Koti Uutisia Miss Spartak -missikisan voittaja paljastui kansallissosialistiksi

Miss Spartak -missikisan voittaja paljastui kansallissosialistiksi

3

Venäläinen FC Spartak -jalkapalloseura järjesti Miss Spartak -kilpailun seuran naispuolisille jäsenille. Pääpalkintona oli kolme kuukautta tanssiateljee New York Studio of Dancessa ja viikon matka ulkomaille urheilutapahtumaan.

Voittajaksi selviytyi 19-vuotias Yana Bondarchuk Moskovasta. Life.ru:n haastattelussa Yana kertoi harrastaneensa pienestä asti tanssia ja voimanostoa, ja lisäksi hän on aloittanut hiljattain nyrkkeilyn. Tämän lisäksi hän kertoo, ettei hän käytä tupakkaa, alkoholia eikä meikkiä.

Jälkikäteen rasisminvastustajat kuitenkin älähtivät saatuaan Bondarchukin Instagram-profiilin kuvista selville, että tämä on kansallissosialisti. Bondarchuk ei pahemmin piilottele asiaa ja kantaa useissa kuvissa avoimesti riimusymboleja. Paljastus ei ole toistaiseksi johtanut toimenpiteisiin seuran puolelta.

Tapaus tuo mieleen 21-vuotiaan Olga Kuzkovan tapauksen, jalkapalloseura CSKA Moskovan “Miss Hurmaavan”, joka joutui luopumaan tittelistä ylistettyään kansallissosialismia liian avoimesti. Ilta-Sanomatkin uutisoi hänestä otsikolla “Venäläismissi poseerasi natsihenkisissä kuvissa”. Solidaarisuuden osoituksena ja vastauksena kielletty National Action järjesti taannoin Miss Hitler -kisat, jotka olivat avoimet vain kansallissosialisteille.

Lähteet: Life.ru, Pn14, Daily Stormer, Iltalehti

3 KOMMENTIT

  1. So what??? Onhan kommari missejäkin ja tällä kun viittaa muinaisen Neuvostoliiton hiihtäjiin Rasia Smetaninaan ja Galina Kulakovaan, jotka hiihtivät maailmanmestaruuksia “työkalulipulle” v. 1970 vaiheilla. Paljon kauniinpi tämä kansallissosialisti on. Ei tuo pure kuin hellyydestä. Ei muuta kuin Marinat pois sanoi entinen Austinin merkkiliikkeen pomo.
    Eivät ihmiset tiedä kansallissosialismista yhtään mitään. Kaikki se minkä he “tietävät” on juutalisten ja Länsiliittoutuneiden sotapropakandaa, josta ei ole riviäkään muutettu 70 vuoteen.

  2. Russian skinheads will save the world” kuten tavataan sanoa. Näyttää siltä että Eurooppa on jo mokuhulluudessaan liian pitkällä ja valkoisen rodun tulevaisuus riippuu venäläisistä ja muista Itä-Euroopan kansoista.

Comments are closed.