Koti Uutisia Kotimaa Migri lomauttaa työntekijöitään

Migri lomauttaa työntekijöitään

7

Maahanmuuttovirasto Mirgi on ilmoittanut lomauttavansa työntekijöitään loppuvuodesta. YT-neuvottelut koskevat kaikkia Migrin työntekijöitä.

Tällä hetkellä harkinnassa on 14 päivää kestävät lomautukset työntekijöille marras- ja joulukuun aikana, mutta luvut luultavasti tarkentuvat vielä ennen sitä.

YT-neuvotteluiden syyksi on ilmoitettu Migrin taloustilanne. Neuvottelut keskeytetään, mikäli rahoitus löytyy.

Lähde: Nykysuomi

7 KOMMENTIT

 1. Maahanmuuttajabisnes ei ole missään nimessä laskusuhdanteessa. Se vain siirtyy meidän tavallisten ihmisten asuinkortteleihin. Kuinka paljon halvemmalla asuisimme vaikkapa pääkaupunkiseudulla jos tänne ei olisi ängetty 50 000 uutta tulijaa viimeisen 5 vuoden aikana?

  Tuhannet raiskaukset vuodessa ovat jo arkea tulijoiden toimesta, mutta valtamedia vaahtoaa heti jos yksikin “rasisti” protestoi näkyvämmin sitä raakaa väkivaltaa jota tyttäremme joutuvat kokemaan massamaahanmuuton myötä kotikorttelin/seudun arjessaan?

  Muistakaamme että asuntomainokset ovat valtamedian yksi päätuloista?

  • Jep, saivat lisärahoitusta 5 000 000 euroa, “jottei lupien myöntäminen hidastu”.

   Helsinki (650 033 as.) 2018: 38 raiskausta, joista 24 ei-suomalaisten tekemiä eli 62 % menee muukalaisten piikkiin. Kovimpia raiskareita ovat irakilaiset, afgaanit ja somalit – tuossa järjestyksessä. Neljä raiskaajaa oli sukunimeltään sellaisia suomenruotsalaisia, että kyseessä voi olla mustalainen.

   Helsinki 2017: Silloinkin oli 38 raiskausta, joista 25 ei-suomalaisten tekemiä eli 66 %. Yleisin raiskarin nimi oli MOHAMMED (tai joku sen variantti; Muhammad, Muhammed, Mehmed, Mahmud jne.). Yksi raiskaajista oli nimeltään ISLAM. 14 % kaikista raiskaajista oli nimeltään MOHAMMED.

   Molempina vuosina oli myös pieni edustus tilastossa balkanilaisia/itäeurooppalaisia nimiä.

   Muistakaa myös että II ja III polven maahantunkeutujat luetaan tilastoissa suomalaisiksi, mitä he eivät tietenkään kokskaan tule olemaan. Tämä vääristää tilastoja kahdella tavalla:

   1) se jättää raiskaukset tilastoimatta rotumuukalaisen tekemiksi eli pienentää niitä lukemia ja
   2) kirjauttaa rotumuukalaisten teot suomalaisten piikkiin vääristäen taas sitä lukemaa suuremmaksi.

   Esim. Vuosi 20XX: suomalainen raiskaa kerran, maahantunkeutuja kerran, II polven maahantunkeutuja kerran ja III polven maahantunketuja kerran. Eli 25 % raiskauksista olisi suomalaisen tekemiä ja 75 % muukalaisten. Vääristymä saisi luvut kuitenkin kääntymään päinvastoin!

   Todellisuudessa kuitenkin maahantunketujien todennäköisyys tehdä raiskaus on monikymmenkertainen verrattuna kantasuomalaiseen! Irakilaisten, afgaanien ynnä somalien määrä 5 500 000 asukkaan kokonaisluvusta ei ole suhteellisesti valtava, vaikka näitä loisia toki tulee koko ajan lisää: esim. 2017 lapsia syntyi 56 000, “pakolaisia” tuli yli 58 000. Siis tilastojen mukaan. Rajan ylihän voi kävellä kuka tahansa, joten todelliset lukemat ovat taatusti paljon suuremmat. 2018 Suomeen muutti lähes 80 000 (joista onneksi oli venäläisiä n. 10 000)!

   Muuttakaa maalle. Se on ainoa ohjeeni teille. Täällä saa olla rauhassa.

  • Nyt alkavat valtavat “energiaremontit”. Suuri osa vanhoista rakennuksista tullaan myös purkamaan ja tilalle bygataan kokonaan uudet, kosherit hökkelit. (((Hallituksen))) tavoitteena on pitkällä korkotuella rakennuttaa vähintään 10 000(!) uutta asuntua vuosittain. Meille on tulossa porukkaa lisää, mä huomaan… Ja tässä on juurikin tärkeää se että nämä ovat nk. mal- ja ara-taloja eli voitto on varmaa (((tietyille tahoille))) ja lakeijoilleen, sillä ME veronmaksajat maksamme koko lystin korkotukineen ynnä muine kannustimineen. Näissä taloissa asustelevat oliot tulevat itse maksamaan asumisestaan varmaankin sen pyöreät nolla euroa — vesi-, puhelin- ynnä sähkölaskut mukaanlukien.

   Ympäristöministeriö juutalaisen pankkiirin talutusnuorassa vaatii korkotukilainavaltuuden nostamista 1 650 000 000 euroon eli 240 000 000 euron korotusta jo nyt mahtavaan pottiin.

   Budjettiriihessä on jo sovittu myös käynnistysavustuksista pitkän korkotuen tuotannolle 30 000 000 euron edestä. Kunnallistekniikkaavustuksia jaetaan ainakin 15 000 000 euroa ja puurakenteisten kohteiden (uusi trendi ja meemi) käynnistysavustuksiin tehdään vähintään 20 %:n korotus. Apropos, mitenköhän nuo liimapuupalkeista tehdyt talot tulevat kestämään…?

   Voitte kuvitella minkämoista suhmurointia ja kähmyröintiä tuolla kulisseissa tapahtuu, kun jokainen iilimatto ynnä rotta tahtoo osingoille…

   • Esim. Jyväskylässä kerrostaloasuntojen hinnat nousivat 14,9 % vuodessa. “Hyppäys selittyy tarjonnan muuttumisella.”

    Mitäs peliä siellä sitten pelataan? Uusien asuntojen rakentamisen on ennustettu romahtavan jo parin vuoden ajan, mutta kova tahti senkuin jatkuu. Eli mistä tämä pääkaupunkiseudunkin ulkopuolinen rakennusbuumi johtuu? No, ensin YIT keksi myydä asuntojaan osittain itse omistamilleen(!) sijoitusyhtiöille. Muut rakentajat seurasivat perässä ja tyhjensivät varastojaan myymällä valmiita tai valmistuvia asuntoja nippuina sijoittajille. Se loi erittäin paljon uudisrakentamista.

    Perversseillä markkinoilla on runsaasti rottia, jotka etsivät miinuskorkojen avulla tuottoa kiinteistöistä ja asuntomarkkinoilta. Ulkomaista pääomaa virtaa valtavasti Suomeen myös kiihdyttämään kauppaa ja rahantekoa. Asumistuki helpottaa voitontuottoa entisestään.

    Se on kiva, että me veronmaksajat olemme tukemassa lihavien herrojen lihottamista ja maahantunkeutuja-aaltoa. Tämä on kuin itsemurhaa tekisi koko kansa.

  • https://yle.fi/uutiset/3-10834487

   Helsinkiin 60 000 uutta mal- ja ARA-asuntoa.

   Kannattaa tutustua noihin käsitteisiin. Mitä tarkoittavat ARA, tarveharkinta ja varallisuusraja? Esimerkiksi Rakennuslehden numerosta 29 (27.9.2019) löytyy juttua. Siitä voi sitten kahlata syvemmälle.

   Keskikokoisiin kaupunkeihin havaintojeni mukaan pukkaa kerrostaloa jokaiselle joutomaalle keskuksine ympärille. Mistä ihmisiä? Eihän täällä synny enää kuin 55 000 ihmistä vuodessakaan!

   Maahantunkeutujia kuitenkin on lapannut 2010-luvulla 50 000–100 000 vuodessa Suomeen. Siinäpä vastaus kysymykseen… Iso erikoiskiitos PerusSionisteille — muistakaa äänestää tuota sakkia jatkossakin!

   • “Keskikokoisiin kaupunkeihin havaintojeni mukaan pukkaa kerrostaloa jokaiselle joutomaalle keskuksien ympärille. ”

    Huomaa että tämä on rikkaiden fantastisten tienestien vuoksi toteutettavan Agenda 2030 -toimenpideohjelman mukaista. Että ihmiset saadaan monin eri konstein lähtemään haja-asutusseudulta kaupunkeihin, jossa rikkaat tienaavat näille rakennettavista uusista betonikuutiotaloista.

Comments are closed.