinka raiskaus käsitteenä on rasistinen, sillä sen voimin voi syyllistää mustien tapaa harrastaa seksiä. Oikeastaan Lahdenmäen teko oli rasisminvastainen, sillä se muokkaa tilastoja monikulturisteille edullisempaan suuntaan. Kiitos Lahdenmäki!

 3. Feministien mielipide afrikka-asiantuntija-toimittajan raiskaustuomiosta?

 4. Inhottava tapaus! Tässä tosiaan taas suuri humanisti ja ihmisystävä paljastaa todellisen luontonsa! Liian vähällä pääsi, jos joutuu vain 4000 maksamaan. Varmaan tuollainen median suosikki-puudeli tienaa sen jo yhdessä kuussa kirjoitellen ylistysveisua maahantunkeutujille.

 5. Samaa sarjaa kuin uuvattien elo, jonka elo oli vaimon raskauden aikana kokkari nuorten vaaleaverikön jalkovälissä. Kokkari likka ei ollut feministi kun ei älynnyt syyttää vielä raiskauksestakin.
  Tässä taas nähtiin tuonkin toimittelijan kohdalla millaista sakkia nämä maailmaa halaavat “ihmisystävät” ja leimakirveiden heitteilijät ovat.
  Vai onko se niin kuin vanhassa suomalaisessa sananlaskussa sanotaan: “Suutarin lapsilla ei ole kenkiä.”
  Sopisiko tähän elokuvan nimi: “Minun Afrikkani”.

 6. Lahdenmäen asian hovioikeus käsittely ollut 20.9.2018 ja siis lainvoimainen tuomio odotettavissa lähiaikoina. Ihmeen hiljaista ollut kaikissa meeeedioissa.

  • Kenen joukoissa seisot, sen lauluja laulat. Afrikkalaista normitoimintaa, josta saa paikan piffin rinkirunkkausfoorumin Hall of Famessa kulttuurimarxismin esitaistelijana. Ihme että yleensä edes mainitsivat valtameediassa koko asian.

Comments are closed.