Koti Uutisia Ulkomaat Monika Schäferin oikeudenkäynnin ensimmäiset päivät

Monika Schäferin oikeudenkäynnin ensimmäiset päivät

7
Monika ja Alfred Schäfer.

Kansallinen Vastarinta uutisoi vuoden alussa, kuinka Kanadassa asuva Monika Schäfer oli pidätetty Saksassa hänen vieraillessaan toisen revisionistin oikeudenkäynnissä. Tunnettu poliittinen aktivisti Michèle Renouf on kertonut istuntopäivien kulusta.

Ensimmäinen päivä

Renoufin ja hänen tukijoiden saapuessa Münchenin oikeustalolle 2. heinäkuuta asianajaja varoitti Renoufia oikeustalolle jäämisestä, koska hänet luultavasti pidätettäisiin kesken istunnon, kuten Monika Schäferin oli käynyt. Renoufista on käynnissä rikostutkinta hänen Dresdenin muistopäivän puheensa jälkeen. Niinpä hän lähti pois oikeusistunnosta läheiseen kahvilaan, jonne hän sai tietoa tapahtumien kulusta.

Istunto alkoi kello 9.15, ja Alfred Schäfer pääsi halaamaan kuusi kuukautta vangittuna ollutta siskoaan Monikaa. Lehdistö sai kuvia siitä, kun Alfred Schäfer teki roomalaisen tervehdyksen. Tuomareita oli kaksi ammattituomaria ja kaksi lautamiestä. Alfred Schäfer ei noussut ylös tuomareiden saapuessa, minkä johdosta tuomarit syyttivät häntä sääntöjen loukkaamisesta. Schäfer vastasi sääntöjen olevan laittomia ja tunnustavansa vain Saksan valtakunnan legitimiteetin.

Tuomarit kielsivät syytettyjä juomasta mitään, tai istunto keskeytettäisiin. Alfred Schäfer pyysi vettä, minkä jälkeen Monika Schäfer vietiin hetkeksi käsiraudoissa ulos istuntosalista. Tuomarit eivät suostuneet painamaan mikrofonipainikkeita, minkä johdosta Alfred Schäfer valitti siitä, ettei yleisö kuullut, mitä he sanoivat. Tuomarit uhkasivat Alfred Schäferiä raskailla sakoilla, jos hän jatkaisi “häirintää”.

Kun Alfred Schäfer alkoi lukea alustustaan, tuomari käski häntä lukemaan vain lyhennelmän. Tämän johdosta puolustusasianajaja pyysi saada pitää tauon, koska tuomarit olivat asenteellisia eikä syytetty saanut puolustaa itseään kunnolla.

Kello 12.30 istunto jatkui, ja Renouf sai tiedon, että osa lehdistöstä on Antifasta. Heidät oli nähty myös Pegidan mielenosoituksissa. Kello 13.05 mikrofoneja alettiin yhtäkkiä käyttää istuntosalissa. Usean tunnin päästä kuultiin se, mistä Monika ja Alfred Schäferiä syytetään: YouTube-videoista, jotka ovat englanniksi ja saksaksi. Lain kohta oli samantyylinen kuin Suomen “kiihottaminen kansanryhmää vastaan”. Päivän loppupuolella myös Alfred Schäfer otettiin kiinni kesken istunnon ja vietiin säilöön.

Toinen päivä

Toinen päivä alkoi kello 12.42 ja sujui ensimmäistä paremmin. Aikaa ei kulunut tervehtimiseen, pidätykseen (Alfred Schäferin) tai juomistaukoihin. Syytetyt jatkoivat puolustuksen lukemista. Ensimmäisen päivän tapaan siteerattiin paljon juutalaisia lehtiä ja valtamedian julkaisuja. Syytetyt pyrkivät näyttämään laki 130:n absurdiuden. Se oli alun perin tarkoitettu vain Saksan maaperälle. Lisäksi osoitettiin, kuinka viralliset arviot holokaustin uhrien määrästä olivat nekin laskeneet useilla miljoonilla. Näytettiin myös, kuinka absurdia on ylipäätään kieltää historiallisten asioiden epäileminen lailla.

Iltapäivällä kirjuri tuli kertomaan tuomarille, että 5 000 euron takuus oli maksettu Alfred Schäferistä. Hänen Kanadan- ja Saksan-passinsa luovutettiin tuomarille, jotta hänet voitiin vapauttaa säilöstä. Tuomari allekirjoitti vapautuspäätöksen, ja Alfred Schäfer pääsi tapaamaan ystäviään ja tukijoitaan salin ulkopuolella.

Myöhemmin käsittelyssä Alfred Schäferiä syytettiin provosoimisesta edellisenä päivänä, mihin asianajaja vastasi, että lähdemateriaalin ja tilanteen huomioiden tunteiden näyttäminen on luonnollista. Tuomari lopetti päivän sopimalla yleisistä järjestelyistä ja seuraavasta päivästä, jolloin olisi tarkoitus kuulla Monika ja Alfred Schäferin elämää alkaen heidän lapsuudestaan. Istunto päättyi 16.30.

Neljäs päivä

Neljäs päivä alkoi sillä, että pyydettiin paikalle miespuolista henkilöä, joka oli toisena päivänä sanonut tuomarille toivovansa nähdä hänet vankilassa ja kansan tuomarina. Tuomari rankaisi tästä “loukkauksesta” ottamalla kyseisen miespuolisen henkilön säilöön neljäksi päiväksi. Poliisit ottivat miehen välittömästi kiinni ja veivät hänet säilöön. Mies huusi, että hänen autonsa oli vielä jossain, mihin tuomari vastasi, ettei häntä kiinnosta.

Tuomari huusi miehelle: “Mene pois, en halua nähdä sinua enää täällä!” Sitten tuomari kysyi epäammattimaisesti Alfred Schäferiltä, mitä mieltä hän oli tapahtuneesta. Schäfer vastasi, ettei hän halunnut kommentoida, koska hänen sanaansa käytettäisiin tässä oikeudessa häntä vastaan. Sitten istunto keskeytettiin, kun tuomari sanoi haluavansa “rauhoittua”.

Kun istunto jatkui, Schäferin asianajaja teki aloitteen siitä, että tuomari olisi vaihdettava puolueellisuuden takia. Istunto keskeytyi pariksi tunniksi, mutta aloite kumottiin julkisen syyttäjän aloitteesta.

Seuraavaksi jatkettiin YouTube-videoiden katselulla. Yhdessä videossa oli vasemmalla Daavidin tähti ja oikealla hakaristi, ja näiden merkitystä käytiin läpi osoituksena kiihottamisesta vihaan. Alfred Schäferiä syytettiin hänen Noam Chomskykirjeenvaihtonsa jälkeen käydyistä keskusteluista, jotka käsittelivät syyskuun yhdeksännen päivän terrori-iskuja. Alfred Schäferiä syytetään Chomskyn ja hänen “juutalaisten ystäviensä” uhkaamisesta, kun Schäfer oli sanonut Chomskyn ja hänen ystäviensä olevan osasyyllisiä, mikäli he eivät tuo julki niitä asioita kuulijoilleen, joista he ovat jutelleet kirjeenvaihdossa.

Noitavaino jatkuu

Perjantaina 6. heinäkuuta poliisit tulivat pidättämään Alfred Schäferin uudelleen hänen kotoaan noin kello kaksi iltapäivällä. Syynä pidätykseen oli jokin asia, jonka Schäfer oli sanonut poliisiasemalla ilmoittautuessaan sinne sääntöjen mukaan kaksi kertaa viikossa.

Oikeudessa kuullaan Monika ja Alfred Schäferin ajatusrikokseen liittyen lisää todistajia 12. ja 13. heinäkuuta. Saksalaisen freelance-toimittaja Anne Wildin mukaan Saksassa on tällä hetkellä noin 250 vangittua revisionistia.

Lähde: CODOH Forum

Aiheeseen liittyen:

Gerhard Ittner ei luovuta vastoinkäymisistä huolimatta
Nordic Frontier #66 with Alfred Schaefer – LIVE 21.00

7 KOMMENTIT

  1. Sairasta. Ja nämä paskanaamat puhuvat demokraattisista arvoista. Odotan sitä päivää, kun nämä henkilöt istuva kansan tuomioistuimen edessä itkemässä “epäreilusta” kohtelusta. Se päivä jolloin nämä petturit saavat ansaitsemansa tuomionsa tulee olemaan ilon ja onnen päivä.

    Euroopan kansa nousee raivolla tällä kertaa. Kosto tulee olemaan jotain aivan mahtavan kaunista. Eläköön voitto!

  2. Oisko jotain lähdettä tolle “Anne Wildin esittämälle” luvulle 250? Tota ois ihan kiva lainata muualla mutta ilman lähdettä/lähteitä sitä ei voi tehdä.

  3. Saksa on vallattu maa, Saksa kaipaa jälleen täydellisen puhdistuksen maanpettureista ja mädistä “oikeuden” tuomareista ja jonain kauniina päivänä roomalainen tervehdys on jälleen arkipäivää.

  4. Saksa on ollut miehitetty vuodesta 1945, joten pax judeum sanelee valtakunnassa, mitä saa sanoa ja ajatella

Comments are closed.