Koti Uutisia Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi valittiin afrikkalaisnainen

Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi valittiin afrikkalaisnainen

9

Helsingissä järjestettiin torstaina vuosittainen Miss Helsinki -kilpailu. Kilpailun tulos on aiheuttanut melkoisen somemyrskyn, koska voittajaksi valittiin afrikkalainen Sephora Ikalaba. Sosiaalisessa mediassa kommentoijien mukaan hän voitti ainoastaan siksi, että on musta. Monet ovatkin epäilleet, että tämä on jälleen yksi tapa, jolla viedä kulttuurimarxilaista ideologiaa eteenpäin.

Kilpailun tuomaristoon kuului esimerkiksi The Voice -ohjelmasta tuttu Ikeanna Ikegwuono, Ruotsin ja Suomen Miss Universum -edustajat Shirly Karvinen sekä Ida Ovmar. Tuomariston puheenjohtajana toimii Miss Helsinki 2013 Kelly Kalonji.

Lähde: MV-lehti

9 KOMMENTIT

 1. Onhan se mukavaa kun Suomeen valitaan ensimmäistä kertaa miss neandertal.

 2. Juuh, ihan varmasti voitti tuo afrikan tähti sen takia, että oli kilpailun kaunein osallistuja. Jos joku väittää muuta, johtuu nämä vihamieliset väitteet ainoastaan siitä että hän on rasisti.

  Oikeasti, jos saisit valita kenen kanssa noista menet treffeille tai näyttäisit kavereillesi, niin valitsisitko Sephora Ikalaban?

 3. Tuota kuvaa kun katsoo niin luulisi sen olevan kilpailukysymys otsikolla:”Kuka ei kuulu joukkoon”.

 4. Ilkeitä kommentteja vai ilkeyden vuoksi. Ensinnäkin kauneuskilpailuja ei pitäisi järjestää lainkaan, lähestulkoon jokainen on jonkun mielestä kaunis. Jos joku ei ole ihmisten mielestä kaunis, niin sitten Taivaan Isän mielestä ainakin on. Toisekseen Sephora Ikalaba on kaunis nainen, jolla on rankka tausta. Luulen hänen ymmärtävän elämän rosoisuudesta enemmän kuin monen muun ikäisensä. Hän saa varmasti paljon palstatilaa ja erityisesti nuorten naisten keskuudessa hänen sanomisillaan on painoarvoa. Lisäksi hänen osallistumisensa kauneuskilpailuun antaa viitteitä siihen suuntaan, että hän ei ole muslimi. Mikäli hän on kristitty, tervehdin ilolla hänen valintaansa tämän kilpailun voittajaksi.

  • ” Lisäksi hänen osallistumisensa kauneuskilpailuun antaa viitteitä siihen suuntaan, että hän ei ole muslimi. Mikäli hän on kristitty, tervehdin ilolla hänen valintaansa tämän kilpailun voittajaksi.”

   Ja jälleen puhdas idiotismi vauhdissa. Ei ole mitään väliä, mihin kongoidi uskoo tai on uskomatta. Vain muslimeista vouhkaavat idiootit ovat vale-kansallismielisiä ja näin ollen Suomen vihollisia.

   • Oletkohan itse miettinyt kantasi loppuun asti? Kansallisvaltioiden aika on rajallinen, ne ovat hyvä asia ja Jumalan säätämiä omien aikojensa ja rajojensa puolesta, mutta Jumalan valtakunta on iankaikkinen valtakunta.

    SUMMA: Suomi ja suomalaisuus ovat hyviä asioita, Jeesus ja Hänen valtakuntansa ovat täydellisiä.

    • Kommenttisi ensimmäinen lause on ristiriidassa viimeisen lauseen kanssa.

     Ottamatta nyt enempää kantaa mielikuvitushahmoihin uskomiseen, niin mistähän lähtien Suomessa kauneus on tarkoittanut naisella maskuliinisia kasvoja, lättänää nenää ja mustaa naamaa? Pitää kyllä olla erityisen typerä ihminen jos kuvittelee ettei tämä “voitto” johtunut jostain muusta kuin ennalta päätetystä tuloksesta. Sitten jos vielä mietitään mallimaailmaa yleensä, niin “voittaja” oli kaikista osallistujista lyhyin, 164cm, kun muut olivat jo lähempänä ns. mallin mittoja.

     • Otat hyvin huomioon kommenttisi lopussa sen, että tässäkin kauneuskilpailussa arvostellaan kasvojen lisäksi myös vartalo. PItuus on yksi kriteeri, mutta ei tietenkään ainoa. Ilmeisesti tuomaristo painotti valintakriteereissään sopusuhtaista fysiikkaa. Tämän lisäksi on muistettava se, että Helsingissä asuvien värillisten määrään suhteutettuna tässä kilpailussa etnistä rikkautta olisi pitänyt olla ehkä kolmen tai neljän edustajan verran.

      Se voi pitääkin paikkaansa, että tuomariston päätös voittajasta oli etukäteen päätetty – kuka sitä voi tietää? Tuomaristo koostui pienestä porukasta ja sanomattakin on selvää, että heillä on tiettyjä asenteita ja sidonnaisuuksia. Fiksumpaa olisikin valita voittaja esimerkiksi yleisöäänestyksen perusteella.

Comments are closed.