Koti Artikkelit Missä ovat kriittiset toimittajat?

Missä ovat kriittiset toimittajat?

11

Jokin aika sitten uutisoitiin, kuinka niin kutsuttu holokausti olisikin ollut aiempaa luultua laajamittaisempaa. Koko maailman lehdistö raportoi aiheesta kuuliaisesti siitä huolimatta, että uutinen käsitteli ällistyttäviä väitteitä, jotka kumoavat aikaisemman version holokaustista. Tämä herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, kertoen siitä, miten yleisesti hyväksytty historiankirjoitus holokaustista toimii.

Washingtonin holokaustimuseon Geoffrey Megargeen lausunto oli riittävä. Yhtäkkiä kaikki, mitä olemme aikaisemmin kuulleet “holokaustista”, muuttui.

Poimintoja otsikoista:

“20 miljoonaa on voinut kuolla holokaustissa” – Metro
“Uusi tutkimus paljastaa tuhansittain natsileirejä” – Världen Idag
“Holokausti oli luultua pahempi” – Dagens Nyheter
“Uusi holokaustiluku järkyttää tutkijoita” – Adressa.no
“Holokaustista tuli yhä järkyttävämpi” – New York Times

AK_Megargee
Geoffrey Megargeen mukaan holokausti olisi ollut luultua laajamittaisempaa.

Kun jokin auktoriteetti keksii uusia syytöksiä kauheita natseja vastaan, ei rajoja tämän keksinnöille näytä olevan. Toimittajat eivät vaivaudu tarkistamaan todenperäisyyksiä tai tuomaan esille järjettömyyksiä. Sen sijaan he julkaisevat sensaatiomaisia raportteja sen kummempia harkitsematta. Terve järki, kriittinen ajattelu ja kyky nähdä asioiden välisiä yhteyksiä ovat ominaisuuksia, jotka toimittajat ovat oppineet olemaan ottamatta huomioon, kun holokausti tulee puheeksi.

AK_camps_ghettos
Washingtonin holokaustimuseo on leirien lukumäärää suurennelleen tutkimuksen takana.


Käsitys, että saksalaiset olisivat Kolmannen valtakunnan aikana tappaneet kuusi miljoonaa juutalaista, perustuu kyseenalaiseen todistusnäyttöön, jota ovat kritisoineet menestyksekkäästi henkilöt kuten Robert Faurisson, David Irving ja Germar Rudolf. Holokaustiauktoriteetit painostivat heitä hiljaisuuteen ja maailmanlehdistö aloitti panettelunsa. Ironista Geoffrey Megargeen ja kollegoiden lausunnossa on, että he hylkäävät virallisen historiankirjoituksen, aivan kuten revisionistit ovat tehneet useita vuosia.

Jos väitetty kansanmurha on laajempi kuin aikaisemmin on väitetty, ovat Geoffrey Megargeen väestölaskelmat 2096-sivua paksussa kirjassa Encyclopedia of Camps and Ghettos, 1933–1945 – Volume II hyvin kiintoisia. Jos väestölaskennallisia kysymyksiä siis edes otetaan esille.

Useat kriitikot ovat käsitelleet tilastollisia epäjohdonmukaisuuksia kuuden miljoonan juutalaisen teoriassa. Entä jos tätä lukua kasvatetaan entisestään? Lukijat, jotka haluavat syventyä tilastoihin, voivat aivan vapaasti hakea ruotsalaisen Jan Bernhoffin teoksen Holocaust Demography täältä. Nationellt Motstånd, Nordfrontin edeltäjä, on haastatellut Jan Bernhoffia aikaisemmin hänen jouduttuaan silmätikuksi vierailtuaan Iranin pääkaupungissa Teheranissa. Siellä hän otti osaa 11. joulukuuta 2006 maailman ensimmäiseen holokaustikonferenssiin, jonne kutsuttiin myös virallisen holokaustiteorian kritisoijia.

AK_Bernhoff
Jan Bernhoff joutui ruotsalaistoimittajien jahtaamaksi osallistuttuaan konferenssiin Teheranissa 2006.

Bonnier-lehdistössä ja vastaavissa ulkomaisissa mediakonserneissa on vielä toimittajia, jotka osaavat ajatella kriittisesti. Monilla on älykkyyttä nähdä valheiden läpi ja he ovat kouluttautuneita ilmaisemaan ajatuksensa julki. Kuitenkin he epäonnistuvat täysin ilmaistessaan pienintäkin kritiikkiä “holokaustista”, kun auktoriteetit ajavat läpi kaikkein hämmästyttävimpiä väitteitä. Tämä on paljonpuhuva esimerkki siitä, millainen rooli nykypäivän toimittajilla on – he eivät ole vallanpitäjien arvostelijoita, vaan pikemmin heidän uskollisia hännystelijöitään. Toimittajista pitäisi kirjoittaa ryhmänä lahjottuja pappeja uskonnolle, joka paremmin tunnetaan nimellä “holokausti”.

 

Henrik Pihlström

Nordfront.se

 

11 KOMMENTIT

 1. Mietittiin tässä taannoin, että voikohan esim. Saksassa tai Itävallassa saada tuomiota holokaustin liioittelusta? Eli mennäänkö jumalanpilkan puolelle, jos vedetään kunnolla överiksi ja syyllistetään Eurooppaa esimerkiksi 60 000 000 juutalaisen surmaamisesta?

   • Leo on oikeassa. Syyte ja vankeus tulisi nimenomaan holokaustin halveksimisesta. Näin sanoo laki.

 2. Juutalaisten röyhkeydelle ei ole mitään rajaa. Sille on jopa oma nimitys ja määritelmä: http://en.wikipedia.org/wiki/Chutzpah
  Koko “Holoco$t” on ääremmäisen röyhkea valhe. Tässä on oiva esimerkki miten chutzpah on sovellettu Holoco$tiin:

  29.4.1945, Dachau. Lerin henkilökunta yrittää antautua, KV Punaisen Ristin edustajan kanssa (kuvan keskellä, valkoisen lipun kanssa).
  http://3.bp.blogspot.com/-dkQ6EyR93Ek/UFZI8UN_a7I/AAAAAAAAFrc/uwYwTacWY3g/s640/SS+Untersturmf%C3%BChrer+Heinrich+Wicker+(left)+and+Victor+Maurerof+the+Red+Cross+(center)+during+the+surrender+of+Dachau.jpg

  Kv Punaisen Ristin edustaja edelleen valkoisen lipun alla kertoo antautumisesta.
  http://4.bp.blogspot.com/-1AK0UYi8tqI/UFYqh-inYyI/AAAAAAAAFgk/qU29tjFS–s/s640/dachausurrender.jpg

  Amerikkalaiset murhaajat vastoin kaikkia sodankäynnin lakeja ampuvat kaikki saksalaiset, eli 560 ihmistä.
  http://4.bp.blogspot.com/-1lgHvNrYIDc/UQmWZ5JZ4HI/AAAAAAAAJPs/wxd7F6OT7_g/s640/Dachau_execution_coalyard_1945-04-29.jpg

  Tarkistavat verilöylyn saksalaisia uhreja, lopettavat haavoittuneita.
  http://2.bp.blogspot.com/-lO51zezoIAw/UGQXCw4OPyI/AAAAAAAAGvk/C79p3Uymdic/s640/Dachau+Massacre++US+Soldiers+inspect+the+bodies+of+12+dead+SS+soldiers+in+the+coal+yard.jpg

  (koko juttu löytyy tästä, automaattisella kääntäjällä voidaan pärjätä):
  http://holocaustrevisionism.blogspot.fi/2012/09/blog-post_17.html
  Toisena lähteenä suosittelen: http://www.scrapbookpages.com/DachauScrapbook/DachauLiberation/index.html)

  Ja sitten tapahtuu juutalainen Holoco$t-ihme:
  http://1.bp.blogspot.com/-umvy8qvtIOE/UGAohfsKaAI/AAAAAAAAGZo/b2QBcXQgG4w/s640/%D0%94%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%83+%D1%8F%D0%B4%D0%92%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BC-1.jpg
  “Dachau, Gemany, 1945. Prisoners’ bodies cast in a corner after the liberation.”

  Juutalaiset murhaajat nyt esittävät omakätisesti murhattuja saksalaisia “natsien uhreina” ja lisäävät nämä kuolleet omaan Holoco$t satuun. Ääretön chutzpah!

 3. Luin tuossa Iltalehdestä kuinka natseilla oli suunnitelma kuivattaa valtameret ja räjäyttää kaupunkeja aurinkoaseella. Toimittajalla ei varmaan käynyt mielessä kysyä itseltänsä tai keneltäkään, että miksi ihmeessä he näin olisivat halunneet tehdä. Kolmannesta valtakunnasta kertovat jutut menevät kerta toisensa jälkeen edellistä naurettavammiksi, eikä kukaan viitsi kyseenalaistaa. Paitsi tietysti silloin, jos joku kertoo kolmannen valtakunnan hyvistä puolista. Eihän nyt sellaisia ole edes ollut!

  • Tämä oli kyllä hulvaton uutinen. Iltalehti käyttää sodanjälkeistä jenkkilehden numeroa täysin objektiivisena ja varmana lähteenä? Voisi vaikka aprillipilan piikkiin heittää moisen uutisoinnin. Mutta Henrikiltä hyvä artikkeli!

  • Tuosta valtameren kuivaamisesta on ollu suunnitelmia jo ennen Kolmatta valtakuntaa. Joskus WW1:n jälkeen alettiin suunnittelemaan välimeren pienentämistä kuivaamalla ja siihen oli myös joitain perusteluja, mutta enpä nyt muista mitä ne oli.. Ehkä viljelysmaa ja padosta saatu energia.. en muista. Sitä ei kuitenkaan toteutettu, kaikesta päätellen.

   • No itse en ole aiheesta lukenut, mutta kyllähän ainakin Italiassa Välimeren rannikon suoalueita kuivattiin Mussolinin aikaan, tämä tehtiin malarian häätämiseksi.

  • Ehkäpä vielä näemme päivän, jolloin joku innostunut toimittaja julkaisee kirjoituksen, jossa ylistää esim. Iron Sky -elokuvaa “loistavaksi dokumentiksi”. 😀

 4. Voisikohan nyt taannehtivasti syyttää niitä jotka väittivät holokaustissa kuolleen kuusi miljoonaa holokaustin kieltämisestä?

Comments are closed.