Koti Uutisia Kotimaa Mikko Kärnä ajeli lyhyitä matkoja taksilla – valehteli johtuvan säästä

Mikko Kärnä ajeli lyhyitä matkoja taksilla – valehteli johtuvan säästä

4
Tuntematon tukimies ja Mikko Kärnä.

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on ollut viimeaikoina kiusallisissa otsikoissa. Joulupyhinä hän sai näkyvyyttä tivatessaan VR:ltä heidän myymänsä lihapiirakan tarkempaa sisältöä. Kärnä oli ihmeissään, kun vastausta ei osattu siltä seisomalta antaa, ja tärkeääkin tärkeämpi keskustelu päätyi otsikoihin asti.

Viime lokakuussa Kärnä uhosi julkisesti, että Soldiers of Odin-järjestö tullaan kieltämään hänen ajamana. Asiasta ei tosin ole sittemmin kuulunut mitään. Todennäköisesti tarkoitus olikin vain saada hetkellistä somenäkyvyyttä kuitenkaan ymmärtämättä poliittisia realiteetteja, kuten sitä, että yksittäinen kansanedustaja ei järjestökielloista päätä.

Nyt kansanedustaja on jäänyt kiinni valehtelusta liittyen hänen varsin lyhyisiin taksimatkoihin, joiden kustantajana toimivat veronmaksajat. Kärnä on ajanut vaalien jälkeen 17 kertaa alle kilometrin pituisen taksimatkan, joista osa on ollut vain 300 metriä pitkiä matkoja. Kärnä selitti matkojaan “kaatosateella” ja sen välttämisellä.

Kuitenkin Iltalehden selvityksen mukaan niinä ajankohtina, kun Kärnä on lyhyitä matkojaan ajellut, on keli ollut poutainen eli aurinkoinen. Tämä tarkoittaa, että massiivisessa kannatusalamäessä olevan keskustan kansanedustaja on valehdellut ajeluistaan ja siis tuhlannut veronmaksajien rahoja laiskuuttaan taksilla ajeluun.

Lähde: Iltalehti

4 KOMMENTIT

 1. Joku väitti että Odin on joku kabbalistien jumala… Tuli vain mieleen. Kyllä tuo meidän eduskunta on sitten mätä, sille ei taida kukaan enää mitään voida. Tuntuu että peli on menetetty. Ennen muinoin joutuivat edes vastuuseen ja eroamaankin aina joskus. Tilalle tosin tulee sitten vain liuta uusia mulkkuja.

  • On olemassa tieteellisiä perusteita sille että päättäjät vaihdetaan muutamien vuosien välein. Tilanne jossa ihmisellä on paljon valtaa muiden elämään rappioittaa aivoja narsistisempaan suuntaan. Tämä voi tapahtua päättäjän itsensä huomaamatta.

   Tämä selittäisi vaikkapa sen miten profeetta muhammad kirjoitti aina vaan julmempia säkeitä koraaniinsa ajan myötä.

   Selittääkö tämä myös sen miksi iäkkäät finanssi-roistot aloittelevat sotia liukuhihnalla?

   Tai sen miksi pitkään eri valta-asemissa olleet poliitikot haluavat usein tyrannin oikeuksia itselleen.

 2. Sen näkkee naamasta , että on kiva elää yhteiskunnan varoilla ja louskuttaa mitämitämilloinkin..

Comments are closed.