Koti Uutisia Ministereiden nolo vihapuhekampanja sai suomalaisilta täystyrmäyksen

Ministereiden nolo vihapuhekampanja sai suomalaisilta täystyrmäyksen

9

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen päättivät toistaa poliisin virheen polkaisemalla lokakuun alussa käyntiin jälleen uuden “vihapuhekampanjan”. Harva pysyy enää laskuissa siitä, monesko vastaavanlainen kampanja nyt on käynnissä, mutta kansalaispalaute mukailee aiempia kampanjoita.

“Sitoudun torjumaan vihapuhetta” -nimisen kampanjan tavoitteena on haastaa ihmiset torjumaan vihapuhetta, kertomaan sitoutumisensa ja haastamaan kaikki mukaan sosiaalisessa mediassa. Kampanja on osa opetus- ja kulttuuriministeriön “Merkityksellinen Suomessa” -toimintaohjelmaa vihapuheen ja rasismin estämiseksi ja yhteiskunnallisen osallisuuden edistämiseksi.

Terhon ja Grahn-Laasosen julkaisemat YouTube-videot saivat niin paljon negatiivista palautetta katsojilta, että he päättivät poistaa kommentointimahdollisuuden kokonaan. Voit tutustua tämänkertaisen kampanjan nettisivuihin tästä linkistä: http://torjunvihapuhetta.fi/

Lähde: Nykysuomi.com

9 KOMMENTIT

 1. Vittu mitä idiootteja….samaa ryhmää, kun ” meillä on unelma” porukka. Olis järkänny kaikki hyödylliset puupäät mukaan kuten kaarnalaivan varustelijat, kelat + muut kuplamuusikot.

 2. On vaikea kuvitella suurempaa kusipäätä kuin Sanni Grahn-Laasonen mutta Kokoomus näkyy pystyvän tarjoamaan todella patologisia tyyppejä ministereiksi.
  Grahn-Laasonen on noista kahdesta vaarallisempi mutta molemmat idiootit ovat irvokkaita demokratian ja kansan oikeuksien polkijoita. On melko selvää että Terho loikkaa Kokoomukseen kaltaistensa rikollisten joukkoon.

 3. Sanni Grahn-Laaksonen on syyllinen siihen että pikkulasten sekaan kouluihin laitetaan kolmekymppisiä kurkunleikkaajia ja raiskaajia lähi-idästä.

  En tajua miksei kukaan tuo tätä ilmi? Luuleeko asiasta valittavat idiootit että se on joku opettajien idea? Ei ole, vaan ohjeistus on tullut opetus- ja kulttuuriministeriltä.

  Viholliset, syylliset on osattava nimetä. Toki Sannikin on vain (((nukkemestarien))) marionetti, ei hänkään ole tätä ideaa itse keksinyt, mutta häneltä käsky on tullut kouluihin.

 4. Yrittääköhän ne näillä kampanjoilla saada aikaiseksi sellaista tilannetta että maamme päätäjiä ei saisi kritisoida? Politikojen- ja niiden tekojen kritisointi on aina ollut sallittua ja tulee aina olemaan sallittua. Jos toimii tyhmästi niin siitä saa kuulla lopun ikänsä. Ja suomalaiset politikothan ovat poikkeuksetta tyhmiä. Joskus tuntuu että se on pääsyvaatimus puolueen ehdokaslistalle.

 5. Vihapuhe on totuuden sanomista ääneen, poliitikkojen päätösten ja puheiden sekä poliisin toiminnan arvostelemista. Koska “totuus” on aina subjektiivista, niin eri mieltä oleminen on aina vihapuhetta niiden mielestä, joiden mielestä heidän totuutensa on muiden totuutta hienompaa tai arvokkaampaa.

 6. #torjuntotuuspuhetta… onneksi kaivavat myös itse nämä petturit kuoppaa itselleen. Näkyy epätoivo näiden paasaamisessa kilometrien päähän. Kadut muuttuvat yhä laajemmin ei-suomalaisiksi, mutta onneksi suomalaiset kadut muuttuvat yhä laajemmin kansallissosialistisiksi. Näillä oman edun edistäjillä/maanpettureilla on hirveä kiire luoda poliisivaltio, kääntä kansalaiset toisiaan vastaan ja lopulta hävittää suomalaiset. Hajoita ja hallitse. Te ette hiljennä meitä koskaan!

 7. Sannista ei ole edes kunnon suomalaisen miehen patjaksi. Tämä on vihapuhetta parhaimmillaan, jonka on naisen kestettävä ja elettävä sen kanssa luonnolliseen hautaansa saakka. Nimittäin kukkakimppua en osta.
  Tämä Sanni on yhtä tyhmä kuin Alex. Ajatelkaapa, jos nuo kaksi risteytettäisiin. Kauheaa eikö totta?

Comments are closed.