Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Miljonääri juutalaistapahtumassa: rajat avattava, White Power -musiikki sensuroitava

Miljonääri juutalaistapahtumassa: rajat avattava, White Power -musiikki sensuroitava

4

Maailman vanhimpiin juutalaisiin uutisstoimistoihin lukeutuva Jewish Telegraphic Agency (JTA) iloitsi teknologiajätti Applen toimitusjohtajan Tim Cookin tuoreesta puheesta, jonka tämä piti juutalaisjärjestö Anti-Defamation Leaguen (ADL) tapahtumassa. Cook otti kantaa juutalaisten, homojen ja maahanmuuton puolesta sekä valkoista kansallismielisyyttä vastaan.

Vaikka Cook ei itse ole juutalainen, oli hän opetellut tilaisuutta varten muutaman sanan hepreaa todistaakseen uskollisuutensa ADL:lle. Ironista kyllä, Cook kertoi taistelevansa juutalaisten rinnalla ”vihaa”, ”rasismia” ja ”verenvuodatusta” vastaan, vaikka ADL tukee julkisesti sionistien väkivaltaa palestiinalaisia kohtaan Lähi-idässä.

JTA ylisti Cookia siitä, että tämä on ”avoimesti ylpeä homo”. Juutalaisryhmät antoivat Cookille tilaisuuden yhteydessä palkinnon siksi, että tämä on tukenut homolobbausliikettä sekä vaatinut rajojen avaamista rotumuukalaisille.

ADL:n järjestämä tapahtuma kokosi yhteen Amerikan taloudellisen, poliittisen ja akateemisen maailman eliittiä keskustelemaan ”taistelusta antisemitismiä vastaan”. Antisemitismin ohella suosittu aihe oli avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan lobbaaminen länsimaihin (mutta ei Israeliin).

Cook miellytti juutalaisia myös toteamalla kannattavansa valkoista ylpeyttä ruokkivan nuorisokulttuurin sensuroimista. Cook rehvasteli, että Apple on poistanut musiikkipalveluistaan ”valkoista ylivaltaa sekä salaliittoteorioita” sisältävän materiaalin.

Lähde: JTA

4 KOMMENTIT

 1. (((Kauppalehteä))) olen tunkenut takkaan ja saunaan muijan tuodessa niitä töistään tähän tarkoitukseen. Seillä ollaan sitä mieltä — ja ohjataan koko kansaa siihen suuntaan myös (median tärkein tehtävä nykyisin!) — että valtionyritysten osakkeet kannataa myydä. Eli antaa juutalaiselle kaikki pysyvästi pienten, hetkellisten pikavoittojen vimmassa! On lyhytkatsoista touhua, perkele! Ei niitä kansallisomaisuuksia sitten enää koskaan takaisin saada millään ilveellä. Joudutaan vain maksamaan omasta (rauta)tieverkosta ynnä kalustosta, pohjavesistä, sähköverkosta & sähköstä sekä kaikesta mahdollisesta hirveitä maksuja juutalaiselle. Rahammekin joudumme nyt jo anomaan tappavaa korkoa vastaan yksityiseltä juutalaispankilta. Korkomenot maksetaan verovaroin eli kansasta tehdään eliitin ynnä heidän kätyreidensä orjatyövoimaa! Lopulta kätyritkin heitetään leijonille, kun heitä ei enää mihinkään tarvita. Ahneet ja sokeat ihmisperkeleet eivät tätäkään edes tajua.

  Sama tursake myös sanoi ”suurten kuntien pärjäävän rahallisesti vielä Suomessa 2018” sillä ”niillä on likviditeettiä.” Likviditeetti tarkoittaa omaisuutta, joka voidaan muuttaa rahaksi. Tuo raha sitten kadotetaan ja pelataan jonnekin pois kansan hyödystä tai kansan eteen tekemisestä ynnä rakentamisesta. Rahaa ja suomalaista työvoimaa siis ei käytetä kansakuntamme hyvinvoinnin tukemiseen tai infrastruktuurimme ylläpitoon. Niillä ei tehdä parempaa Suomea meille, vaan konkreettisia pikavoittoja eliitille ja maanpetturillisille rikollisille!

  Sama paskalirpake messusi toisessa pääkirjoituksessaan ennen liekkeihin joutumistaan siitä, että viennille olisi kasvua ja tuotannolle kysyntää, mutta ”on resurssipula”! Eli siis jengi pistetään lomautuksille ja kilometritehtaalle, ja on resurssipula! Ihanko totta?

 2. Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti ¹puheen Moskovan ”Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa” (juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!). Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: ”Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  ¹ (http://www.jta.org/2013/06/19/news-opinion/world/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish)
  ² Matt. 23:8 (”Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.”)

  • No kun katsoo tsar Putinin lähipiiriä ja siihen kuuluvia ”vaikutusvaltaisia rehellisiä liikemiehiä”, niin ei taida 85% edustus enää riittäkään.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here