Koti Artikkelit Mitä HS unohti mainita?

Mitä HS unohti mainita?

11

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat julkaisi sunnuntaina sivun kokoisen jutun Yhdysvaltojen kongressissa esitetystä vaatimuksesta, joka tekisi Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä ja parista muusta Eurooppalaisesta nationalistijärjestöstä terrorijärjestöjä Yhdysvaltojen silmissä. Suomen suurin agendajulkaisu ei tietenkään muistanut mainita ihan kaikkia yksityiskohtia jutussaan, eikä muutenkaan pyrkinyt etsimään kriittisiä argumentteja juttuunsa.

Helsingin Sanomat unohti mainita, että vetoomuksen puhetorvena toimiva kongressin terrorisminvastaisen alakomitean puheenjohtaja Max Rose on juutalainen. HS kertoo kuitenkin Rosen tunnustaneen Vice-lehdelle todellisen syyn vetoomukselleen:

“Ne ajavat antisemitistisiä ideologioita, jotka inspiroivat hyökkäyksiä juutalaisia vastaan.”

Max Rose.

Todellinen syy vaatimukselle terrorilistalle päätymiselle on siis julkaisussa julkaistut tekstit, joissa käsitellään juutalaisten roolia maailmanpolitiikan keskiössä. Rosen mukaan juutalaiskritiikki on terrorismia. Mikäli Rose käyttäisi samaa logiikkaa myös muihin ideologioihin, voisi esimerkiksi juutalaisjärjestöt asettaa terrorilistoille, sillä juutalainen uskonto ajaa ideologiaa, joka esimerkiksi inspiroi palestiinalaisten alistamista sekä salamurhistaan tunnetun Mossadin toimintaa.

Oikeastaan samaa logiikkaa voisi käyttää mihin tahansa ideologiaan, uskontoon ja järjestöön. Sitä kuitenkin käytetään ainoastaan kansallismielisiin valemedian kompatessa mukana. Miksihän? Sananlaskun mukaan selvittääkseen, kuka hallitsee, pitää selvittää, ketä ei saa arvostella.

Rose valehteli Vice-lehdelle myös seuraavaa: “Azov-pataljoona, National Action ja Pohjoismainen vastarintaliike eivät ole pelkästään suoraan linkittyneet iskuihin kotimaissaan.” Mitähän nämä iskut ovat? National Action kiellettiin terrorijärjestönä, vaikka sen toiminnassa ei koskaan tullut esille mitään väkivaltaa. Vakavin “rikos”, josta järjestön jäsen sai neljän viikon tuomion, tapahtui kun tuomittu kirjoitti Twitterissä juutalaiselle poliitikolle todeten tämän olevan juutalainen. Terrori-isku? Azov taas on Ukrainan sisäministeriön alaisuudessa toimiva järjestö, joten juutalaisen presidentin luotsaama valtio tulisi siis Rosen mukaan tuomita terrorijärjestöksi. Myöskään Pohjoismaista Vastarintaliikettä ei ole koskaan missään sen edustamassa valtiossa syytetty minkäänlaisista terrori-iskuista. Muutamia yksittäisiä jäseniä on tuomittu tapahtumissa tapahtuneista reaktiivisista pahoinpitelyistä, mutta terrorismina tätä on vähintäänkin hankala pitää.

HS ei tietenkään edes yritä tuoda esille sitä, miten tekopyhä koko vaatimus terrorijärjestöksi asettamisesta on. Terrorismi-termiä tultaisiin käyttämään ensinnäkin halpana lyömäaseena kansallismielisiä vastaan. Lisäksi se mahdollistaa esimerkiksi sotilaallisten voimakeinojen käytön, pankkitilien sulkemisen, omaisuuden takavarikoinnin ja matkustamisen estämisen kohteiltaan. Tässä käydään siis perusoikeuksien kimppuun ja lujaa. Ja siis miksi? “Väärien” mielipiteiden vuoksi.

HS ei käsittele aihetta siitä näkökulmasta, että Vastarintaliike ei ole syyllistynyt terrorismiin, ei ole sotilaallinen järjestö eikä suunnittele väkivaltaisia tekoja. Maailman suurimpana terroristivaltiona tunnettu Yhdysvallat asettamassa Pohjoismaissa toimivaa järjestöä, joka on Ruotsissa rekisteröity puolue, terrorijärjestöksi, on tekopyhyyden malliesimerkki. Yhdysvallat pommittaa miljoonittain siviilejä hengiltä, kodittomaksi ja perheettömäksi, mutta poliittinen järjestö on maan juutalaislobbyn mukaan se uhka, jota pitäisi sanktioida?

HS:n mukaan listaaminen voisi ainakin teoriassa tarkoittaa myös sitä, että Yhdysvallat tekee luovutuspyyntöjä Suomesta USA:n. Tämä kuulostaa oudon tutulta, sillä takavuosikymmeninä suomalaisia mielipiderikollisia lähetettiin Siperiaan uudelleenkouluttautumaan paremmiksi kansalaisiksi vuosikausiksi. Osa katosi matkalla. Onko Guantanamosta tulossa uusi Siperia?

HS:n mukaan mahdollinen listaaminen vie helposti vuosikausia eikä se muutenkaan ole tällä hetkellä kovinkaan todennäköistä. Kyse onkin todennäköisesti demokraattipuolueen vaalikampanjoinnista nationalismia vastaan, sillä ensi vuonna kamppaillaan taas presidentinvaaleissa. Juutalaislehti on kuitenkin päättänyt jo aloittaa ihmisten leimaamisen terroristeiksi tekopyhän esityksen perusteella.

Lähde: HS

11 KOMMENTIT

 1. juutalaiset terroristeja on, onhan ne terrorisoinu maailmaa tuhansia vuosia.nykyään heidän paras aseensa, eli usan typerät tollot tekee suurimman terrorisoinnin heidänpuolestaan

 2. Helsingin Sionistit…

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  Evankeliumin lopusta myös paljastuu, miten juutalaiset ovat rahalla maksaneet valheensa jo tuolta ammoisista ajoista lähtien.

 3. Korkkiruuvia kierompia.
  Tuskin uskoo Jumalaan tai kuolemanjälkeiseen tietoisuuteen, muutenhan pelkäisi kieron toimintansa jälkiseuraamuksia.
  Vai oliko se niin että Talmud pyhittää tällaiset? En yllättyisi laisinkaan tiettyjä sen tekstejä luettuani.

  Olen ollut erittäin tyytyväinen että aikoinaan kokeiluksi tilaamani HS ei pitkään tullut kotia roskaamaan ja joka päivä he tekevät jotain tämän iloni kasvattamiseksi.

  Lisäkommentti sivustoa kyttäileville huippuanalyytikoille 😉 etten muuten ole PVL:n kanssa tekemisissä, kunhan tulen tänne lukemaan kun täällä kerran on järkevämpiä artikkeleita kuin v-medioissa, eli meitäkin on.

 4. Ovatko ihmiset oikeasti niin typeriä, eli “gentiilejä, elukoita”, että eivät havaitse suurta ristiriitaa tässä? Juutalaiset aivopesevät omansa vihaamaan ei-juutalaisia lasten koulutuksessa, ja muilta roduilta he kieltävät myös terveen isänmaallisuuden jossa ei ole vihamielisyyttä muita rotuja kohtaan, levittäen koronkiskonnalla ja petoksilla ansaitsemillaaan rahoilla “monikulttuurisuutta”, “lgbt -agendaa” ja muuta saastaa “elukka-kansoihin”, eli gentiileihin.

  Gentiili-kansojen on puolustauduttava tehokkaasti juutalaisten propagandalta sekä koronkiskonnan avulla toteutettavasta gentiili-kansojen ryöstämisestä ja orjuuttamisesta. EU:ssa tämä orjuuttaminen ilmenee räikeästi keskiluokan rahastamisessa juutalaisten multikulti-agendan toteuttamisen maksamiseen.

  Islam/muslimit ovat jo massamurhanneet yli 250 miljoonaa ihmistä 1400 vuodessa, ja sama tahti jatkuu tänäänkin.

  Islam on myös avoimesti ja aktiivisesti anti-semitistinen, ja juutalaiset on mainittu verivihollisiksi koraanissa. Pari esimerkkiä:

  Koraani 4:160 “Koska juutalaiset ovat kieroja paskoja, kielsimme heiltä kaiken hyvän mitä ole asetettu heille lailliseksi osuudekseen..”

  Koraani 4:161 “Koska juutalaiset harjoittavat koronkiskontaa vaikka se on tosiasiassa heiltä kielletty, ja koska he syöpäläisinä ryöstävät juonitellen sekä petoksiin turvautuen muiden omaisuudet itselleen, olemme valmistelleet heille kivuliaan rangaistuksen”

  Koraani 5:41 “..Juutalaiset osallistuvat dialogiin vain edistääkseen valheitaan, Allah ei halua puhdistaa juutalaisten sydämiä, vaan heidän osanaan on halveksunta tässä maailmassa, ja helvetillinen rangaistus tuonelassa”

  “[4:160] Wherefore for the iniquity of those who are Jews did We disallow to them the good things which had been made lawful for them and for their hindering many (people) from Allah’s way.
  [4:161] And their taking usury though indeed they were forbidden it and their devouring the property of people falsely, and We have prepared for the unbelievers from among them a painful chastisement.
  [5:41] O Apostle! let not those grieve you who strive together in hastening to unbelief from among those who say with their mouths: We believe, and their hearts do not believe, and from among those who are Jews; they are listeners for the sake of a lie, listeners for another people who have not come to you; they alter the words from their places, saying: If you are given this, take it, and if you are not given this, be cautious; and as for him whose temptation Allah desires, you cannot control anything for him with Allah. Those are they for whom Allah does not desire that He should purify their hearts; they shall have disgrace in this world, and they shall have a grievous chastisement in the hereafter.”

  PS. Juutalaiset käyttävät tällä hetkellä islamia gentiili-kansojen yhteiskuntien tuhoamiseen, sen jälkeen he voivat alistaa tai tuhota muslimit/islamin. Näin he pääsevät helposti maailman ehdottomiksi herroiksi. Koska valkoihoiset ovat käytännössä ainoat jotka voivat edistää sivistystä joka torjuisi juutalais-saastan, ovat juuri valkoihoiset hyökkäysten kohteina joka rintamalla. Kun valkoihoiset on tuhottu, on vaikkapa Aasian kansojen vuoro kokea hävitys ja laaja kansanmurha.

 5. uurin kusetus on mailmamme muoto joka saa vitun verran hermostumaan kuinka massat voivat olla niin tyhmiä ettei jaksa mennä meren rantaa ja katsomaan suuri zoomisella kaukoputkella tai hyvällä lämpökameralla kuinka kauksi näkevät esim pienen kalastus aluksen ym muun kohteen! Suurin osa täälläkin on nollat taulussa asian suhteen joka on suurin valhe kaikista ja kovana kakkosena holokaustit ym!!

  Liiallinen salaliitoista vouhottaminen joka käänteessä on toki turhaa. Litteän maan teoriat esimerkiksi vievät uskottavuutta todellistenkin salaliittojen käsittelyltä. Mutta vaikka monet mieltävät myös globalistien pyrkimykset maailman hallintaan pelkiksi salaliittoteorioiksi, niin Alt-Market-sivustoa edustava Brandon Smith on osannut ennustaa mm. Brexit-äänestyksen tuloksen ja Donald Trumpin valinnan presidentiksi. Hän on kuitenkin todennut, että ellei maailmassa olisi globalisteja, olisi hänen hyvin vaikea ennustaa menestyksekkäästi yhtään mitään.9

  TÄMÄN LAINAUKSEN JÄLKEEN koko artikkeli menetti uskottavuutensa ja monen muunkin takia! Esim crypto juutalaisista ei juuri sanaakaan ja jos nytten on aivopesu on näin lujaa lapsesta asti että ei tajua tai dissonenssi iskee näin kovaa ettei voi käyttää aikaa katsomaan ”litteän” maan teoriaa niin voi jumalauta! Kukaan ei väitä että maa on kiekko vaan sitä että ei ainakaan pallo ja kaikki tieteelliset faktat ovat puolella! Tämä asia on suurin josta löytyy eniten kontroilloituja oppositioita! Kertoo osan totuudesta mutta sitten esittävät tyhmää tai muuten joka vie uskottavuuden heiltä!! SAmoin kuin kaikissa eliittiä vaivaavissa totuuksissa! Joka ainoa maa on mukana kusetuksessa, muutenhan ei tarvittaisi kaikkia kieltoa antartikselle ja jos uskotte että heitä kiinnostaa pigviinit niin uskoni ihmiskuntaan on loppunut!! Katsokaa lentoreittejä ym! Olihan se itselleki yllätys että tämäkin asia oli kusetus!!

  https://www.podomatic.com/podcasts/tkelly6785757/episodes/2019-10-29T07_17_37-07_00

  • »Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous [oik. vallankaappaus] ei ollut “venäläinen vallankumous”. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.»

   —Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn

 6. Hesarista puheen ollen, tänään ylistävät esim. maastureiden “keräilemistä” status-symboliksi. Sama hesari joka koko ajan toitottaa miten hiilijalanjälkeä on saatava pienemmäksi jopa eugenistisin keinoin.

 7. Oletteko muuten nähnyt Hesarin uuden MAINOKSEN? ” TOTUUDEN, SANANVAPAUDEN JA AMMATTIJOURNALISMIN PUOLESTA” 😂

  • En ole vielä nähnyt. Eiköhän kohta pääse näkemään, kun hakee takan- ja saunansytykkeitä (keräyspaperia).

   Siitä tietää noilla olevan huonot housuissa, kun täytyy koko ajan toitottaa olevansa oikeassa ja totuuden asialla. Samaa kampanjaa ajavat taukoamatta myös kaikki onnettomat paikallislehdet, jotka maahantunkeutuja- ynnä ilmastokiimoissaan taistelevat vuoden paikallislehti -palkinnosta kirjoittaen toinen toistaan maahantunkeutuja- ja ilmastosekoiluystävällisempiä juttujaan.

   Lopettakaa kaikkien sontalehtien tilaus, hyvät ihmiset!

Comments are closed.