Koti Uutisia Miljardööri vaatii: miljoona pakolaista vuosittain Eurooppaan

Miljardööri vaatii: miljoona pakolaista vuosittain Eurooppaan

6

UK_Soros_pakolaiset

Miljardööri George Soros vaatii Eurooppaa ottamaan vuosittain miljoona pakolaista. Yhdysvalloissa asuva unkarinjuutalainen liikemies esitti vaatimuksensa viikonloppuna julkaistussa artikkelissa.

Soros haluaa, että Eurooppa vastaanottaisi jatkossa joka vuosi peräti miljoona turvapaikanhakijaa, jotka jaettaisiin tasaisesti valtioiden kesken. Hänen mukaansa näin jaettaisiin vastuuta.

Soros myös ehdottaa, että EU ryhtyisi rakentamaan yhteistä turvapaikka- ja maahanmuuttovirastoa ja lopulta ainoastaan EU:n yhteistä rajavalvontaa. Artikkelin “Rebuilding the Asylum System” (‘Turvapaikkajärjestelmän uudelleenrakentaminen’) voi lukea kokonaisuudessaan tästä linkistä: http://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

Soros rahoittaa aktiivisesti monikulttuurisuuteen, rasisminvastaisuuteen, feminismiin ja homolobbaamiseen liittyviä projekteja ympäri valkoista maailmaa. Alkuvuodesta hän jäi kiinni myös niin sanottujen Fergusonin mellakoiden taustarahoittajana toimimisesta.

 

Aiheeseen liittyen:

Monikulttuurisuutta Eurooppaan ajava juutalainen puolustaa Israelin rotupolitiikkaa
Video: juutalainen poliitikko iloitsee valkoisten kansanmurhasta

6 KOMMENTIT

  1. Olisiko vaikka jos hoidettaisiin ongelmat lähtömaissa, ettei tulisi miljoonaa turvapaikanhakijaa?

  2. Tämä miljardööri vois kaivaa itse kuvetta ja rahoittaa ongelmien hoitamista ongelmien kohde maissa. Älytöntä paskanjauhamista tällaiset luvut mitä tämä setä on suustaan päästänyt. Yhdysvalloissa asuvaa unkarin juutalaista vituttaa kun Unkari komeasti laittoi rajat kiinni.

  3. Liittovaltiota lähemmäs… Eikä yllätä yhtään Sorosin säestämänä.

  4. Vaikka tulisi 10 miljoonaa/vuosi, niin Afrikan väestönkasvuun suhteutettuna pisara meressä, joten humanitääriset syyt hänen agendalleen ovat aika kyseenalaiset. Mitäpä jos kysyttäisi Israelia mukaan tuon vastuun jakoon?

Comments are closed.