Koti Artikkelit Moderni demokratia on tekopyhä

Moderni demokratia on tekopyhä

14

Demokraattiseen yhteiskuntamalliin ei kuulu toisinajattelijoiden tai sellaisina pidettyjen henkilöiden vaientaminen ja sulkeminen yhteiskunnallisen toiminnan ulkopuolelle.”

Näin päätti Helsingin Sanomien mielipidepalstalla 22.2. mielipiteensä julkaissut turkulainen emeritusprofessori Antti Jokelainen tekstinsä. Artikkeli ei liittynyt nyt käsiteltävään aiheeseen, mutta se saa luvan toimia johdantona tähän tekstiin, sillä moni kansallismielinen varmasti osaa nähdä, mikä sitaatissa on oudon kuuloista.

Kansallismielisiä nimittäin vaiennetaan ja suljetaan koko ajan yhteiskunnallisen toiminnan ulkopuolelle. Helsingin Sanomat osallistuu omalta osaltaan kansallismielisiin kohdistuviin mustamaalauskampanjoihin, joiden todellinen tarkoitus on nimenomaan sulkea ihmisiä ja järjestöjä pois yhteiskunnallisesta toiminnasta eri tavoin.

Mikäli demokraattiseen yhteiskuntamalliin ei liity toisinajattelijoiden vaientaminen ja sulkeminen yhteiskunnallisen toiminnan ulkopuolelle, miksi Tampereen kaupunki ei suostu vuokraamaan tiloja tietyille järjestöille tai ryhmille näiden aatetaustansa vuoksi? Entä miksi Poliisihallitus vaatii poliittisen oppositiojärjestön kieltoa ja perustelee sitä lähestulkoon pelkästään sananvapauskysymyksellä? Ja miksi ihmeessä Suomen ”oikeuslaitos” hyväksyy tämän sananvapauden murhaamisen argumenteilla kuten ”toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”? Millä tavalla tämä on jotain muuta kuin poliittisten toisinajattelijoiden vaientamista ja sulkemista yhteiskunnallisen toiminnan ulkopuolelle?

Mikäli me elämme demokraattisessa yhteiskuntamallissa, jossa poliittisilla toisinajattelijoilla on samat oikeudet kuin valtavirran mukana kulkevilla, miten on mahdollista, että poliitikot, joiden tehtäviin ei kuulu painostaa oikeuslaitosta heidän päätöksissään, kuitenkin julkisesti vaativat poliittisen oppositiojärjestön kieltoa? Kun Vastarintaliikkeen aktivistit syksyllä 2017 lähettivät kaikille kansanedustajille järjestön poliittisen manifestin, kertoi Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson Twitterissä järjestön ”lobbaavan kieltonsa puolesta”. Myös SDP:n Antti Rinne vaati julkisesti kieltoa tämän vuoksi. Silloinen pääministeri Juha Sipilä kertoi Ylellä vuonna 2016, että Vastarintaliike tullaan kieltämään – ja mikäli se ei nykyisillä lakipykälillä onnistuisi, niin sitten muutetaan lakeja.

Puolueiden puheenjohtajat siis avoimesti vaativat oikeuslaitosta kieltämään järjestön, jonka sanomasta he eivät pidä, vaikka Suomessa on virallisen version mukaan olemassa vallan kolmijako-oppi. Sen mukaan lainsäätäjät (eduskunta), lain toteuttajat (oikeuslaitos) ja lain valvojat (poliisi) ovat toisistaan erillään toimivia tahoja, jotka eivät puutu toistensa päätöksiin. Millä tavalla tämä on jotain muuta kuin toisinajattelijoiden vaientamista sekä kolmijako-opin periaatteiden heittämistä roskakoriin?

Poliitikon ei siis virallisesti pitäisi painostaa oikeuslaitosta päätöksissään. Poliitikon ei myöskään virallisesti pitäisi painostaa poliisia esimerkiksi sen suhteen, aloittaako se esitutkinnan jostain aiheesta vai ei. Uskooko joku kuitenkaan tässä asiassa käyneen niin, että poliitikot eivät olisi painostaneet Poliisihallitusta kanteen nostamisessa tai oikeuslaitosta päätöksen tekemisessä – etenkin kun ottaa huomioon, että poliitikot ovat tehneet sitä täysin avoimesti median välityksellä?

Mikäli demokraattiseen yhteiskuntamalliin ei kuulu toisinajattelijoiden tai sellaisina pidettyjen henkilöiden vaientaminen ja sulkeminen yhteiskunnallisen toiminnan ulkopuolelle, niin me emme elä demokraattisessa yhteiskuntamallissa, vaikka virallinen tarina niin väittääkin olevan.

14 KOMMENTIT

 1. Lisää hyvinvointia, lisää työpaikkoja, lisää palkkaa, ilmastonmuutos kuriin ja tasa-arvoa!!! Nämä olivat eilen teesejä Turun vaalikadulla jokaisella puolueella, vaikka väittävätkin itseään toistaan erilaisemmiksi.

  Onko ainoastaan kansallissosialisti sen verran fiksu, että tajuaa ylläolevat vaalilupaukset puhtaasti kusetuksena? Tätä en voi uskoa, mutta poliitikkojen hillotolppa on sen verran herkullinen, että ikuinen valehtelu kannattaa.

  Näiden nykyisten vallalla olevien pallopäiden hyvinvointi tarkoittaa rahaa (köyhyyden poistamista) ja työtä. Yksikään kadulla ei kuitenkaan tajua sitä faktaa, että €uropohjaisessa taloudessa uusien työpaikkojen synty tarkoittaa vain ja ainoastaan työpaikkoja, joista maksetaan hyvää palkkaa, tai vaihtoehtoisesti todella huonoa, toisin sanoen halpatyövoimaa. Se on väistämätöntä ja välttämätöntä, koska se on ainoa valttikortti oman keskuspankkirahoituksen puuttuessa ja €urossa ollessa, jos taantuma halutaan välttää.

  Nykyisessä yhteiskunnassa joka on pinnallinen ja materialistinen – ratkaisee se, että ihmisillä on rahaa. Siksi muun muassa vihervasemmisto haluaa perustulonsa verotettavan ihmisiltä, jotka kovalla työllään pitävät tätä yhteiskunnan infraa ja keinotekoisesti luotua hyvinvointia edes jonkinlaisessa kurssissa.

  Aikamme vitsaus on siis keinotekoisuus. Olkaa kuitenkin huoleti, koska romahdus on väistämätöntä eikä yksikään taho Suomessa ole valmistautunut minkään uuden rakentamiseen. Se on joko hyvä juttu tai vaihtoehtoisesti johtaa tulevaisuuden Euroopassa jopa rajojen poistoon.

  Itse uskon hivuttautumistaktiikkaan kansallisvaltioiden tuhoamisessa. Siksi me näemme tällä hetkellä niin räikeitä valheita poliitikassa ympäri Eurooppaa ja taloustappamista, sekä rankkaa aivopesua. Tulevaisuus on Euroopan rajojen poisto, ja sen toteuttaminen vaatii kaikkea sitä valmistelua ja valehtelua mitä nyt näemme ja koemme.

  Sen sijaan EU:lla on tarjota meille uutta, ja jos edes hiukan mistään mitään tajuaa, niin sen valmistelu on kaikinpuolin hyvässä vauhdissa. Yllätyshän ei ole myöskään se, että liittovaltio kelpaa kuitenkin kaikille muille paitsi kansallissosialisteille. Valtaosa kansallismielisistäkin nöyrtyy pelon edessä, kun se tarpeeksi hyvin tehdään. “Menetät työsi, menetät hyvinvointisi”, niin kyllä sen jälkeen liittovaltio persullekin kelpaa.

  • Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

   • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

   • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

   • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

   • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

   • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

   • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

   • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

  • Taitaa, kuule, iso osa “kansallismielisistä” äänestää PS:ää. Eli huonompaan suuntaan mennään vain. Seuraavassa hallituksessa SDP, PS ja Vihreät. Mitäs siihen sanotte?

 2. Minkä takia niin moni täälläkin äänestää PS:ää – puoluetta, jonka puheenjohtaja on NATO-kiihkoilija? Näyttääkin juutalaiselta. Huhtasaarella killuu kaulassa Israelin-ystävän tunnus: Daavidin tähti. Näinkö te ajattelitte globalismia vastaan taistella?

  Onko NATO-, EU- ja TTIP-myönteisyys “vain osa pidempää suunnitelmaa”? Tulee moisesta mieleen MADin Spy vs Spy -sarjakuvat, joissa aina toinen vakooja ottaa ensin hieman turpiinsa, mutta se kuuluu vain hänen suunnitelmaansa, joka osoittautuu aina lopussa voittoisaksi!

  Tänne kirjoittelevien älyllisestä tasosta kertoo myös se, että useimmat vain tyytyvät toistamaan juuri lukemansa uutisen “hauskasti” sarkastiseen sävyyn. Esim. jos muslimi on raiskannut suomalaislapsen, niin viesti lukijalta on: “Taas muslimi raiskannut lapsen täällä. Pitää varmaan laillistaa koraanin mukaiset lapsenraiskaukset. Saatanan hölmölä.” Tuollaisia vähämielisen aivon tuotoksia ei tarvitsisi edes julkaista, niin pysyisi joku taso kommenttiosiollakin. Jutuista itsestään kuitenkin suuri kiitos. SVL ei ole vajonnut MV:n tasolle, joka julkaisee Molarin typeryyksiä sekä O-P Tuikkalan vähämielisiä ynnä mielisairaan vainoharhaisia sepustuksia.

 3. Kuka lukee pravdaa ym fake news medioita nykyään.. vapaaehtoista lobotomiaa

 4. tai sit demokratia on vaan sitä, että jos et ajattele ja ole samaa mieltä eliitin kanssa, eli “yleisesti hyväksytyn” arvojen, toimintamallin, yms kanssa(eliitin) sinut voidaan pois sulkea yjteiskunnasta ja vaimentaa, todennäköistå, että tulevaisuudessa keinot kovenevat. demokratia, kommunismi, mitä näitä juutalaisten keksimiä aatteita olikaan,on kaikki paskaa, vähän eri koostumuksella. yhdessäkään juutalaisten keksimässä aatteessa, ei tavallisella tallaajalla ole muuta, kuin velvollisuuksia. kansallisosialismissa oli valtiolla velvoite kansaa kohtaan ja sehän näkyi, saksahan oli ihanne yhteiskunta. kunnes amerikkalaiset pakotti saksaan”demokratiaan” ja ryssät “kommunismiin” molemmat aatteet on juutalaisten paskaa

 5. https://mvlehti.net/2019/03/31/paivan-kuva-ala-helvetissa/

  MV:n tukijan ja lukijan kommentti:

  “Halutaanko nyt, että demarit pääsevät roistojen ilkityön loppuun saattamaan?

  Ei hemmetissä. Ääni PerusSuomalaisille muuttaa suunnan!”

  Mitä ne Perussuomalaiset tekivät neljän viime vuoden aikana hallituksessa? Voisiko joku muistuttaa niistä hyvistä teoista?

 6. “Suomen poliisi saa käyttöönsä viisitoista tummansinistä kuorma-autoksi rekisteröityä Mercedes-Benz G280 CDI LAPV (Light Armored Patrol Vehicle) 5.4 -erikoisautoa, jotka on panssaroinnin lisäksi varustettu normaalilla poliisin hälytysajoneuvojen teknisellä varustuksella.”
  “Auto kestää panssaroinnin ansiosta muun muassa suoraa kivääritulta, tienvarsipommeja ja miinoja.”

  https://www.jokamies.fi/poliisi-saa-kayttoonsa-viisitoista-todellista-aijaautoa/

 7. “Israel-vastaisuus leimataan antisemitismiksi”
  “Sionistit piileskelevät juutalaisten selän takana”
  “Sionistit ovat antiseministeja”
  “UK on EU:n miehittämä vasallivaltio”
  Streamed live 3 hours ago

  https://youtu.be/DFDX0D1f_Co?t=615

 8. Suomi 2019: Juutalaiset perheet pakenevat Euroopasta, ihmisiä katoaa, poliittista toimintaa rajoitetaan, poliittinen poliisi ratsaa koteja vieden kirjoja sekä kirjeitä, ihmisten liikkumista rajoitetaan, ihmisten kasvoilla näkyvät tunteet kielletty.

  • Oletko krapulassa? Tämä ei ole Oikeamedia tai Perussuomalainen tai Nykysuomi tms. persusontasivusto

   • Mikä on persusontaa?
    Kertokaapa joku parempi vaihtoehto nykytilanteessa kuin perussuomalaisten tai seitsemän tähden liikkeen äänestäminen.
    …………………………………….
    …………………………………….
    aika hiljaista….

Comments are closed.