Koti Uutisia Rikos Miltei 19 000 lasta joutui pedofiilijengien uhreiksi Englannissa vuonna 2019

Miltei 19 000 lasta joutui pedofiilijengien uhreiksi Englannissa vuonna 2019

6
Huddersfieldin pedofiilijengin jäseniä.

Englannin poliisille tuli vuonna 2019 yli 18 700 epäiltyä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön uhria, joissa tekijöinä ovat olleet järjestäytyneet pedofiiliringit. Ilmiön sanotaan kasvaneen jo epidemian mittoihin, sillä vielä 5 vuotta sitten vastaavanlaisen ilmiön uhreja kirjattiin “vain” 3300 tapausta.

Ilmiötä vastaan kampanjoivien ihmisten mukaan uhrien lukumäärä on todellisuudessa vielä paljon korkeampi, sillä iso osa rikoksista menee “tutkan alta” ja että hallitus ei ole kyennyt pysäyttämään ilmiötä, vaikka onkin sanonut “lukeneensa läksynsä” joka kerta, kun vastaavanlaisia tapauksia tulee julki.

Englannin sisäministeri Sajid Javid myönsi vuonna 2018 katsauksessaan pedofiilijengien luonteeseen, että korkean profiilin tapauksissa mukana oli “suuri osuus pakistanilaistaustaisia miehiä” ja että “kulttuuriset syyt” voisivat olla asiassa kyseessä.

Lähde: Independent

6 KOMMENTIT

 1. “Groomaus-jengit työllistyvät deep state -mafiajuntan lapsiuhri- ja lapsiporno -bisneksien uhrien etsimisen ja “kultivoimisen” merkeissä”.

  Voiko tilanne olla näin raaka myös Suomessa?

  Ainakin silmitön pedofiili-lahkon (islamin) suojelu ja väkisin maahantuonti viittaisi tällaiseen.

 2. Helsingin Sionistien mukaan ainakin Suomessa vaarallisin paikka on koti. Siellä tullaan raiskatuksi. Jotta raiskaaminen saataisiin kasvuun eikä laskuun, niin roudataan maailman kovimpia raiskareita Suomeenkin Irakista, Afganistanista ja Somaliasta.

  Suomen väkilulu 2018: 5 513 130. Kolmea em. raiskariryhmää oli yht. 24 198.

  Silti nuo kolme vaarallista ryhmää tekevät n. 65 % Helsingin kaikista raiskauksista!!!

  Mikä olisi järkevä ratkaisu — kieltää em. ryhmien pääsy Suomeen ja poistaa jo täällä olevat kotimaihinsa? Ei kai noin yksinkertainen ja järkevä ehdotus voi mennä koskaan läpi.

  Veikkaan että jutkut, poliitikot ja muut suvakkikommarit ovat sitten vasta tyytyväisiä, kun irakilaisia/afgaaneja/somaleja on 2 500 000 kpl Suomessa, jolloin on “aivan luonnollista, että noin suuri määrä heitä suorittaa paljon raiskauksia.”

 3. Muistakaa että pimeän eliitin todellinen tavoite on saada valkoihoiset tappamaan toisiaan, tai ryhtymään sotaan varta vasten maahantuotuja massoja vastaan.

  Venäjä-Eurooppa -retoriikka, sotaan yltyessään, massamurhaisi samalla sekä Venäjän että Euroopan valkoihoisia valtavat määrät.

  Jos taas YK:n “Kestävä Kehitys” pysyy lastemme opetusmateriaalin eniten esillä olevana propagandana, tulee pian tilanne jossa maahantuodut muslimit ottavat aseet esille, kun uuden sukupolven nuoret järjestävät että täällä ei enää lihaa myydä kenellekään. Sisällis-sota, karmein seurauksin.

  • Eipä noista pillihousuisista (käyttävätkö miehetkin jo legginsejä?!) ole mitään vastusta kenellekään. Animea katsovat, soijatissiset, sähkötupakkaa imevät, Flow-festivaaleilla ramppaavat, hinttimarsseilla rietastelevat naruraajaiset ihmissaastat eivät pärjää, perkele, pikkulapsillekaan!

   Mutta miten kävisi kansallissosialistisessa Suomessa? Alkaisiko tappelu aatteeltaan tai rodultaan puhtaampien ja vähemmän puhtaiden välillä? Alettaisiinko suomenruotsalaisia sorsia? Mielestäni ruotsin kieltä kannattaa treenata ja pitää yllä, siinä missä suomea ja englantiakin.

   Ehkä koko EU ja euro romahatavat pian ja taikaseinästä loppuu lappuset. Lienee ainoa toivo. Äänestämällä ei voi vaikuttaa, sillä päätökset tehdään muualla kuin Suomessa. Huom.: MEPit eivät myöskään päätä yhtään mistään.

 4. Eiköhän sisällissota tule vielä vastaan ja kysymykseen tällä nykymenolla koska yhteiskunta on niin mätä. Ja kun kaikki tulee kerran menemään päin helvettiä..

  ..

 5. Yksittäistapauksia. Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta.

Comments are closed.