Koti Uutisia Rikos Miljardöörijuutalaisen olematon pedofiliatuomio uudelleen tutkintaan

Miljardöörijuutalaisen olematon pedofiliatuomio uudelleen tutkintaan

3
Juutalaispedofiili Jeffrey Epstein.

Juutalainen miljardööri Jeffrey Epstein – jolla on suhteita muiden muassa Bill ClintoniinDonald Trumpiin sekä Britannian kuningashuoneeseen – tuomittiin vuonna 2008 18 kuukaudeksi luksusvankilaan alaikäisten tyttöjen käyttämisestä prostituoituina yksityisellä saarellaan Karibianmerellä.

Silloisella työmarkkinaministeri Alexander Acostalla oli Epsteinin tuomiosta oma tulkintansa. Useiden kirjeiden nebraskalaiselta republikaanisenaattorilta nimeltä Ben Sasse jälkeen aloitettiin tutkinta potentiaalisesta väärinmenettelystä Acostan taholta. Lausunnossaan lehdistölle Sasse sanoi vastikään:

– Jeffrey Epstein on lapsenraiskaaja, ja jokaisen Amerikan isän ja äidin tulisi olla tyrmistynyt siitä, että hän sai niin pateettisen lyhyen tuomion.

Sassen vaatimukset yltyivät selvitykseen miljardöörijuutalaisen henkilökohtaisista toimista Miami Herald-lehteen viime vuoden marraskuussa. Lehden tutkimuksessa kävi ilmi,että Acosta, joka vuonna 2007 työskenteli asianajajana Miamissa, teki sopimuksen Epsteinin kanssa johon kuului monien Epsteinin tekemiksi rikoksiksi epäiltyjen tekojen pimittäminen. Epsteinin asioita tutkittiin jo 2000-luvun alkupuolella, ja hänen epäiltiin käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen kymmeniä alaikäisiä tyttöjä kartanollaan Floridan Palm Beachilla.

Pedofiliasyytteet kaikkein vaikutusvaltaisimpien ihmisten joukossa eivät suinkaan ole epätavallisia. Esimerkiksi syksyllä 2016 suuressa osassa internetiä oltiin hyvin kiinnostuneita niin kutsutusta PizzaGate-skandaalista. Skandaalissa on kyse siitä, että henkilöiden joilla on tiiviit siteet vasemmistoliberaaliin Washingtonin eliittiin syytettiin pyörittävän pedofiilirinkiä.

Lähteet: Nordfront, CNBC

3 KOMMENTIT

  1. Lolita Airwaysin koneessa sedillä oli isot punkat missä saattoi harrastaa kaksisuuntaista kotouttamista. Lennoilla oli mukana esim. Bill Clinton ja Yorkin prinssi Andrew. Liekö meiltä käynyt saarella rentoutumassa ketään bildenbergiläistä?

  2. Juutalainen Jeffrey Epstein ei edes tehnyt mitään rikosta, sillä goyimit ovat vain “eläimiä” ja valkoiset tytöt “liskoja”.
    Maailmassa ei ole yhtään toista niin julkeaa etnistä ryhmää kuin juutalaiset, sillä hehän ovat omasta mielestään “maailman kuninkaita”, joka vain antaa odottaa täyttymystäään. Tai jo nythän jo kaikki kumartavat heitä kuin Suomen valtio muslimeita, tekivätpä he mitä rikoksia hyvänsä. Aina löytyy “korjaava” selitys ja rangaistujen penkille laitetaan istumaan suomalainen valkoinen mies, koska hän “ajatteli väärin”!

  3. Jos oltaisiin Japanissa niin Epstein saisi kuolemantuomion ja hänen koko suvun omaisuus takavarikoitaisiin valtiolle vahingonkorvauksia varten.

    Mutta ollaankin Amerikan yhdysvalloissa. Sielä minne karkoitettiin elinkautisvangit ja kuolemaantuomitut euroopasta. Ja sielä minne lähtivät opportunistit. Sekä juutalaiset. Mitä muuta voi olettaa tuollaiselta geeniperimältä.

    Kuka murhasi 90 miljoonaa Amerikan alkuperäiskansalaista? Kuka rahtasi Afrikasta orhjat Amerikkaan ja hoiti niiden kaupittelun?

Comments are closed.