Koti Artikkelit Mitä virkaa lentolehtisellä on?

Mitä virkaa lentolehtisellä on?

11

ak_lentolehtinen

Osalla ihmisistä on erimielisyyksiä Vastarintaliikkeen kanssa siksi, että järjestö työskentelee paljon niin kutsutun perusaktivismin parissa. Perusaktivismi voi sisältää lentolehtisten jakelua kotitalouksiin, julisteiden ja banderollien kiinnittämistä ja tarrojen liimaamista. Kriittiset äänet sanovat tämän olevan ajan, rahan ja Vastarintaliikkeen kapasiteetin tuhlausta, ja ettei sillä ole väliä, montako tarraa tai lentolehtistä levitämme.

Ovatko kritisoijat oikeassa? Onko merkityksetöntä levittää lentolehtisiä kotitalouksiin tai liimata tarroja?

Niillä, jotka levittävät mainoksia leipätyökseen, voisi olla aika hyvä näkökulma kysymykseen. Mainosalan liikevaihto oli viime vuonna Ruotsissa 66 miljardia kruunua (!). Se on suunnaton summa rahaa, jonka yritykset syytävät, jotta heidät nähtäisiin ja kuultaisiin.

Meren pohjaanko täydelliset idiootit siis heittävät yritysjohtajien rahoja? Aika moni yritys saa ilmeisesti hyvät voitot rahoilla, joilla ihmiset saadaan ostamaan niiden palveluita ja tuotteita laajemmin. Jos asia ei olisi näin, mainosala olisi kuollut jo aikoja sitten investointien puutteeseen.

Ihmiset valitsevat, mitä ostavat, mutta myös sen, mitä mieltä he ovat ja mihin uskovat, suureksi osaksi tiedostamattomasti. Ihmisiin vaikutetaan jatkuvasti pumppaamalla heidät täyteen informaatiota yrityksestä, tuotteesta tai tavaramerkistä. Samalla tavoin ihmisiin vaikutetaan sanomalla, jota julistetaan kouluissa, mediassa, viihdeteollisuudessa jne.

Jos taisteluamme halutaan katsoa puhtaasti liiketoiminnallisesta perspektiivistä, voidaan sanoa, että Vastarintaliike on yrityksemme, kansallissosialismi tuotteemme ja Tyr-riimu tavaramerkkimme. Saadaksemme kansan seuraamaan Tyr-riimua, valitsemaan kansallissosialismin elämännuorakseen ja liittymään Vastarintaliikkeeseen meidän täytyy levittää propagandaa. Mitä enemmän, sen parempi. Joka lentolehtisellä, jonka jaamme, kasvatamme tietoisuutta Vastarintaliikkeestä ja kansallissosialismista. Joka tarralla tai julisteella, jonka liimaamme, edistämme kansan käsitystä meistä vahvana ja laajana järjestönä.

Kotisivumme osa tässä työssä on olla aktivistiemme levittämän propagandan jatkeena. Emme voi yhdellä lentolehtisellä tai tarralla kouluttaa ideologisesti uudelleen sellaista henkilöä, jota systeemi on aivopessyt koko elämänsä ajan. Yksi lentolehtinen voi kuitenkin saada jonkun vierailemaan sivustollamme. Jos kyseinen ihminen pitää näkemästään, tulee hän vierailemaan kotisivullamme jatkossakin. Joka vierailun jälkeen totuus alkaa pala palalta muodostua, ja toivottavasti meillä on pian yksilö, joka suhtautuu asiaamme huomattavasti positiivisemmin kuin ennen lentolehtistä. Jos näin ei käy ensimmäisen lentolehtisen myötä, niin toivon mukaan toisen tai seitsemännenkymmenennenneljännen yrityksen jälkeen.

Tässä vaiheessa taistelua täysmittainen vallankumous menisi luultavasti aika lailla mönkään. Totuus on, surullista kyllä, ettei meillä ole riveissämme juuri nyt niin paljon ihmisiä tai riittävän vahvaa tukea massoilta, että kansallissosialistinen vallankumous olisi mahdollinen. Positiivista on, että kasvamme. Meillä on enemmän niitä, jotka taistelevat, olemme parempia julistamaan sanomaamme ja massat suhtautuvat positiivisemmin asiaamme.

Emme ole niin lapsellisia, että istuisimme ja odottaisimme miljoonien ihmisten hakevan jäsenyyttä. Sen sijaan tiedämme, ettei enemmistö kansasta tule koskaan nostamaan miekkaansa kivestä liittyäkseen taisteluun jonkin puolesta. Tiedämme kuitenkin myös sen, että suurten massojen on annettava meille hiljainen tukensa, ennen kuin vallankumous todella pääsee vauhtiin.

Lentolehtisten jakaminen lähiöihin tai tarrojen ja julisteiden liimaaminen puistoon ei tietenkään ole ainoa osa-alue, jonka taistelu käsittää, vaan ainoastaan yksi osa kattavaa toimintaamme. Se ei myöskään ole kaikkein mukavinta tekemistä, ja näin aktivistimmekin ehkä asian näkevät. Perusaktivismi on tällä hetkellä kuitenkin yksi taistelun tärkeimpiä osa-alueita, jonka parissa tulemme jatkamaan ja jota yritämme kehittää yhä parempaan suuntaan. Siihen asti, kunnes teillä näennäisradikaaleilla lentolehtiskriitikoilla on parempi suunnitelma, kehotan, että auttaisitte levittämään sanomaa tai pitämään mukisematta suunne kiinni sillä aikaa, kun muut taistelevat!

 

Simon Lindberg

Nordfront.se

11 KOMMENTIT

 1. Perisuomalainen työmoraali kunniaan! Aina se pakertaminen ei tarkoita suuria elämyksiä, mutta hyvällä pohjatyöllä rakennetaan vahvaa pohjaa kasvavalle järjestölle.

  Sekin on huomionarvoinen asia, että yleensä ne, jotka kritisoivat eniten mainosmateriaalin jakamista, eivät itse tee edes sen vertaa.

 2. Hyviä huomioita tekstissä. Jos liike ei itse suorittaisi perusaktivismiaan, niin kuka tai mikä sen muka liikkeen puolesta tekisi? Onkin todella lapsellista ajatella, että liikkeen konkreettinen mainonta tapahtuisi vaan jotenkin itsestään tekemättä mitään.

 3. Kaikki riippuu pitkälti talouden tilasta, niinkauan kuin taikaseinä lappaa mukavan elintason esim. etnisillä ruotsalaisille niin on turha odottaa että kukaan liittyisi mihinkään “vastarintaliikkeeseen”

  Se nyt on vaan sellainen high risk – low (personal)reward tyylinen juttu tällä hetkellä.

  • Sen takia meillä pitääkin olla pohjatyö tehtynä ja vahva organisaatio, jotta ollaan sitten valmiita siihen hetkeen, kun massat vyöryvät liikkeen riveihin.

   • Ja mitä enemmän vakaumuksellisia kansallismielisiä saamme rekrytoitua ja koulutettua nyt, sitä tehokkaammin voimme toimia tulevaisuudessa!

 4. Jos mietitään suomalaisia kansana läpi historian niin meitä on aina alistettu. Itsenäisyytemme aikanakin meitä määräävät toiset valtiot sekä eri uskonnot jotka patistavat kuuliaisuuteen. Miksi muuten poikkeuksetta uskonnot vaativat kuuliaisuutta? No, siitä toisella kertaa. Mutta suomalaisista voidaan sanoa, että olemme orja-kansaa. Me olemme tottuneet sihen, että aina joku toinen tekee päätökset puolestamme ja joku toinen sanoo mitä ja miten toimitaan.

  Propagandan levittäminen julkisesti saa aina ne äänekkäimmät liikkelle. Syntyy huutoa ja syyttelyä. Avoimesti parjataan ja koska joukossa tyhmyys tiivistyy, on helppo mennä joukon mukana. Itse kannatan postilaatikkoihin jaettua propagandaa. Siinä jokainen saa kotonaan, turvassa, miettiä asiaa ja ehkä käydä netistä lukemassa lisää. Saa rauhassa muodostaa oman mielipiteensä. Voi punnita asioista ja tarkastella miltä eri väitteet kuulostavat.

  Jos mietitään miten Toimitusjohtaja aikoinaan toteutti muutoksen, niin siihen otettiin reilusti aikaa. Yhden kokonaisen sukupolven annettiin kasvaa aikuiseksi. Lause:”Nuorissa on tulevaisuus” saa tätä taustaa vasten kokonaan uuden merkityksen.

  Älkäämme siis olko hätäisiä. Kiinalaisetkin sanovat:”Hitaammat muutokset ovat pysyvämpi”. Ja jos hetken jostakusta tuntuu siltä ettei mitään saada aikaan, kaikesta väännöstä huolimatta, niin minä sanoisin hänelle että etanan vauhtia ei huomaa. Jos sitä tuijottaa koko ajan, ei se liiku. Mutta jos nukut yön, ei sitä aamulla näy missään.

 5. Tuollainen vaikka vain lentolehtisten jako, kertoo kansakunnan vihollisille, että voimallisesta mädätyksestä huolimatta vastarintaa on ja se voimistuu hiljalleen. Kyllä ihmiset pikkuhiljaa alkavat ymmärtää mihin nykyinen politiikka johtaa.

 6. Olen pariin otteeseen löytänyt kansallismielisen tarran lyhtypylväästä. Oli mukava huomata, että vastarintaa on. Ei tarroja tarvitse olla paljon ja joka paikassa. Jopa yksi tarra neliökilometrillä riittänee. Tarran ei tarvitse olla iso ja räikeä. Pääasia on, että tarroja on. Ne ovat mukavia yllätyksiä, jotka palauttavat ja ylläpitävät uskoa tulevaisuuteen.

  • Samat sanat, tarrojen määrä katukuvassa on viime vuosina ilahduttavasti lisääntynyt.
   Niitä kun näkee, se luo aina uutta toivoa paremmasta, nyky-yhteiskunta kun on mitä on.

Comments are closed.