Koti Artikkelit “Miksi pankkeja vihataan” saatavilla verkossa ja painettuna kirjana

“Miksi pankkeja vihataan” saatavilla verkossa ja painettuna kirjana

1

Suomen kansallissosialistiset raha-aktivistit julkaisivat tänä syksynä 88-sivuisen Miksi pankkeja vihataan -pamfletin. Teosta myydään edelleen Europa Erwacheverkkokaupassa, minkä lisäksi Kansallinen Vastarinta kokoaa nyt artikkelit yhdelle helppokäyttöiselle sivulle.

Voit lukea kaikki “Miksi pankkeja vihataan” -sarjan artikkelit TÄÄLTÄ. Artikkeleiden pituuden ja toisinaan monimutkaisten teemojen vuoksi olemme saaneet lukijapalautetta, jossa teoksen fyysinen painos on saanut paljon kiitosta. Uusiin aiheisiin paneutuminen on usein helpompaa aitojen kirjojen kuin tietokoneruudun kautta.

Kirjaa voi ostaa jälleenmyyjiltä ainakin joissain kansallismielisissä tapahtumissa ja konserteissa. Internetistä tilattaessa sen hinta on 10 euroa + postikulut.

Verkossa voit tällä hetkellä tilata kirjaa lähettämällä viestin osoitteeseen europaerwacheprod(at)protonmail.com. Kirjoita viestiin tilaamasi tuote/tuotteet lukumäärineen sekä postiosoite, johon paketti lähetetään. Saat paluuviestinä maksuohjeet.

Hyvän yleiskuvan teoksen sisällöstä saa kirjaesittelystä, jonka julkaisemme alla.

Kirjaesittely: Miksi pankkeja vihataan

Kansallismielisessä liikkeessä on Suomessa viimeiset kolme vuosikymmentä keskitytty lähes pelkästään maahanmuuttokysymykseen. Tämä on toki ymmärrettävää, sillä väestönvaihtoon tähtäävä siirtolaispolitiikka on kouriintuntuvin ja peruuttamattomin uhka koko kansamme olemassaololle. Tästäkin huolimatta useat muut poliittiset kysymykset ovat jääneet rikollisen vähälle huomiolle.

Lähes kaikki suomalaiset ymmärtävät, että nykyisessä talousjärjestelmässä on jotain erittäin mätää ja kieroutunutta. Miksi EU-valtiot kykenevät lahjoittamaan miljardeja euroja monikansallisille pankeille samalla, kun apua ei riitä köyhyysrajan alapuolella kituuttaville valkoisille lapsiperheille? Keiden etua tehtaiden siirtäminen kehitysmaihin palvelee? Miksi superrikkaat rikastuvat keskiluokan köyhtyessä, vaikka talouden väitetään kasvavan jatkuvasti?

Vielä toista maailmansotaa edeltävinä vuosina kansallissosialistit ja muut radikaalit kansallismieliset julkaisivat ahkerasti vaihtoehtoisia poliittisia malleja haastaakseen vallitsevan yhteiskunnan rakenteet. Kantaa otettiin erityisesti talous- ja oikeusjärjestelmän ongelmiin ja mahdollisiin ratkaisuihin. Kylmän sodan myötä kansallismielisyys taantui kuitenkin suurilta osin näköalattomaksi antikommunismiksi, ja kriittinen suhtautuminen lännen edustamaa finanssikapitalismia kohtaan unohtui.

Kylmän sodan valitettava perintö onkin, että useat kansallismieliset tyytyvät edelleen lähinnä toistamaan oikeiston älyllisesti onttoja iskulauseita “markkinoiden” tehokkuudesta ja ihmisen roolista oman onnensa seppänä.

“Miksi pankkeja vihataan” -pamfletti hyökkää edellä kuvattua trendiä vastaan osoittaen, ettei kansalainen (olipa hän sitten työntekijä tai yrittäjä) voi olla puhdas oman onnensa seppä, sillä kansainvälinen finanssieliitti kykenee korruption, monopolien, veronkierron ja yksityistetyn rahajärjestelmän kautta manipuloimaan markkinoita. Lähtökohdat eivät ole samat kaikille, vaan pankkieliitti kasvattaa valtaansa ja ohjailee yhteiskuntaa rahoittamalla suuria puolueita sekä päättämällä, ketkä saavat rahoitusta.

Pamfletti edustaa talouspoliittisesti kolmatta tietä, eli se ei kannusta luokkataisteluun työnantajien ja työntekijöiden välillä. Sen sijaan teos vaatii yrittäjiä ja palkansaajia yhdistämään voimansa taistelussa ulkomaalaista finanssipääomaa vastaan. Tämä oli vallitseva koulukunta länsimaiden kansallismielisissä liikkeissä ennen suursodan valitettavaa lopputulemaa; ajatus sai tukea paitsi kansallissosialisteilta ja fasisteilta myös Henry Fordin kaltaisilta isänmaallisilta yrittäjiltä.

88-sivuinen teos on erittäin tiivis tietopaketti, sillä se käsittelee Suomen nykytilan ohella esimerkiksi pankkijärjestelmän historiaa, finanssi- ja reaalitalouden eroja, rahajärjestelmän yhteyksiä rikollisuuteen ja sotiin sekä kansallisomaisuutemme ryöstöä. Viimeinen luku tarjoaa myös konkreettisia ratkaisuja itsenäisen ja oikeudenmukaisen talousjärjestelmän rakentamiseksi.

“Miksi pankkeja vihataan” on ainut suomenkielinen radikaali kansallismielinen selonteko nykyisen talousjärjestelmän rappion syistä sekä vaihtoehtoisesta järjestelmästä. En itse ole törmännyt vastaavaan teokseen edes englanninkielisissä kansallismielisissä kirjakaupoissa, joten kyseessä on ainutlaatuinen julkaisu. Sen lukeminen on suositeltavaa kaikille, sillä raha on valtaa. Eliitti saa voimansa rikkauksistaan, joten eliitin kaataminen vaatii heidän rikkauksiensa paikantamista ja hävittämistä.

1 KOMMENTTI

 1. Lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurio:

  »Yksi valtion tuhoamisen peruspilari on velkaan perustuva raha- ja pankkijärjestelmämme.

  Yle uutisoi tänään: ”Pikkukunnan asukas maksaa laskunsa kirjeitse, koska hänellä ei ole nettiä – viime vuosikymmenenä suljettiin lähes 800 pankkikonttoria”,

  https://yle.fi/uutiset/3-11141706

  Uutisessa todetaan:

  ”Pankkien on kuitenkin turvattava peruspankkipalvelujen saatavuus. Peruspankkipalveluja ovat muun muassa käteisen nosto ja talletus, maksutilien avaaminen ja sulkeminen sekä tilisiirrot. – Edellytämme valvojina, että eri ihmisryhmillä on mahdollisuus käyttää pankkipalveluja, vaikka ei olisi mahdollisuutta nettiyhteyteen, Koponen sanoo. Jos palvelut siirtyvät nettiin, pitää pankin tarjota asiakaspalvelua ja neuvontaa myös puhelimessa. Laskuja varten voidaan tarjota esimerkiksi maksupalvelukuoria. – – Pankkineuvonta siirtynyt kunnan tehtäväksi. – – On myös mahdollista valtuuttaa joku läheinen hoitamaan omia pankkiasioitaan.”

  Tuo maassamme häiriköivä pankkitoiminta on kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa. Se täytyy hävittää Suomesta. Täällä ei tarvita nykyisiä pankkeja, jotka ovat rikollispankkeja, varastamis- ja tuhoamispankkeja. Ne ovat puhdasta rikollisuutta. Niiden rahajärjestelmä on korollinen velkajärjestelmä, joten maassa ei ole oikeaa rahajärjestelmää eikä oikeaa rahaa lainkaan. On vain velkajärjestelmä ja velkaa (jonka tositteita, seteleitä, käytetään tosin rahan tavoin).

  Tuon kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden (johdossa suuret yksityiset pankkiiritalot Rothschildien johdolla) ”raha” (setelimme ja kolikkomme) syntyy velkana, ja rahamme on pelkkää velkaa, vieläpä korollista velkaa. Raha siis syntyy ja tulee kiertoon vain niin, että asiakas (valtio, kunta, järjestö, yritys, yksityiset ihmiset) ottaa lainaa pankista. Pankkiirit yksinkertaisesti kirjaavat lainaamansa summan lainanottajan tilille, ja niin on aivan uutta rahaa tullut kiertoon. Tuon lainaamansa rahan pankit siis luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimenpiteenä, eivätkä pankit koskaan anna lainaksi asiakkaiden talletustileillä olevia rahoja, joille ne joutuvat maksamaan korkoa. Kun pankit luovat rahan tyhjästä, ne harjoittavat rahanväärennystoimintaa. Koska hallintomme (siis kansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§) on hyväksynyt tuon rahanväärennystoiminnan yhteiskuntamme toiminnan selkärangaksi, se on laillistettua rahanväärennystoimintaa ja yhteiskuntamme toiminta on siten laillistettua rikollisuutta. Kaikki kierrossa oleva rahamme on velkaa pankeille. Kierrossa yhteiskunnassamme on rahaa niin paljon kuin sitä on otettu pankeista lainaksi.

  Koska pankit perivät lainaamalleen tyhjälle (tyhjästä luodulle velalle eli rahalle) korkoa, yhteiskunnassa on aina pankeille takaisin maksettavaa (velka + sen korko) enemmän kuin rahaa on olemassakaan (sitä on velan verran). Yhteiskuntaan syntyy siis keskimääräinen pakko ottaa pankeista lisää velkaa entisistä veloista selviämiseksi, ja tuo uusi velkakin on korollista (näin syntyy pyramidihuijaus, jollainen rahajärjestelmämme on). Näin yhteiskuntaan syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus, kaikki orjuus (tässä tilassa Suomi nyt on) ja lopulta viheliäinen tuhoutuminen. Velka on voimakkaampi tuhoamisase kuin mikään armeija. Velka tuhoaa väkisin. Suomen kansa on valinnut yhteiskuntansa toiminnan selkärangaksi korollisen velan ja kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden.

  Rahajärjestelmämme perustuu siis laillistettuun rahanväärennystoimintaan ja pyramidihuijaukseen. Koska rahamme luodaan tyhjästä, meitä hallitaan ja orjuutetaan pelkällä tyhjällä.

  Koska pankit luovat rahan (velan) tyhjästä, ne eivät lainaa mitään omaansa. Mitään velkasuhdetta ei siis todellisuudessa voi syntyä. Kukaan ei todellisuudessa pankeille mitään velkaa. Pankit – nuo saatanalliset ja häiriköivät velkaorjuuttajat ja päällepäsmärit – tulee päättäväisesti tuhota Suomesta. Myös kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden ja sen pääaseen, raha- ja pankkijärjestelmän, edustajat tulee hävittää maasta (joko karkotuksin, valkeustuomioin tai teloitustuomioin sitten kun Jumalan sanan käskyn [Room. 13:4, ”miekka”] mukaisesti kuolemantuomiot on jälleen saatu laillistettua maassa). Esimerkiksi Olli Rehn ja Erkki Liikanen tulee mielestäni pankkisaatanoina teloittaa, samoin nykyinen presidentti Sauli Niinistö. Presidenttimme on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari, mutta se on näköjään pätevöittänyt hänet pankkisaatanaksi ja jopa eläinlääketieteen tohtoriksi. Niinistö on vuosina 2003-2007 toiminut Euroopan Investointipankin (siis todellisten pankkihaiden, pankkisaatanoiden) varapääjohtajana. Vuosina 1990-2003 hän on toiminut Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin hallintoneuvoston jäsenenä (välillä puheenjohtajana), ja Kansanvälisen valuuttarahaston valuutta- ja rahoituskomitean jäsenenä hän on toiminut vuosina 2000-2001. Helsingin yliopistosta hän on saanut eläinlääketieteen kunniatohtorin arvon v. 2015.

  Nykyiset pankkimme ovat siis osa kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden pankkijärjestelmää. Ne kuuluvat Suomen Pankkiin, joka on Euroopan Keskuspankin haarakonttori. Euroopan Keskuspankki on Euroopan valtioista ja jopa EU:sta täysin riippumaton, ja se kuuluu kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden ”keskuspankkien keskuspankkiin” BIS:iin (Bank for International Settlements Baselissa Sveitsissä), kuten nykyisin lähes kaikki keskuspankit, myös Venäjän, Kiinan ja Yhdysvaltojen keskuspankit. BIS on täysin yksityinen kansainvälisen rikollisuuden pankki, ja sen omistavat mahtavat rikollispankkiirit, johdossa siis Rothschildit. Kaikki pankkimme (myös EKP ja Suomen Pankki) ovat siis yksityisen kansainvälisen rikollisuuden pankkeja, tuhoamis- ja ryöstämispankkeja, jotka, koska niiden ”raha” ei ole oikeaa rahaa vaan velkaa, ovat vain yhteiskunnallisen rikollisen kontrollin laitoksia, joissa ei ole todellista rahaa lainkaan. Rahallamme (siis velalla) rikolliset pitävät maatamme ja kansaamme kontrollissa. Kaikki työ, mitä Suomessa tehdään, valuu (velkojen ja korkojen muodossa) kansainvälisen rikollisuuden taskuun. Tehtiinpä siis Suomessa miten uutterasti työtä tahansa, se ei tee maata yhtään vauraammaksi (rahamme ei synny työnteosta vaan velan ottamisesta). Kun palkkioita, korvauksia ja palkkoja maksetaan, silloin olemassa jo oleva raha vain siirtyy taskusta toiseen – uutta rahaa ja vaurautta yhteiskuntaan ei synny. Kun rahaa on jatkuvasti vähän, kaikkialla yhteiskunnassa vallitsee raaka sota rahasta – kansa tappelee keskenään. Koska velkamäärä koko ajan väkisin kasvaa (kuten aina käy pyramidihuijauksessa), rahanpuute yhteiskunnassa myös koko ajan kasvaa, ja pian täällä vallitsee täysi sota (tämä on yksi pankkiireiden tavoitteista ja aseista: kansa tuhoaa itse itsensä).

  Koska rikolliset ovat nyt siirtämässä toimintaansa ”pilveen” (yksityisille palvelimille, joilta ihmisten rahoja voidaan käsitellä ja kontrolloida napin painalluksella) ja elektromagneettisen sairastuttavan ja tappavan (5G, myös 4G) säteilyn avulla toimivien laitteiden (esim. älypuhelinten) varaan, niin ihmiset eivät enää voi kontrolloida omia rahojaan eivätkä kohta edes maksaa laskujaan muualla kuin ”pilvessä” (rikollisten käsissä) ja tuhoavan säteilyn alaisuudessa. 5G tuhoaa luuydintä ja elimiä, aiheuttaa korvien soimista, korvakipua, voimakasta päänsärkyä, lamaantumista, syöpää ja kuoleman. Näin rikolliset tuhoavat, ja nuo Liikanen, Rehn ja Niinistö (ja kaikki pankkisaatanat) ovat mukana tuhotoiminnassa.

  Oikea raha olisi velkaan perustumaton vaihdon väline, ja sen kontrolli (ja pankit) kuuluisi omalle valtiolle. Raha tulisi liikenteeseen valtion projekteissa, joissa työn tekijät saisivat maksun omana rahanamme (valtio siis loisi oman rahansa) ja niin oikea raha leviäisi koko yhteiskuntaan. Tällaista Suomen ylin johto (siis kansa, perustuslaki 2§) ei ole halunnut. Siitä ei ole haluttu edes keskustella. Kansa tahtoo elää rikollisten korollisella rahalla (siis velalla) tuhoutumisesta piittaamatta. Tätä olen aina ihmetellyt. Kuinka syvää voi olla välinpitämättömyys ja suoranainen idiotia? Nyt kaikkea maassa hallitsevat ja määräävät kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden instituutiot ja edustajat. Ne tahtovat tappaa Suomen kansan, ”hyödyttömät syöjät” (maailman ravinnon rikolliset katsovat kuuluvan itselleen). Ne tahtovat tappaa 95% maailman väestöstä. Tuollaisen Jumalan rangaistuksen jumalaton ihmiskunta (mukana Suomen julkijumalaton kansa) on ansainnut.

  Rahanpuutteemme ei siis johdu yli varojen elämisestä vaan korkoperusteisesta rahajärjestelmästämme itsestään, jossa pankeille on koko ajan enemmän takaisin maksettavaa kuin rahaa on olemassakaan. Syntyneessä velkakierteessä rahaa ei ole riittävästi missään. Raha- ja pankkijärjestelmämme on tappoase. Se on kansan tahto, koska valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle.

  Ei siis ole mitään Suomen pelastamisen pilaria. Suomessa on kansan tahdosta vain maan tuhoamisen massiivisia pilareita. Koko yhteiskunnan rakenne on tuhoamisen ja sortumisen rakenne.»

Comments are closed.