Koti Uutisia Ministeri teetti maahanmuuttajalla pimeitä töitä

Ministeri teetti maahanmuuttajalla pimeitä töitä

4

Kehitysministeri Heidi Hautala (vihr.) jäi kiinni harmaan talouden tukemisesta. Teot tapahtuivat jo vuonna 2009, mutta julkisuuteen asia nousi vasta tällä viikolla.

Ministeri oli palkannut itselleen siivoojan, jolle hän oli maksanut töistä pimeästi. Hautala perusteli pimeästi maksamista sillä, että siivooja oli maahanmuuttaja, jota hän halusi auttaa.

Kehitysministeri Hautala oli teettänyt pimeästi myös oviremontin. Hän sanoi luulleensa, että urakoitsija olisi hoitanut velvollisuutensa, mutta remonttimiehen mukaan Hautala oli itse ehdottanut, että maksu tapahtuisi pimeästi.

Erityisen tekopyhäksi tapauksen tekee se, että Heidi Hautala kuuluu itse hallituksen työryhmään, jonka tehtävä on nimenomaan torjua harmaata taloutta. Omituista on myös se, että hän on kokenut järkevänä oikeutuksena pimeille töille siivoojan maahanmuuttajataustan.

Ministeri itse pahoitteli toimintaansa ja sanoi selvittävänsä, voiko kierretyt maksut maksaa jälkeenpäin. Koska hän ei ole asiaa aiemmin korjannut vuosien kuluessa, vaikuttaisi siltä, että Hautala on pahoillaan ennemminkin siitä, että jäi kiinni.

 

Aiheesta muualla:

Iltasanomat.fi

4 KOMMENTIT

  1. Tämä jos mikä osoittaa sen, että Suomen verotus on aivan täydellisen viallinen ja normaali pienyrittäjä ei voi tulla toimeen ilman pimeitä töitä, jonka ministeritkin tietää. Jotkut suomalaiset vielä ajattelee, että jos me kaikki maksamme veroja tunnollisesti niin maamme pelastuu ja rahat käytetään meidän hyväksi. No ei todellakaan mene niin. Eliitti lappaa rahaa minkä kerkeää EKP:n kriisirahastoihin ja kaikkeen muuhun paitsi siihen, että suomalaisten verotaakkaa saataisiin pienennettyä. Jos maalla menee hetkellisesti hyvin niin verotaakan kevennys ei tule mieleenkään vaan maahan haetaan suuria määriä afrikkalaisia sosiaalitukien suurkuluttajia sekä tehdään hienoja investointeja, mutta kansan verotaakan pienennys ei ole asialistalla. Koska verot ovat mielipuoliset ja vero-kertymää käytetään todella ylimielisellä tavalla ja vieläpä meitä suomalaisia vastaan, niin teettäkää niitä pimeitä töitä aina kun se on mahdollista. Se auttaa meitä suomalaisia selviämään tämän tyranni-eliitin puristuksessa.

    • Minua ei itseäni sinänsä kiinnosta, onko joku jättänyt maksamatta veronsa vai ei, etenkin, kun puhutaan nykyisestä valtiosta, jolle niitä veroja pitäisi maksella. MUTTA. Kyseessä on kuitenkin ministeritason ihminen, jonka pitäisi kaikessa tekemisessänsä olla esimerkillinen johtaja. Miten kukaan voi olettaa, että jos johtajatkin jättävät veroja maksamatta kaiken muun korruption lisäksi, että kansalaisiakaan paljoa kiinnostaisi panostaa jokaiseen pieneen lakiteknilliseen yksityiskohtaan?

  2. Vasemmistotaustainen kansanedustaja vertaa harmaantalouden kitkemistä fasismiin ja pitää samalla eettisesti oikeana, että “paperittomille” maassa laittomasti oleskeleville henkilölle maksetaan pimeästä työstä.

  3. Tämäkin asia tullaan muutaman päivän jälkeen pyyhkäisemään maton alle. Johtajat suojelevat toisiaan niin pitkälle kuin se vain oman palkkapussin puolesta on järkevää…

Comments are closed.