Koti Uutisia Mies “yritti itsemurhaa” Helsingin laittomien leirissä

Mies “yritti itsemurhaa” Helsingin laittomien leirissä

11

Helsingin keskustassa on jo viikkojen ajan ollut laittomien maahantulijoiden mielenosoitusleiri. Järjestäjät ovat ilmoittaneet olevansa paikalla niin pitkään, kunnes he ovat tyytyväisiä maahanmuuttoviraston päätöksiin. Paikalla on myös Suomi Ensin! -liikkeen järjestämä vastamielenosoitusleiri torin toisella laidalla.

Keskiviikkona turvapaikanhakijoiden leirissä suoritettiin ilmeisen käsikirjoitettu “itsemurhayritys”, kun yksi laiton maahantulija kiipesi puuhun ja “yritti hirttää itsensä”. Paikalla oli onneksi kansallismielinen kameransa kanssa, joten koko näytelty kohtaus saatiin nauhalle.

Videolla näkyy, kuinka puussa kiipeävä “itsemurhayrittäjä” laittaa köyden kaulansa ympärille samalla kun muut alkavat nousta auttamaan tätä. Kun avustajat ovat saaneet oksan alle roskasäiliön ja nousseet tämän päälle, laskeutuu “itsemurhaa tekemässä oleva” henkilö varovasti alaspäin pitäen samalla siitä oksasta kiinni, johon köysi on sidottu. Kun auttajat saavat häntä tukevasti jaloista kiinni, laskee hän kätensä alemmalle oksalle tukevaan otteeseen.

Pian puuhun kiipeääkin auttaja puukon kanssa katkaisemaan köyden, minkä jälkeen köysi kaulan ympärillä oleva näyttelijä lasketaan turvallisesti maahan. Tämän jälkeen hän jää maahan makaamaan ilmeisesti tajutonta esittäen, vaikka hetkeä aikaisemmin hänellä on ollut kahden käden tukeva ote puun oksasta.

Mikäli mies olisi oikeasti yrittänyt riistää oman henkensä, olisi hän tuskin tehnyt sitä Helsingin keskustassa kymmenien kavereidensa ympäröimänä puusta, jonka oksa on muutaman metrin korkeudessa.

Voit katsoa videon alta:

11 KOMMENTIT

 1. Muukalaisille voisi järjestää köysikeräyksen. Osallistuisin enemmän kuin mielelläni.

 2. Joku voisi luulla, että poliisi purkaisi tuollaisen mielenosoituksen, johon liittyy julkisia itsemurhaperformansseja pääkaupungin keskustassa.

 3. Kyllä on mielisairas idioottimainen temppu. Laittakaa ensinmäiselle palautuslennolle kotimaahansa. Naispapillakin on suurin huoli ettei kuvattaisi. Myöhemmin pappi kehtaa syyttää sivullista mieshenkilöä,että hänen olisi pitänyt soittaa poliisille, vaikka ympärillä oli 20-30 henkilöä ja luureja käsissä. Muuten hirttäjä ei ollut hetkeäkään narun varassa, mutta mitäs se kun koraani käskee valehdella tarvittaessa. Nyt kyllä loukattiin karkeasti matun itsemääräämisoikeutta, kun ei kukaan edes auttanut tai sotkeutui toimenpiteeseen estämällä hyvän itsemurhan ja kohtaamisen 77-n neitsyen kanssa. Matun kannattaa varmaan tehdä rikosilmoitus ja viedä juttu eteenpäin vaikka kaikissa oikeusasteissa saadakseen oikeutta täällä ilkeässä Suomessa (tosin ne ns. auttajat olivat kyllä vissisti hänen heimoveljiään

  • Koko tapaus oli huijausta, köysi ei edes kiristynyt. Ja ei olisi ihme, vaikka kyseinen mokuttajapappi olisi tämän lavastuksen “aivot” .

 4. Back in the days oli ihan normaalia nähdä musta mies keinumassa puusta yhden köyden varassa…

  • Back in the days eivät neekerit myöskään raiskailleet ja murhanneet valkoisia naisia samaan tahtiin kuin nykyisin. Neekerit ovat muun rotuisiin verrattuina kaikkein itsehillintäkyvyttömimpiä, mutta köysi oli hyvä ehdollistaja.

 5. Valtamedia suurin huolenaihe tämän tiimoilta on luonnollisesti ollut tämän videon julkaisu, koska se paljastaa kuinka räikeän näytelty koko kohtaus on. Ainostaan ns. “suvaitsevaiset” ovat niin tyhmiä, etteivät itsepäisyyttään suostu näkemään metsää puilta.

 6. Suomalaisia yrittää joka vuosi kait lähes 100 itsemuhaa ja kuka tietää kuinka paljon niistä “onnistuu”. Kun yksi matu käy puussa huutamassa siitä repeää suvakki-media vielä hirveämpään huutoon.
  Tuo muslimilla ei ollut pienintäkään aikomusta tappaa itseään tuolla tavalla. Islam tuomitsee pyhä-sodattoman kuoleman kaiketi kulahtaneiden lieska-mummujen osastolle. Tuo mies tiesi mitä teki, eli hän on “saanut” kokemusta Suomi-Naisten “auttamishalusta” ja kommunisti/homojen itkuisista silmistä sen, että Hän tulee saamaan jo TÄÄLLÄ ne 72 lahtivalasta ja ikuisen ylöspidon. Tuo mies on palliton pelkuri ja laiskuri, joka ei tahdo mennä kotiinsa, jossa odottaa vaimot ja lapset vailla asuntoa, koska tuo sankari möi sen syksyllä 2015. Kuvatus ei halua jälleenrakentaa maataan ja kehittää sitä sellaiseksi, että naiset ja lapset voivat tuossa maassa elää edes jonkinasteista elämää.
  Tuo mies samalla häpäisi ne ihmiset, jotka TODELLA ovat päätyneet tekemään tuon toivottoman teon tai edes harkitsemaan sitä.

  • Tilastokeskus,julkaistu: 30.12.2016

   Itsemurhien määrä väheni edelleen vuonna 2015
   Tilastokeskuksen kuolemansyytilaston mukaan vuonna 2015 Suomessa tehtiin yhteensä 731 itsemurhaa, mikä on noin 60 vähemmän kuin edellisenä vuonna. Itsemurhakuolleisuus on vähentynyt viidessätoista vuodessa 40 prosenttia. Eniten itsemurhat ovat vähentyneet 35–44-vuotiaiden miesten ikäryhmässä. Miehet tekivät kuitenkin edelleen itsemurhia huomattavasti enemmän kuin naiset: itsemurhan tehneistä kolme neljästä oli miehiä.
   Itsemurhien huippu nähtiin vuonna 1990 jolloin itsemurhia tilastoitiin yli 1500 kpl,tietoa aiheesta löytyy mm. Wikipediasta,Tilastokeskuksesta,Findikaattori.fi ja Surunauha-sivustoilta.
   Tämä kotimaamme tuhoaminen on kyllä käsittämätöntä toimintaa matuhyysäreiden toimesta,olen kirjoitellut omalla nimelläni eduskuntaan ministereille ja eri puolueisiin tästä tuhon tiestä,vastausta saamatta,ainoa vastaaja on tähän mennessä ollut SPR,josta vastattiin nimettömästi ja tietämystäni väheksyen.Tästä performanssista olen kirjoitellut myös eri tiedotusvälineisiin suoraan ja pyytänyt asioiden oikaisua(Yle,Iltalehti,blogisteille)mutta kun ei,ei niiden päähän mahdu ajatus sovitusta näytelmästä.Surullista.
   Vastarintaliikkeen toiminta näyttää silmissäni päivä päivältä paremmalta ja toivoisin liikkeen laajentumista ripeämmin jokapäiväisessä elämässä näkyväksi toimijaksi(päiväkodit,koulut,urheilu,retkeily,luonnon-ja eläintensuojelu,poliittiset keskustelutilaisuudet,päätöksenteko,liike-elämä ja työ),samaan aikaan kun muu maahanmuuttokriittinen toimintakenttä tappelee vain teltassa ja teltan ulkopuolella keskenään omista johtajistaan,sielläkin tapahtuu joitain hyviä asioita mutta se jämäkkä linja on kateissa.Tämä Vastarintaliikkeen jahtaaminen on myös aivan käsittämätöntä touhua tässä näennäisdemokraattisessa valtiossa jossa pitäisi olla poliittinen toimintavapaus sekä sananvapaus.En ole jäsen missään järjestössä mutta tiedän ettei nykymeno voi jatkua.

   • Jatkoa edelliseen;Olen kysynyt sisäministeriltä miksi puolueita ei kielletä onhan siellä eduskunnassa useita rikoksista tuomittuja ja löytyyhän sisäministeripuolueen lähikerhosta jopa murhaan syylliseksi todettu henkilö,lisäksi matujen kontolla on jo useita henkirikoksia,miksi heitä ei kielletä??Kyselyn tein vuoden 2016 syyskuun loppupuolella,minkäänlaista vastausta en ole saanut,ei taida oman pesän puhtaanapito paljoa hetkauttaa.Samoin suuresti ihmetyttää joidenkin poliisikansanedustajien toiminta matubisneksessä (Elf….) sekä näyttää ja onkin varmasti vahvasti korruptoitunutta koko systeemi,määrärahoja jaetaan matubisnekseen ja perustetaan matuille Ely-keskukseen omat bisnekset ja bisneksentekijät vieläpä palkitaan vuoden pakolaisina,kuvottavaa.Samaan sarjaan kansanedustuslaitoksessa ei voi olla ulkomaaneläviä edustamassa maata,ei vaan voi(nasimat ja yanarit),montako suomalaista on esim. Turkissa,Afganistanissa,Iranissa ym.maissa kansanedustajana.Marutei Tsurunen oli Japanissa suomalaisjuuret omaava poliitikko,täysin sopeutunut Japanin lakeihin ja asetuksiin enkä ole hänen kuullut vaatineen suomalaisten vapaata massamaahanmmuuttoa Japaniin.
    Työ jatkukoon.

Comments are closed.