Koti Uutisia Kotimaa Ministeri vaatii rokottamista ehtona lapsilisälle

Ministeri vaatii rokottamista ehtona lapsilisälle

14
Sanni Grahn-Laasonen.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen haluaisi lasten rokottamista ehdoksi lapsilisän saamiselle. Grahn-Laasonen ei myöskään sulje pois mahdollisuutta sitoa muitakin sosiaalitukia lasten rokottamiseen. Ministerin haaveet ovat kuitenkin huolestuttavia, sillä vaatimus poistaisi vanhemmilta oikeuden itse päättää omien lasten kasvatuksesta ja turvallisuudesta.

Rokotteita on maailmassa monta, ja isoa osaa niistä voi hyvinkin kutsua turvalliseksi. Tämä ei silti poista sitä tosiasiaa, että jokainen uusi rokote voi olla niin hyödyllinen kuin haitallinen. Haitallisista rokotteista on maailmalla jo entuudestaan näyttöä. Vanhempien pakottaminen lapsensa rokottamiseen vaikkapa uusilla rokotteilla laittaa heidät tilanteeseen, jossa he joutuvat valitsemaan lapsen terveyden ja elannon välillä. Ministerin ehdotus tulisi mitä suurimmalla todennäköisyydellä vaikuttamaan negatiivisesti varsinkin pienituloisissa perheissä maassa, jossa kansaa verotetaan nälkään ja jossa äidit viedään lastensa luota kehittämään “uraansa”.

– On uskallettava keskustella keinoista, miten rokotekattavuuden heikkeneminen estetään. Pienet lapset eivät voi itse päättää omasta terveydestään ja sen suojaamisesta. Vanhemmat ovat siitä vastuussa. Pakot ja velvoitteet ovat viimesijaisia, mutta onko se raja jo ylitetty, Grahn-Laasonen kertoo.

Ministeri on myös sitä mieltä, että rokottaminen ei ole yksityisasia, vaikka mahdollisesti haitalliset rokotteet iskevät varsinkin yksilöön ja perheeseen.

– Rokottamatta jättäminen ei ole yksityisasia. Jos vanhemmat eivät anna rokottaa lapsiaan, ei synny laumasuojaa, joka estää taudin leviämisen ja tarttumisen vaikkapa pieniin lapsiin, jotka eivät vielä ikänsä puolesta ole ehtineet saada rokotetta, Grahn-Laasonen sanoo.

Rokottaminen on erittäin tärkeä keksintö, ja siitä on kieltämättä ollut suurta hyötyä ympäri maailman. Ongelma ei ole itse rokotteet vaan niitä valmistavat voittoa tavoittelevat tahot ja urapoliitikot, jotka usein ovat kyseisten yritysten lobbauksen kohteena. Aikana, jolloin korruptiota paljastuu Suomessa entistä tiheämpään tahtiin samanaikaisesti, kun itse eduskunta haluaa salata kansanedustajien vieraslistat, kansan tulisi olla erittäin varuillaan ministerin ehdottamia muutoksia kohtaan.

Illuusio turvallisesta ja epäkorruptoituneesta Suomesta tulisi korvata häikäilemättömällä kriittisyydellä kansalaisilta maatamme johtavaa eliittiä vastaan.

Lähde: Uusi Suomi

14 KOMMENTIT

 1. Jos mennään käytännössä rokotuspakkoon niin silloin pitäis myös asettaa lääkefirmat totaaliseen vastuuseen rokotteistaan. Nykyäänhän taitaa valtio korvata lääkefirmojen toilailut, kuten narkolepsiatapaukset ja muut haitat.

  Lienee kuitenkin selvää, että kansanpetturit ovat niin big pharman lobbaamia, että mennään jatkossakin linjalla, jossa lääkefirma säästää maksamalla näille köyttä kaipaaville ihmisperseille vähän sen sijaan, että maksaisivat enemmän niille ihmisille, jotka kärsivät lähes testaamattomista rokotteista, ja siirtävät haitat loppuen lopuksi veronmaksajien maksettavaksi.

 2. Nyt pääsi Sannilta ja muista lääkärikunnan edustajilta niin suuria aivopieruja ettei paremmasta väliä.

  Jos halutaan suojella rokottamattomia lapsia taudeilta niin silloin rokottamattomia ei saa viedä rokotettujen keskuuteen. Mutta jos kuvitellaan että rokottamattomat lapset levittäisivät tauteja rokotettuihin, niin asiahan on juuri päinvastoin. Eli, rokotetuissa on sitä heikennettyä virusta joka voi tarttua rokottamattomiin. Rokottamaton lapsi sairastuessaan ei tartuta mitään rokotettuun. Sillä rokotehan antaa täydellisen suoja, eikös vaan? 😉 Miksi ne ihmiset jotka pelkäävät rokottamamttomia ovat paniikissa?

  Sannin aivopierun ymmärtää kun mietttii miten paljon läkefirmat jäävät paitsi tuloistaan kun lapset sairastavat ne muutamat taudit ja sen jälkeen niillä on loppuiän kestävä vastustuskyky yleisimpiin sairauksiin ja niiden johdannaisiin. Oli tavanomaista että -70 luvulla sairastettiin vihurirokko, tulirokko ja tuhkarokko. Aina sen mukaan miten ne levisivät tarhoissa, kerhoissa tai kouluissa. Eikä minustakaan ole niiden jälkeen tullut tämän kummempaa. Sikotautia en ole sairastanut.

  Esimerkki rokotteiden vaarallisuudesta on jokaisella armeijan käyneellä. Kaikki menevät armeijaan terveinä mutta heti rokotusten jälkeen kaikki ovat flunssassa, kuumeeessa ja yskässä seuraavat kaksi-kolme viikkoa. Ja poikkeuksetta rokotusten jälkeen varuskunnissa puhkeaa suuri kuume-epidemia. Jolloin urheilusalitkin täyteään sängyillä kun VEKSit ei riitä.

 3. Kerrankin järkevä ehdotus kokoomuslaiselta. Pohjanmaan uskovaiset saatava kuriin.

  • “Järki” taidat olla maksettu agentti. (((Grahn)))-Laasonen on samaa populaa kuin Niinistöt, Halla-ahot eli Bergrothit, Soinit, Bernerit jne. Rokotoebisnes on juutalaisten juttu. Paul Offit etunenässä on sitä puskemassa jenkeissä.

   Tämä on aihe josta saisi kilometriartikkelin tyyliin Arvin Pihkalan jutut Magneettimediassa, jossa jokainen kivi käännetään ja paljastetaan taustavaikuttajat niin kuin esim. Frankfurtin koulukunnassa ja muissa mädätyksissä. Rokotteet ovat osa Agenda 20130 väestnövähennysohjelmaa. Tämän luulisi olevan itsestään selvä kansallissosialistille, joka pyrkii suosimaan luomumenetelmiä.

   • Tulipa muutama typo, pahoittelut. Arvi Pihkalan* Agenda 2030* väestönvähennysohjelmaa*

   • Paremmin se väestö vähenisi, jos rokotteet jätettäisiin pois. Luonnollinen poistuma. Toisaalta, jos oma lapsi lähtee…

    • Heh-heh! Flyin’ Finn taas vauhdissa!

     —Mein gott! Ein phfünfg-pöltz!
     —Jawohl, Hans! Sieben–ein und zwanzig… Ein blizballwaffe!

     Hehe.

 4. Ehdotan lopetusrokotetta kaikille poliitikoille, jotka syyllistyvät valehteluun.

  • Persuille käy sitten huonosti. Mutta sehän on vaan hyvä. Ja tietenkin huonosti käy niille puolisuomalaisille wannabepoliitikoille, sille vonVitulle ja marokkolaiselle ja tietenkin sille venäläiselle Janutsevitsille.

 5. Juutalainen huora sekoilee. Tukehtuisivat jo omaan oksennukseensa nämä perkeleet.

 6. Lukekaa millaista SAIRASTA puoskarointia ja taikauskoa tämä Louis Pasteurin kehittelemä ”tiede” on:
  http://www.saunalahti.fi/arnoldus/pasteur.html

  ”Pasteur hankki vesikauhuisia koiria ja ruiskutti niiden sylkeä kanien ihon alle. Monen vastoinkäymisten jälkeen hänen ja Roux’n onnistui siirtää tuntematon ja mikroskoopissa näkymätön tartunta-aine, jota hän kutsui nimellä ”virus”, koirasta kaniin.”

  “Pasteur sai ajatuksen kuivattaa sairaiden kanien selkäydintä lämpimällä ilmalla ja käyttää sen seurauksena heikennettyä taudin aiheuttajaa koirien suojaamiseen eli rokottamiseen rabiesta vastaan. Hän ruiskutti kanien selkäytimestä tehtyä rokotetta koirien ihon alle, jolloin nämä tulivatkin vastustuskykyisiksi. ”

  Tuo rokotteiden kehittely oli sairasta puoskarointia ja eläinrääkkäystä. Mitä se on tänä päivänä ? Tuohon aikaan ja edelleen USKOTAAN mikroskoopissa näkymättämän hiukkasen tekevän sitä sun tätä. Ei tuollainen ole tiedettä – tuo on taikauskoa

Comments are closed.